MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları
Reklamlar
-
13 Nisan 2009, 10:43
lijoluna adlı üyeden alıntı
günaydın millet
eleştiri yapana dalarım ona göre
Günaydın
hell24 adlı üyeden alıntı
kanka bak yanında emreyle ben olmadan kimseye bulaşma sende şans yok koca yolda mafya ya bulaştın vurucaklardı bizi...
Günaydın
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
13 Nisan 2009, 10:48
arkadaşlar günaydın bazı üzücü durumlar olsada gezi güzel geçdi bu gezide emeği geçen başda KUYUCADI'sı olmak üzere diğer arkadaşlarada teşekürlerimi sunarım
herkese günaydın arkadaşlar
-
13 Nisan 2009, 10:49
Lucifercod adlı üyeden alıntı
arkadaşlar günaydın bazı üzücü durumlar olsada gezi güzel geçdi bu gezide emeği geçen başda KUYUCADI'sı olmak üzere diğer arkadaşlarada teşekürlerimi sunarım
hoşgeldin alper
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
13 Nisan 2009, 10:51
lijoluna adlı üyeden alıntı
günaydın millet
eleştiri yapana dalarım ona göre
Sen gitte yoldaki artislere dal abicim
kanka bak yanında emreyle ben olmadan kimseye bulaşma sende şans yok koca yolda mafya ya bulaştın vurucaklardı bizi...
ne şehittir ne gazi...
Günaydın abilerim.
-
13 Nisan 2009, 10:51
Lucifercod adlı üyeden alıntı
günaydın luci...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
13 Nisan 2009, 10:52
bathu adlı üyeden alıntı
Sen oradamıydın kaza olduğu zaman video ya bakarak yorum yapıyorsun orası birkere denize çok yakın olsaydı insanlar oraya tam denizin kenarına motosikletini park edermiydi hemde rüzgarlı havada sende oradan çıkmışsın iki laf fazla olsun diye yorumda bulunuyorsun denize tama 5,6 metre uzakta oldu kaza zaten gördüysen düştükten sonra vurdu motosiklete sanki 120km,,130km hızla gidiyorda 5,,6 metre sürükledi de denize uçtu görüldüğü gibi motosiklet olduğu yere düştüü.....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
13 Nisan 2009, 10:52
erdemd adlı üyeden alıntı
Sen gitte yoldaki artislere dal abicim
ne şehittir ne gazi...
Günaydın abilerim.
sorma hacım eleman arabadan indi emre banu ben motordan indik...
anında geri vites...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
13 Nisan 2009, 10:54
tamam dır dedik büyütülecek birşey yok olan oldu biten bitii bilmem neolmuş bilmemneyin lafı olmazmış hadi
-
13 Nisan 2009, 10:54
-
13 Nisan 2009, 10:56
By_StaR adlı üyeden alıntı
Bİz Gİdemedik Ama Gezi GÜzel Olmuş Belli
CAğla Yapcakta GÜzel Olmıcak =) HerSey Bi Yana Bu hafta Bizde İyi Bişeyler Yaptık. Haydi Sİzde Bizim Buraya Gelinde Bir Organizasyonda Biz Yapalım
olur dostum sen aç topiği biz atlar geliriz sorun değil...
hafta sonu avcılarda mangal var istersen atla gel...
-
13 Nisan 2009, 10:56
-
13 Nisan 2009, 10:58
sorma hacım eleman arabadan indi emre banu ben motordan indik...
anında geri vites...
600F in de gerisi ne kuvvetlidir abi ya
-
13 Nisan 2009, 10:59
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Sen orada Cadı kim diye sordunmu ?? sordunda göstermedilermi ??sorsaydın zaten gösterirlerdi
ilk gittiğimiz yerde lokantacının şer.....liğine uğradık sonra başka mekana geçildi... Bu kadar ... Ordan oraya ,ordan oraya olmadı,sadece yemek yenilecek mekan değişti başkada bir durum olmadı. kaza yapan arkadaşımızda tam durduğu sırada öndeki motosiklete vurdu deniz demişsin deniz daha 5,6 metre ilerdeydi öyle bir anlatmışsınki sanki 120 km hızla gidiyorda duramamış...
Arkadaş ben isterdimki organızasyonu düzenleyen arkadaşlar çıksın en başta istasyonda yolu gidilecek yeri anlatsın kendini tanıtsın ama olmadı ne oldu biliyormusun arkadaş grupları kendi aralarında konuştu anlaştı ve uyguladı.Benim gibi birkaç kişiyi tanıyanlarda ona uymak zorunda kaldı. Bakın ben yemek derdinde değildim ben gezmek benim gibi motorsiklet kullanmayı seven arkadaşlarla tanışma derdindeydim.O burgmanlı arkadaşla istasyonda tanıştım Göksun bey motorunun güzel olduğundan temizliğinden bahsettik adam plaka vidalarını bile paslanmazla değiştirmiş pas akmasın diye ama başına böyle bir şey geldi.Kazadır olabilir ama böyle göz göre göre kaza olmamalı oradaki görevli arkadaşlar uyarabilirdi ama hiç kimse uyarmadı her kez orada şov yapmaya çalıştı bence orası şov yeri değildi ve inanın ki yanımızda da arkadaşlar vardı tam Göksun bey motoru çekmeye gidiyordu, ya arada kalsaydı ya o motor orada olmasaydı denize uçsaydı kim sorumlu olacaktı.
Ben bunlara dikkat çekmeye çalıştım.
Zaten 3. yere gittiğimizde ben ayrıldım
Neyse daha öncede dediğim gibi öyle yada böyle yol yaptık güzeldi kırıcı olduysamda tekrar özür dilerim. Ben sadece özetle iletişim kopukluğunu anlatmaya çalıştım.
Herkeze iyi günler
-
13 Nisan 2009, 11:04
Sevgili MT,
Baharın bu ilk toplu sürüşünde beraber olamayışımıza üzülüyorum şimdi, hele resimleri görünce daha çok. Havanın kapalı olması, 10 gündür geziye katılabilmek için yaptığım bütün ayarlamaları, ertelediğim bütün işleri boşa çıkartıverdi. Denizciderya bebişin böyle uzun soluklu bir gezide hastalanabilecek olması ihtimali yüzünden bizler katılamadık. Organizasyon için emeği geçen herkese MT yi bir araya getirdiği için içtenlikle bende teşekkür ederim. Hertürlü aksilikler olabilir, bizler gezilere şahane yemekler yiyelim, müthiş ortamlar görelim beklentisi ile katılmıyoruz. Dostları görmek, yeni arkadaşlar edinmek, bir hafta sonunun yollarda hep beraber kafa dağıtarak geçirmek çok daha önemli bence.
Daha önceki gezilerimizde de beni hep endişelendiren bir konuya çok dikkat edelim istiyorum: Grup sürüşü!!! Bir araya gelince hepimiz heyecanlanıp seviniyoruz ama bunun tadını çıkarabilmek için sürüşe çok dikkat etmemiz gerekiyor. Oluşabilecek bir kaza yaptığımız güzel şeylerin hepsini birden yok eder. Şu Grup Sürüşü işini temelli çözmenin bir yolunu bulalım, belkide sürekli vurgu yapmak işe yarar.
Fotolara teşekkürler, emeği geçenlere, katılanlara MT ye teşekkürler. Bir sonraki gezide umarım bizlerde oluruz
Poturdak
-
13 Nisan 2009, 11:05
mgu adlı üyeden alıntı
Arkadaş ben isterdimki organızasyonu düzenleyen arkadaşlar çıksın en başta istasyonda yolu gidilecek yeri anlatsın kendini tanıtsın ama olmadı ne oldu biliyormusun arkadaş grupları kendi aralarında konuştu anlaştı ve uyguladı.Benim gibi birkaç kişiyi tanıyanlarda ona uymak zorunda kaldı. Bakın ben yemek derdinde değildim ben gezmek benim gibi motorsiklet kullanmayı seven arkadaşlarla tanışma derdindeydim.O burgmanlı arkadaşla istasyonda tanıştım Göksun bey motorunun güzel olduğundan temizliğinden bahsettik adam plaka vidalarını bile paslanmazla değiştirmiş pas akmasın diye ama başına böyle bir şey geldi.Kazadır olabilir ama böyle göz göre göre kaza olmamalı oradaki görevli arkadaşlar uyarabilirdi ama hiç kimse uyarmadı her kez orada şov yapmaya çalıştı bence orası şov yeri değildi ve inanın ki yanımızda da arkadaşlar vardı tam Göksun bey motoru çekmeye gidiyordu, ya arada kalsaydı ya o motor orada olmasaydı denize uçsaydı kim sorumlu olacaktı.
Neyse daha öncede dediğim gibi öyle yada böyle yol yaptık güzeldi kırıcı olduysamda tekrar özür dilerim. Ben sadece özetle iletişim kopukluğunu anlatmaya çalıştım.
Herkeze iyi günler
yap bir köfteci osman organizasyonuda gelelim silivriye
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
13 Nisan 2009, 11:11
serkanzat adlı üyeden alıntı
yap bir köfteci osman organizasyonuda gelelim silivriye
Havlar ısınsın neden olmasın tabiki köfte yada balık ne isterseniz...
Çok memnun olurum
-
13 Nisan 2009, 11:13
günaydın arkadaşlar gezi süper olmuş
-
13 Nisan 2009, 11:14
By_StaR adlı üyeden alıntı
Avcılar Yakın Bize Yalnız Bak
)
MAngal Da NE Pişiriyoruz
MGu EN Kısa Zamanda Senden Bİ Organizasyon Bekliyoruz
mangalda sucuk var en kolay ve zahmetsizi tabi isteyen arkadaşlara özel specialler hazırlayabiliriz...
-
13 Nisan 2009, 11:15
gurup gezilerinde mutlaka olumsuzluklar yaşanır, bir birinden farklı yaş gurupları ve birbirinden farklı motosikletler bence daha anlayışla yaklaşmak lazım.
-
13 Nisan 2009, 11:17
mgu adlı üyeden alıntı
Herkeze iyi günler
sana zaten kırılmıyoruz abicim bizim derdimiz beğenip beğenmemek değil üslüp önemli bu pazar mangala gel ben özel ilgilenicem seninle sucuğunda benden...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)
Bu Konudaki Etiketler