Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı lijoluna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın millet
    eleştiri yapana dalarım ona göre
    Günaydın
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kanka bak yanında emreyle ben olmadan kimseye bulaşma sende şans yok koca yolda mafya ya bulaştın vurucaklardı bizi...
    Günaydın
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SYM
    arkadaşlar günaydın bazı üzücü durumlar olsada gezi güzel geçdi bu gezide emeği geçen başda KUYUCADI'sı olmak üzere diğer arkadaşlarada teşekürlerimi sunarım

herkese günaydın arkadaşlar

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı Lucifercod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar günaydın bazı üzücü durumlar olsada gezi güzel geçdi bu gezide emeği geçen başda KUYUCADI'sı olmak üzere diğer arkadaşlarada teşekürlerimi sunarım

hoşgeldin alper
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Leike gitti kaldık kawaya
    Alıntı lijoluna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın millet
    eleştiri yapana dalarım ona göre
    Sen gitte yoldaki artislere dal abicim

kanka bak yanında emreyle ben olmadan kimseye bulaşma sende şans yok koca yolda mafya ya bulaştın vurucaklardı bizi...
    ne şehittir ne gazi...

Günaydın abilerim.

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    Alıntı Lucifercod adlı üyeden alıntı Mesajı göster

günaydın luci...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı bathu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artisliğin sonu iyi denize düşmemiş çarptığı motor
    Sen oradamıydın kaza olduğu zaman video ya bakarak yorum yapıyorsun orası birkere denize çok yakın olsaydı insanlar oraya tam denizin kenarına motosikletini park edermiydi hemde rüzgarlı havada sende oradan çıkmışsın iki laf fazla olsun diye yorumda bulunuyorsun denize tama 5,6 metre uzakta oldu kaza zaten gördüysen düştükten sonra vurdu motosiklete sanki 120km,,130km hızla gidiyorda 5,,6 metre sürükledi de denize uçtu görüldüğü gibi motosiklet olduğu yere düştüü.....
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    Alıntı erdemd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen gitte yoldaki artislere dal abicim

ne şehittir ne gazi...

Günaydın abilerim.
    sorma hacım eleman arabadan indi emre banu ben motordan indik...
    anında geri vites...
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    tamam dır dedik büyütülecek birşey yok olan oldu biten bitii bilmem neolmuş bilmemneyin lafı olmazmış hadi

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Bİz Gİdemedik Ama Gezi GÜzel Olmuş Belli CAğla Yapcakta GÜzel Olmıcak =) HerSey Bi Yana Bu hafta Bizde İyi Bişeyler Yaptık. Haydi Sİzde Bizim Buraya Gelinde Bir Organizasyonda Biz Yapalım
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bİz Gİdemedik Ama Gezi GÜzel Olmuş Belli CAğla Yapcakta GÜzel Olmıcak =) HerSey Bi Yana Bu hafta Bizde İyi Bişeyler Yaptık. Haydi Sİzde Bizim Buraya Gelinde Bir Organizasyonda Biz Yapalım
    olur dostum sen aç topiği biz atlar geliriz sorun değil...
    hafta sonu avcılarda mangal var istersen atla gel...

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    yaz gelsin de bi akşam köfte yemeğe geliriz hatta ben açarım topiği

olur dostum sen aç topiği biz atlar geliriz sorun değil...
    hafta sonu avcılarda mangal var istersen atla gel...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Leike gitti kaldık kawaya
    sorma hacım eleman arabadan indi emre banu ben motordan indik...
    anında geri vites...

600F in de gerisi ne kuvvetlidir abi ya

mgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen orada Cadı kim diye sordunmu ?? sordunda göstermedilermi ??sorsaydın zaten gösterirlerdi
    ilk gittiğimiz yerde lokantacının şer.....liğine uğradık sonra başka mekana geçildi... Bu kadar ... Ordan oraya ,ordan oraya olmadı,sadece yemek yenilecek mekan değişti başkada bir durum olmadı. kaza yapan arkadaşımızda tam durduğu sırada öndeki motosiklete vurdu deniz demişsin deniz daha 5,6 metre ilerdeydi öyle bir anlatmışsınki sanki 120 km hızla gidiyorda duramamış...
    Arkadaş ben isterdimki organızasyonu düzenleyen arkadaşlar çıksın en başta istasyonda yolu gidilecek yeri anlatsın kendini tanıtsın ama olmadı ne oldu biliyormusun arkadaş grupları kendi aralarında konuştu anlaştı ve uyguladı.Benim gibi birkaç kişiyi tanıyanlarda ona uymak zorunda kaldı. Bakın ben yemek derdinde değildim ben gezmek benim gibi motorsiklet kullanmayı seven arkadaşlarla tanışma derdindeydim.O burgmanlı arkadaşla istasyonda tanıştım Göksun bey motorunun güzel olduğundan temizliğinden bahsettik adam plaka vidalarını bile paslanmazla değiştirmiş pas akmasın diye ama başına böyle bir şey geldi.Kazadır olabilir ama böyle göz göre göre kaza olmamalı oradaki görevli arkadaşlar uyarabilirdi ama hiç kimse uyarmadı her kez orada şov yapmaya çalıştı bence orası şov yeri değildi ve inanın ki yanımızda da arkadaşlar vardı tam Göksun bey motoru çekmeye gidiyordu, ya arada kalsaydı ya o motor orada olmasaydı denize uçsaydı kim sorumlu olacaktı.
    Ben bunlara dikkat çekmeye çalıştım.
    Zaten 3. yere gittiğimizde ben ayrıldım
    Neyse daha öncede dediğim gibi öyle yada böyle yol yaptık güzeldi kırıcı olduysamda tekrar özür dilerim. Ben sadece özetle iletişim kopukluğunu anlatmaya çalıştım.
    Herkeze iyi günler

