MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları
Reklamlar
-
13 Nisan 2009, 11:17
mangal ayarlıyalım önemli olan o bende 1 adet var da yetmez gibi gözüküyor zayen sucuk +ekmek +ayran vs menümüzü yapıp fiyat belirleriz cem abi burada yardımınıza ihtiyacımız oluyor
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
-
13 Nisan 2009, 11:18
arkadaşlar herkese selamlar....
öncelikle tüm olumlu olumsuz görüşlerini belirten arkadaşlara saygı duyuyorum,herkes fikrini belirli sınırlar içinde çok ta kırıcı olamadan beyan edebilir. anlaşılan asıl sorunun kaynağı hava durumun umulduğu gibi olmayışı olmuş,eğer hava günlük güneşlik olsaydı,sahil kenarında ayrılan masalarda organızasyon devam edecekti sonuçta da daha farklı olacaktı,ama kısmet değilmiş dünyanın sonu değil ya, biraz sabırlı olmak lazım.ben tüm kalbimle çağlanın elinden geldiğini yapmış olduğuna inanıyorum,havanın azizliğine kimse müdehale edemez,birde düşünün hava güneşli masalara oturuldu birden yağmur bir bastırdı,
ne yapacaksınız,bunada şükredin oraya motorlarla gidip gelmek bile büyük zevk, her anın tadını çıkartmak lazım...
çağlayı böyle bir organizasyona öncülük yapmasından dolayı tebrik ediyorum.
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
13 Nisan 2009, 11:20
-
13 Nisan 2009, 11:21
serkanzat adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkese selamlar....
öncelikle tüm olumlu olumsuz görüşlerini belirten arkadaşlara saygı duyuyorum,herkes fikrini belirli sınırlar içinde çok ta kırıcı olamadan beyan edebilir. anlaşılan asıl sorunun kaynağı hava durumun umulduğu gibi olmayışı olmuş,eğer hava günlük güneşlik olsaydı,sahil kenarında ayrılan masalarda organızasyon devam edecekti sonuçta da daha farklı olacaktı,ama kısmet değilmiş dünyanın sonu değil ya, biraz sabırlı olmak lazım.ben tüm kalbimle çağlanın elinden geldiğini yapmış olduğuna inanıyorum,havanın azizliğini kimse müdehale edemez,birde düşünün hava güneşli masalara oturuldu birden yağmur bir bastırdı,ne yapacaksınız,bunada şükredin oraya motorlarla gidip gelmek bile büyük zevk, her anın tadını çıkartmak lazım...
çağlayı böyle bir organizasyona öncülük yapmasından dolayı tebrik ediyorum.
bende size bu güzel konuşmanızdan dolayı teşekkür ederimm
-
13 Nisan 2009, 11:31
canercamalan adlı üyeden alıntı
eyvlh kardeşim benim kendine iyi bak.
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
13 Nisan 2009, 11:31
Yüz motordan söz ediliyor. Böyle büyük organizasyonlarda aksamalar olması kadar doğal bir durum olamaz. Kusursuz bir gezi isteniyorsa sekiz ila on motordan fazla olmaması lazım bence. Sayı arttıkça denetlenebilirlik azalıyor. Giresun'dan selam. Herşeye rağmen resimlere ve videolara bakmak bile bir zevk.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
13 Nisan 2009, 11:33
Günaydın ahaLi !!
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
13 Nisan 2009, 11:33
katip adlı üyeden alıntı
Yüz motordan söz ediliyor. Böyle büyük organizasyonlarda aksamalar olması kadar doğal bir durum olamaz. Kusursuz bir gezi isteniyorsa sekiz ila on motordan fazla olmaması lazım bence. Sayı arttıkça denetlenebilirlik azalıyor. Giresun'dan selam. Herşeye rağmen resimlere ve videolara bakmak bile bir zevk.
teşekkürler
STeReO adlı üyeden alıntı
Günaydın ahaLi !!
günaydın semih kardeş
-
13 Nisan 2009, 11:40
ya gözünüzü seveyim biletixten bilet mi aldınız ? Olur böyle şeyler..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
13 Nisan 2009, 11:41
hell24 adlı üyeden alıntı
sana zaten kırılmıyoruz abicim bizim derdimiz beğenip beğenmemek değil üslüp önemli bu pazar mangala gel ben özel ilgilenicem seninle sucuğunda benden...
Evallah kardeşim hanımdan ve kızımdan izin alabilirsem neden olmasın.
Benim amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek,
-
13 Nisan 2009, 11:42
-
13 Nisan 2009, 11:43
mgu adlı üyeden alıntı
Evallah kardeşim hanımdan ve kızımdan izin alabilirsem neden olmasın.
Benim amacım bağcıyı dövmek değil üzüm yemek,
izin alamazsan hamınla kızınıda getir...
biz zaten bağcıyı koruyoruz yediğin üzümde gözümüz yok...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
13 Nisan 2009, 11:44
canercamalan adlı üyeden alıntı
ben kaçarr bybyyby
selametle caner ..
-
13 Nisan 2009, 11:44
lijoluna adlı üyeden alıntı
günaydın millet
eleştiri yapana dalarım ona göre
Banada dalıcanmı
Arkadaslar Mt ye eylul gıbı katıldım.4-5 gezıye katıldım.Kimisi sogukta kimisi guzel bir sonbahar aksamında oldu.Bir cok kişi tanıdım.guzel dostlarım oldu.herzaman dort dortluk olucak dıye bırsey yok.Cadı'nın dusundugu gibi bir gezi olmadı.Cunku nasıl bır gezi olmasını ben ve diger arkadaslar gayet iyi biliyorki bu gezinin biran once gelmesini isteyenlerin basında bende vardım.Yınede bu kadar motoru bır arada gormek.Bı mekan kapatıp bızbıze olmak bana yetti acıkcası.(Allahtan Turgay ile aynı masaya oturmadık.Ac kalırdım valla)
-
13 Nisan 2009, 11:51
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
bi rsimde çıksaydım bari be !
bi resmimi çeken bile olmamış
I LOVEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUUUUU CADIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
I LOVE YOUUUUUUUUU CADIIIIIIIIIIIIIIIIII
ICH LIEBE DICHHHHHHHHHHHHH LIEBE DICHHHHHHHH CADIIIIIIIIIIIIIIIIIII
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
tüm iyi ve kötü eleştirileriniz için teşekkürler arkadaşlar
ay lav yu dedik beeeee
-
13 Nisan 2009, 11:52
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
13 Nisan 2009, 11:55
Torx adlı üyeden alıntı
cadııı süpürgeni kırdırtma bana kafanda:D
ne ay lav yu filan:D
peki ay lav yu
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
13 Nisan 2009, 11:58
hell24 adlı üyeden alıntı
bencede yaaaaa
delikanlı gibi seni seviyorum de olsun bitsin...
delikanlılıgımızdan hiç ödün vermedik vermeyizde cem senide seviyorum sonuna kadar dostum
arslanfb adlı üyeden alıntı
hasan bu sevgi bahçesinde sende varsın biliyosun
[/B]
-
13 Nisan 2009, 11:58
-
13 Nisan 2009, 12:02
sesimi duyan var mı?
yoksa avcılarda mangal gününe kadar susayım mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler