arkadaşlar iyi güzel hoş gezi olmuşta fakat tek sorun grup halinde sürüş yapılırken kurallara uymamanız bu size ve diğer motorcu kardeşlerimize ciddi zararlar vericektir keşke biraz daha dikkatli sürüş yapsaydınız...
arkadaşlar iyi güzel hoş gezi olmuşta fakat tek sorun grup halinde sürüş yapılırken kurallara uymamanız bu size ve diğer motorcu kardeşlerimize ciddi zararlar vericektir keşke biraz daha dikkatli sürüş yapsaydınız...
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
ne özür dilemelisin nede üzgün olmalısın
bu gün ben seni motor üstünde hariç otururken görmedim,bu arada yemek yerkende görmedim.
%100 memnuniyet hiç bir yerde olamaz,bu kadar çaba ve emeğe karşı biraz olsun memnun olmayanlar ortamlarda konuşmak yerine ya daha iyi bir organizasyon düzenleyerek yada bir dahaki organizasyona katılmayarak hareket edebilirlerdi.
ben bir çok arkadaşımın yüzünde memnuniyet ifadesi (birazda soğuktan titreme) gördüm.
kalp kırmak kolaydır ve bunu çok iyi beceriyoruz.sanırım bundan sonra hiç kimse organisazyon işine kalkışmaz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
fotograflar ve videolar için teşekkürler arkadaşlar emeginize saglık
babaçi ve diğer arkadaşlar (isimlerinizi tek tek yazmıyacagım ) hepiniz sagolun keşke herşey çok daha güzel olsaydı keşke herkez mutlu ayrılsaydı aramızdan ama olmadı malesef
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kuyucadısı
Baştan itibaren yazılan çizilenleri okudum. Anladığım ve çoğunluğunda hem fikir olduğu kadarıyla sen iyi bir organizasyon için elinden geleni yapmışsın. Ancak hava muhalefeti, bir esnafın esnaflık terbiyesi ve etiği dışı davranışları dolayısıyla bide ufak bi kaza olmuş(ki bence normaldir 70 motorun katıldığı bir organizasyonda) eksik hiçbi şey yok.. Eksiklikler önceden tahmin edilip ayarlanabilecek durumlarda değil malesef..
Amaç beraber olmak ... Keşke bende aranızda olabilseydim dedim resimleri görünce, bi bardak çayla bi dilim pastaya fit olurdum vallaha
2008 de marmok"un yaptığı malesef benim katılamadığım festival içinde çok olumsuz konuşuldu .. ama bizim tayfa 10 numara eğlenmiş..Zaten o tayfayı al dağbaşına koy yine eğlenirler. amaç balık yemek değilki amaç beraber olmak tanışmak .. Amaç balık yemek olsa giderdiniz eminönüne balık ekmeğin yanına bide kola ohh mis
geziye bak 30000 tl lik motorda var 1500 tl lik motorda .. öğrenciside var işadamıda. bu kadar ayrı uçlarda insanı bir araya asgari müşterekte buluşturabilmek her babayiğidin harcı değil..
Tüm olay bardağın dolu yarısını görebilme kabiliyeti oysa.
Bu arada Skullhunter benim pastam nerde ... bu ayıptır . esefle kınıyorum ..Kargolayın kardeşim hakkımı 800 km uzaktayız diye bu muamele yapılırmı ..
Bundan böle yapacağınız hiç bi organizasyona katılmayacağım ... Bu ayıp size yeter
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR ye aynen katiliyorum.
Pasta konusunda.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
benım tek anlmadıgım ve buyuk bır sekılde kınadıgım nokta nıe kamerayı goren bazı suruculer ellerını bırakıp selam verme geregı duyoyolar cok sacma geldı bana toplu bır suruste elını bırakan bır bılgısız yuzunden arkadakı herkez kaza yapabılır cok sacma ve kınıyorum
bende yiyemedim
(hani ben bile istanbuldayımda yiyemedim size ne oluyor gibilerinden oldu az sanki yanlış anlaşılmasın sonra )
şerife ve burgmanın sahibine geçmiş olsun şu grup içinde millete gaz verme olayı bence çok riskli şekil 1a videodada görüldüğü üzere 2 tekerin şakasının olmadığı bir gerçek (her ne kadar bazen 4 tekerden bile güvenli olabiliyor olsa bile) biraz daha duyarlı olmak lazımbence bu konuda
şerifin orada hatası olabilir ama bence orada o kadar kişide ona bu gazı verirken en az kendisi kadar suçlu bence....
bu yorumu yaparkende şerifle çok sık görüşüyor konuşuyor hep onunla geziyor felan doğal olarak onu savunuyor diye düşünmeyin bu hepimiz için geçerli olan bir durum uçurumun keneraındaki bi yerde yapılan şeyin şakası felan olmaz bazı arkadaşlar gülüyor felan orada ya adamın yerine kendinizi koyun o an ya aşağı uçacak olsanız?
bütün gezi gerçekten çok güzel olmuş çağla her zamanki gibi döktürmüş bence olan olumsuzluklara rağmen o kadar motorcuyu oraya toplamak çok büyük ir marifet ama kazadaki olaylar hiç hoş olmamış restaurattı felandı bunlar olabilecek şeyler ama kazanın şakası olmaz ...
sadece o kısmı esefle kınadım ortamda gaz verenleride şerifinde bu gazı almasınada...
umarım söylediklerim yerlerini bulur anlatmak istediklerim anlaşılırda bir daha bu tarz şeyler olmaz ilk ve son olur umarım ....
herkese günaydın diyorum şimdiden iyi bir gün geçirmeniz dlieğiyle
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ALLAH ALLAH ne kadar negatif birisin sen ya madem iyi değildi niye ayrılmadın gruptan eğlen eğlen organizasyona hediyeleri al katıl sonrada şöyleydi böyleydi.yok yaaa
ss lermiş motosikletinemi çarptılar ????
Arkadaşım orası boş arazi trafik olmayan yerler Öyle yazmışsınki sanki e5 te artislik yapıyor insanlar öyle yerlerde motosikletiyle hareket yapmayacakta nerede yapacak boş arzide eğlenmeyecekte nerede eğlenecekler .. Her halde denize uçmaya çalışan sendin...denize uçmaya çalışan demişsin her halde düşse rahatlardın haaa.. Rüzgar ve soğuk organizasyon başlamadan önce vardı o zaman niye ayrılmadın bizle geldin heee
bir organizasyonda sen düzenlersin dört dörtlük bizleri davet edersin bakalım sen bu kadar becerebilecekmisin .. yapıcı eleştiriye tamam yıkıcı eleştiriler al senin olsun .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın millet nasılsınız
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Kimsede zaten dört dörtlük bir organizasyon demiyor .Bir daha katılmazsın olur biter...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Aranıza yeni katıldım o gün bende buluşma noktanızdaydım bizimde gezimiz vardı sanırım aynı istikamete gittik motor sayımız az olduğu için problem yaşamadık ama sanırım siz bayağı zorlanmışsınız böyle çoklu organizasyonda çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum...
Sen orada Cadı kim diye sordunmu ?? sordunda göstermedilermi ??sorsaydın zaten gösterirlerdi
ilk gittiğimiz yerde lokantacının şer.....liğine uğradık sonra başka mekana geçildi... Bu kadar ... Ordan oraya ,ordan oraya olmadı,sadece yemek yenilecek mekan değişti başkada bir durum olmadı. kaza yapan arkadaşımızda tam durduğu sırada öndeki motosiklete vurdu deniz demişsin deniz daha 5,6 metre ilerdeydi öyle bir anlatmışsınki sanki 120 km hızla gidiyorda duramamış...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)