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Sevgili MT,
    Baharın bu ilk toplu sürüşünde beraber olamayışımıza üzülüyorum şimdi, hele resimleri görünce daha çok. Havanın kapalı olması, 10 gündür geziye katılabilmek için yaptığım bütün ayarlamaları, ertelediğim bütün işleri boşa çıkartıverdi. Denizciderya bebişin böyle uzun soluklu bir gezide hastalanabilecek olması ihtimali yüzünden bizler katılamadık. Organizasyon için emeği geçen herkese MT yi bir araya getirdiği için içtenlikle bende teşekkür ederim. Hertürlü aksilikler olabilir, bizler gezilere şahane yemekler yiyelim, müthiş ortamlar görelim beklentisi ile katılmıyoruz. Dostları görmek, yeni arkadaşlar edinmek, bir hafta sonunun yollarda hep beraber kafa dağıtarak geçirmek çok daha önemli bence.

Daha önceki gezilerimizde de beni hep endişelendiren bir konuya çok dikkat edelim istiyorum: Grup sürüşü!!! Bir araya gelince hepimiz heyecanlanıp seviniyoruz ama bunun tadını çıkarabilmek için sürüşe çok dikkat etmemiz gerekiyor. Oluşabilecek bir kaza yaptığımız güzel şeylerin hepsini birden yok eder. Şu Grup Sürüşü işini temelli çözmenin bir yolunu bulalım, belkide sürekli vurgu yapmak işe yarar.

Fotolara teşekkürler, emeği geçenlere, katılanlara MT ye teşekkürler. Bir sonraki gezide umarım bizlerde oluruz
    Poturdak

serkanzat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat
    Alıntı mgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş ben isterdimki organızasyonu düzenleyen arkadaşlar çıksın en başta istasyonda yolu gidilecek yeri anlatsın kendini tanıtsın ama olmadı ne oldu biliyormusun arkadaş grupları kendi aralarında konuştu anlaştı ve uyguladı.Benim gibi birkaç kişiyi tanıyanlarda ona uymak zorunda kaldı. Bakın ben yemek derdinde değildim ben gezmek benim gibi motorsiklet kullanmayı seven arkadaşlarla tanışma derdindeydim.O burgmanlı arkadaşla istasyonda tanıştım Göksun bey motorunun güzel olduğundan temizliğinden bahsettik adam plaka vidalarını bile paslanmazla değiştirmiş pas akmasın diye ama başına böyle bir şey geldi.Kazadır olabilir ama böyle göz göre göre kaza olmamalı oradaki görevli arkadaşlar uyarabilirdi ama hiç kimse uyarmadı her kez orada şov yapmaya çalıştı bence orası şov yeri değildi ve inanın ki yanımızda da arkadaşlar vardı tam Göksun bey motoru çekmeye gidiyordu, ya arada kalsaydı ya o motor orada olmasaydı denize uçsaydı kim sorumlu olacaktı.
    Neyse daha öncede dediğim gibi öyle yada böyle yol yaptık güzeldi kırıcı olduysamda tekrar özür dilerim. Ben sadece özetle iletişim kopukluğunu anlatmaya çalıştım.
    Herkeze iyi günler

yap bir köfteci osman organizasyonuda gelelim silivriye
    AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,

mgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı serkanzat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yap bir köfteci osman organizasyonuda gelelim silivriye
    Havlar ısınsın neden olmasın tabiki köfte yada balık ne isterseniz...
    Çok memnun olurum

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    günaydın arkadaşlar gezi süper olmuş

Motosikleti
    Avcılar Yakın Bize Yalnız Bak ) MAngal Da NE Pişiriyoruz

MGu EN Kısa Zamanda Senden Bİ Organizasyon Bekliyoruz
    mangalda sucuk var en kolay ve zahmetsizi tabi isteyen arkadaşlara özel specialler hazırlayabiliriz...

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    gurup gezilerinde mutlaka olumsuzluklar yaşanır, bir birinden farklı yaş gurupları ve birbirinden farklı motosikletler bence daha anlayışla yaklaşmak lazım.

Motosikleti
    Alıntı mgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeze iyi günler
    sana zaten kırılmıyoruz abicim bizim derdimiz beğenip beğenmemek değil üslüp önemli bu pazar mangala gel ben özel ilgilenicem seninle sucuğunda benden...

13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler