Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI
    canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    en son koç üniv . orda ki büyük ve sert virajda cem abinin motorun arka tekerine dikkat ettim adeamın ayakları zaten pag lerde duruyor racing gibi kullanıyor motoru biiir 2cisi tekere baktım motor yatık durumda arkayı bir fırlatıyor sonra gene yatarak devam ediyor bir fırlatıyo sonra yine yatarak edvam ediyor
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Gittiğimiz yer gibi "Garipçe" bir gezi oldu. Sabah 9'da salı pazarına gittim kimse yoktu hemen iki poğaça hüpletip geldim 9:30 civarında yola çıkarken yanlış saymadıysam 17 motorsiklet bir de otomobil olmuştuk. Ben de bir artçı aldım. Levent'e geldiğimizde uzun zamandır uzun zamandır görmediğim kadar büyük bir kalabalığa karıştık.
    Yola çıktığımızda gerçekten şölen gibiydi. Pek keyiflendim. Yanlız grup olarak sürüş yapamayacağımızı kopmaların olcağını tahmin etsem de Uzun süre kopmalar yaşanmadı. Fatih Bahçeköy'den sonra hafif kopmalar yaşandı ancak bu da normaldi aramızda scooterlar'da vardı. Tabii soldan gelip uzayan 600'lük makineleri saymazsak pek sorun yaşamadık Ya da ben fark etmedim.
    Kazayı, lokanta sıkıntısını herkes yazmış bir daha üzerinden geçmeyeyim :\

Beni rahatsız eden başka bir konu vardı. Yerleşim merkezlerine girdiğimizde Bahçeköy ve sonrası için herkesin sürekli kornaya basmasından biraz rahatsız oldum. Onlarca motorsikletli zaten yeterince gürültü çıkartırken bir de kornalar... Sanırım yaşlılar, çocuk uyutanlar ya da hasta yakınları kulaklarımızı çınlatmıştır :\

4 yıldır üyeyim ama pek de etkin değilim. Hatta sanırım MT ile ilk grup sürüşümdü. Bu yüzden kimseyi korumak gibi niyetim yok.

Cadı'Nın üzerine çok gelindi sadece forumda değil, Garipçe'de de. Lokanta sahibi ile konuştuktan sonra neredeyse ağlayacak gibiydi. Bir an Fenere gidip sucuk mu yapalım fatih ormanlarında kendin pişir kendin ye mi yapalım derken bir anda ikinci lokantaya gitme planı çıktı. İkinci lokantaya giderken ciddi kopmalar yaşadık çünkü gerçekten kimse nereye gideceğini bilmiyordu. Biraz sürü pisikolojisindeydik. Ne varki bu kadar kalabalık oldunduğunda bu sorunların yaşanması gayet normal. Yaşadığımız olumsuzluğun etkisiyle sinirlerin gerilmesi de normaldi. İkinci lokantaya geldiğimizde -sanırım adı "Elemtere Fish" idi- Kuyucadısı tek tek tüm masaları dolaştı. Mutsuzluğu gerginliği yüzünden okunuyordu. Masamıza davet ettim 5-6sn kadar oturamadı bile. yemek bile yiyebildiğini sanmıyorum düştüğü duruma gerçekten üzüldüm. Daha önceleri motorsikletli olmasa da 50-60 kişilik gruplara organizasyonlar yaptığım için ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum. Çünkü en az 100 kişi vardık. Soğuk ve tatsızlıklar insanları iyice germişti. Sonuçta profesyonel bir organizasyon değildi. İyi niyet ile yola çıkıldı önemli olan birlikte olmaktı. Pek fazla kişi ile tanışamasam da ve tanıştığım insanların adlarını ezberleyemezsem de güzel bir tecrübe edindim. Başta iyiniyeti ile organizasyonu hazırlayan Kuyucadısı olmak üzere katılan herkese teşekkür ederim.

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşbulduk alper asubayah ??? neden susucaksın ? ne sesi anlamadım ne oluyor
    yok canım mutlaka duramam konuşurum avcılar bizi bekliyor.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı mgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş ben isterdimki organızasyonu düzenleyen arkadaşlar çıksın en başta istasyonda yolu gidilecek yeri anlatsın kendini tanıtsın ama olmadı ne oldu biliyormusun arkadaş grupları kendi aralarında konuştu anlaştı ve uyguladı.Benim gibi birkaç kişiyi tanıyanlarda ona uymak zorunda kaldı. Bakın ben yemek derdinde değildim ben gezmek benim gibi motorsiklet kullanmayı seven arkadaşlarla tanışma derdindeydim.O burgmanlı arkadaşla istasyonda tanıştım Göksun bey motorunun güzel olduğundan temizliğinden bahsettik adam plaka vidalarını bile paslanmazla değiştirmiş pas akmasın diye ama başına böyle bir şey geldi.Kazadır olabilir ama böyle göz göre göre kaza olmamalı oradaki görevli arkadaşlar uyarabilirdi ama hiç kimse uyarmadı her kez orada şov yapmaya çalıştı bence orası şov yeri değildi ve inanın ki yanımızda da arkadaşlar vardı tam Göksun bey motoru çekmeye gidiyordu, ya arada kalsaydı ya o motor orada olmasaydı denize uçsaydı kim sorumlu olacaktı.
    Ben bunlara dikkat çekmeye çalıştım.
    Zaten 3. yere gittiğimizde ben ayrıldım
    Neyse daha öncede dediğim gibi öyle yada böyle yol yaptık güzeldi kırıcı olduysamda tekrar özür dilerim. Ben sadece özetle iletişim kopukluğunu anlatmaya çalıştım.
    Herkeze iyi günler
    Abiciğim Pazar günü mangalımız var muhakkak bekleriz hem tanışmış hem kaynaşmış oluruz yenge izin vermezse yengeyide getir
    Alıntı B-A-N-U adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Günaydııııınnn...

Konuyu Toplam 40 üye okuyor. (31 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
    AydoganX, hell24+, Lucifercod, canercamalan+, arslanfb, korkut 250+, ugurapay, aSuBaYaH, c@n, babaçi, katip, lacivertt, kankavi®, MEGAN66, STeReO, mgu, atlantic+, Torx, sametrix, Azeri, +H.T.O, narkozcu, safak112+, erdemd, scarface5, tolgada, UmARsIZ, Discordian, mertaltinok, emomen
    Günaydın be Banu yenge Nasılsın
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba
    Günaydın abiciğim nasılsın
    Alıntı Lucifercod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    scootera hayran kaldım bide 140 150 yapsa tadından yenmez hani

günaydın hoş.geldin
    Günaydın KArtal fatihi iyisin inşaallah
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    yok canım mutlaka duramam konuşurum avcılar bizi bekliyor.
    gel buyur

Motosikleti
    SYM
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiciğim Pazar günü mangalımız var muhakkak bekleriz hem tanışmış hem kaynaşmış oluruz yenge izin vermezse yengeyide getir

Günaydın be Banu yenge Nasılsın

Günaydın abiciğim nasılsın

Günaydın KArtal fatihi iyisin inşaallah

eyvallah abi sen nasılsın

Motosikleti
    Alıntı UmARsIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gittiğimiz yer gibi "Garipçe" bir gezi oldu. Sabah 9'da salı pazarına gittim kimse yoktu hemen iki poğaça hüpletip geldim 9:30 civarında yola çıkarken yanlış saymadıysam 17 motorsiklet bir de otomobil olmuştuk. Ben de bir artçı aldım. Levent'e geldiğimizde uzun zamandır uzun zamandır görmediğim kadar büyük bir kalabalığa karıştık.
    Yola çıktığımızda gerçekten şölen gibiydi. Pek keyiflendim. Yanlız grup olarak sürüş yapamayacağımızı kopmaların olcağını tahmin etsem de Uzun süre kopmalar yaşanmadı. Fatih Bahçeköy'den sonra hafif kopmalar yaşandı ancak bu da normaldi aramızda scooterlar'da vardı. Tabii soldan gelip uzayan 600'lük makineleri saymazsak pek sorun yaşamadık Ya da ben fark etmedim.

Beni rahatsız eden başka bir konu vardı. Yerleşim merkezlerine girdiğimizde Bahçeköy ve sonrası için herkesin sürekli kornaya basmasından biraz rahatsız oldum. Onlarca motorsikletli zaten yeterince gürültü çıkartırken bir de kornalar... Sanırım yaşlılar, çocuk uyutanlar ya da hasta yakınları kulaklarımızı çınlatmıştır :\

4 yıldır üyeyim ama pek de etkin değilim. Hatta sanırım MT ile ilk grup sürüşümdü. Bu yüzden kimseyi korumak gibi niyetim yok.

Cadı'Nın üzerine çok gelindi sadece forumda değil, Garipçe'de de. Lokanta sahibi ile konuştuktan sonra neredeyse ağlayacak gibiydi. Bir an Fenere gidip sucuk mu yapalım fatih ormanlarında kendin pişir kendin ye mi yapalım derken bir anda ikinci lokantaya gitme planı çıktı. İkinci lokantaya giderken ciddi kopmalar yaşadık çünkü gerçekten kimse nereye gideceğini bilmiyordu. Biraz sürü pisikolojisindeydik. Ne varki bu kadar kalabalık oldunduğunda bu sorunların yaşanması gayet normal. Yaşadığımız olumsuzluğun etkisiyle sinirlerin gerilmesi de normaldi. İkinci lokantaya geldiğimizde -sanırım adı "Elemtere Fish" idi- Kuyucadısı tek tek tüm masaları dolaştı. Mutsuzluğu gerginliği yüzünden okunuyordu. Masamıza davet ettim 5-6sn kadar oturamadı bile. yemek bile yiyebildiğini sanmıyorum düştüğü duruma gerçekten üzüldüm. Daha önceleri motorsikletli olmasa da 50-60 kişilik gruplara organizasyonlar yaptığım için ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum. Çünkü en az 100 kişi vardık. Soğuk ve tatsızlıklar insanları iyice germişti. Sonuçta profesyonel bir organizasyon değildi. İyi niyet ile yola çıkıldı önemli olan birlikte olmaktı. Pek fazla kişi ile tanışamasam da ve tanıştığım insanların adlarını ezberleyemezsem de güzel bir tecrübe edindim. Başta iyiniyeti ile organizasyonu hazırlayan Kuyucadısı olmak üzere katılan herkese teşekkür ederim.
    Kornalara basmaktaki amaç toplu sürüşlerde trafikte farkedilmek yada trafikteki diğer araçların dikkatini çekip toplu bir motosiklet gurubunun geldiğini uyarmak içindir
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en son koç üniv . orda ki büyük ve sert virajda cem abinin motorun arka tekerine dikkat ettim adeamın ayakları zaten pag lerde duruyor racing gibi kullanıyor motoru biiir 2cisi tekere baktım motor yatık durumda arkayı bir fırlatıyor sonra gene yatarak devam ediyor bir fırlatıyo sonra yine yatarak edvam ediyor
    erdemin scoterla kontra ancak o kadar ouyor bakıyorum kayıcak toplayıp sonra tekrar devam...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    yokuş çıkmasına bittim ya

Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Kornalara basmaktaki amaç toplu sürüşlerde trafikte farkedilmek yada trafikteki diğer araçların dikkatini çekip toplu bir motosiklet gurubunun geldiğini uyarmak içindir
    Elbette anlamını biliyorum. Sadece biraz empati yaptım...

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti

korna olayında haklısın çok uğraştık basmasınlar diye bama dinletemedik...
    uzayan 600 makinalar hararetten dolayı uzamak zorundalar hemde önden arkaya arkadan öne korteji kontrol etmek zorundalar kopmalar olmasın diye...
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)
    Öncelikle geç kalmış Teşekkür Yazımı yazayım...

Çağlacım, herşey çok güzeldi. Birlikteydik, mutluyduk, çok eğlendik her zaman ki gibi... Üstelik ilk gidilen yerin kelek yapmasının ardından, anında denilecek kadar kısa bir sürede, daha güzel, daha sıcak bir yer ayarlandı daha ne isteyebiliriz ki...
    Gerçi bizim amacımız, birlikte olmak, hoş vakit geçirip eğlenmekti sen bize orda bir simitçi çevirip, arkadaşlar simit yiyoruz deseydin de bence hiçbir sakıncası yoktu aynı keyfi gene alırdım...

Herşey için tekrar tekrar teşekkür ederiz...

Seninle olmak çok güzel canım benim, sen harikasın, bir tanesin, seni çok çook çoook seviyoruz iyiki varsın...
    :cherry: :cherry: :cherry:

Motosikleti
    Elbette anlamını biliyorum. Sadece biraz empati yaptım...

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı tekerde yaptım ama video koyamıyorum türkiyeden video koymak yasak diye... ha o koşarak geçtiğin ferrariyi leventte bizde geçtik...
    senin geçtiğin yerde de LPG bitmiş ondan orada kalmış

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    herkeze günaydın sanırım uzun bir gün olacak
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı B-A-N-U adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geç kalmış Teşekkür Yazımı yazayım...

Çağlacım, herşey çok güzeldi. Birlikteydik, mutluyduk, çok eğlendik her zaman ki gibi... Üstelik ilk gidilen yerin kelek yapmasının ardından, anında denilecek kadar kısa bir sürede, daha güzel, daha sıcak bir yer ayarlandı daha ne isteyebiliriz ki...
    Gerçi bizim amacımız, birlikte olmak, hoş vakit geçirip eğlenmekti sen bize orda bir simitçi çevirip, arkadaşlar simit yiyoruz deseydin de bence hiçbir sakıncası yoktu aynı keyfi gene alırdım...

Herşey için tekrar tekrar teşekkür ederiz...

Seninle olmak çok güzel canım benim, sen harikasın, bir tanesin, seni çok çook çoook seviyoruz iyiki varsın...

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkeze günaydın sanırım uzun bir gün olacak
    ya 12 ders var bugün gürkan abi habire hatırlatıp durma

Motosikleti
    senin geçtiğin yerde de LPG bitmiş ondan orada kalmış
    yok tarfikte sıkışmıştı...

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Eveeet... Garipçe dönüşü lijoluna arkadaşımızda derbi maçını izlerken kaydettiğim bir video. Kalite biraz düşük idare edersiniz artık. Bu arada kendimi çekmeyi unutmuşum

İZLEMEK İÇİN TIKLA !!!
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    dur bi okuyayım ondan sonra yazıcam bişeyler
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    deponuza kaç lira benizn koydunuz bilmişyorum ama akşam cem abi ile eve dönerken kırmızıdaki ibreyi düzeltmek için benzinciden 10.25 liralık benzin aldık depo fullendi ee yola çıkmadan öncede full dü yani okadar yol 10 lira hemde zc yi unner ı munnerı dinlemedi kapattı gitti

16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler