Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI
    Kumsal41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 2008
    arkadaşlar iyi güzel hoş gezi olmuşta fakat tek sorun grup halinde sürüş yapılırken kurallara uymamanız bu size ve diğer motorcu kardeşlerimize ciddi zararlar vericektir keşke biraz daha dikkatli sürüş yapsaydınız...
    Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee bu hafta nereye gidiyoruz
    sen bize gel evladım
    sana börek açacam
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalr herkese

haklısınız sürekli topikteki gurup sürüşü kurallarını okuyalım dememe ragmen çok kötü bir gurup sürüşü yaşadık bugün özür dilerim
    tüm çabalarıma ragmen hava muhalefeti yüzünden anlaştıgımız aydın restourant ile aramızda küçük bir tatsızlık oldu... sizleri önce soguk havada bekletim sonrada anlaşma saglanamadıgı için bi süre açkalmanıza neden oldum özür dilerim
    bazı arkadaşların işletme sahibi tarafından kötü muammeleye maruz kaldıgı için özür dilerim
    10-15 dk içerisinde ayarlıya bildiğim en uygun en yakın balık restaurantı daha kısa sürede (sorunun çözülmesini beklemek yerine) ayarlıyamadıgım için özür dilerim
    yola çıkarken herkese istikametimizi bildirdiğimi sanıyodum ama arada atladıklarım olmuş özür dilerim
    bugün çok daha güzel birgün olmasını umuyodum ancak çabalar bazen yeterli gelmiyo elinizde olmıyan müdahale edemediğiniz durumlar yaşanabiliyo ben bugün yaşanan tüm aksilikler tatsızlıklar için hepinizden ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM

haklısın arkadaşım üzgünüm....

seninle ve belki başkalarıylada yeterince ilgilenemediğim için üzgünüm

katılan 100 e yakın motosikletli arkadaşın dışında bizden olmıyan tesadüfen orda olan motosikletli arkadaşlarla bile tek tek tanıştım o kalabalıkta seni atladıysam üzgünüm

organizasyonda istem dışı gelişen olaylara yeterince hızlı müdahele edememişim demekki eksiklikler için üzgünüm...

herkes kafasına göre haraket etmesin diye tüm motosikletli arkadaşları tek tek stikamet belirttigimi sanıyodum (istikamet lokanta ismi değil) sana bilgi ulaştıramadıgım için üzgünüm...

bugün bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... inşallah çok daha güzel bir organizasyonda tekrar birlikte oluruz... umarım size kendimi affettirebilirim....

NİCE YILLARA MOTOSİKLET.NET
    ne özür dilemelisin nede üzgün olmalısın

bu gün ben seni motor üstünde hariç otururken görmedim,bu arada yemek yerkende görmedim.

%100 memnuniyet hiç bir yerde olamaz,bu kadar çaba ve emeğe karşı biraz olsun memnun olmayanlar ortamlarda konuşmak yerine ya daha iyi bir organizasyon düzenleyerek yada bir dahaki organizasyona katılmayarak hareket edebilirlerdi.

ben bir çok arkadaşımın yüzünde memnuniyet ifadesi (birazda soğuktan titreme) gördüm.

kalp kırmak kolaydır ve bunu çok iyi beceriyoruz.sanırım bundan sonra hiç kimse organisazyon işine kalkışmaz
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    fotograflar ve videolar için teşekkürler arkadaşlar emeginize saglık

babaçi ve diğer arkadaşlar (isimlerinizi tek tek yazmıyacagım ) hepiniz sagolun keşke herşey çok daha güzel olsaydı keşke herkez mutlu ayrılsaydı aramızdan ama olmadı malesef
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee bu hafta nereye gidiyoruz
    çağlanın düzenlediği her yereeeee

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotograflar ve videolar için teşekkürler arkadaşlar emeginize saglık

babaçi ve diğer arkadaşlar (isimlerinizi tek tek yazmıyacagım ) hepiniz sagolun keşke herşey çok daha güzel olsaydı keşke herkez mutlu ayrılsaydı aramızdan ama olmadı malesef
    ya sen diyosun koskoca balık lokantasına köfte buldurdunya helal olsun
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kuyucadısı

Baştan itibaren yazılan çizilenleri okudum. Anladığım ve çoğunluğunda hem fikir olduğu kadarıyla sen iyi bir organizasyon için elinden geleni yapmışsın. Ancak hava muhalefeti, bir esnafın esnaflık terbiyesi ve etiği dışı davranışları dolayısıyla bide ufak bi kaza olmuş(ki bence normaldir 70 motorun katıldığı bir organizasyonda) eksik hiçbi şey yok.. Eksiklikler önceden tahmin edilip ayarlanabilecek durumlarda değil malesef..

Amaç beraber olmak ... Keşke bende aranızda olabilseydim dedim resimleri görünce, bi bardak çayla bi dilim pastaya fit olurdum vallaha

2008 de marmok"un yaptığı malesef benim katılamadığım festival içinde çok olumsuz konuşuldu .. ama bizim tayfa 10 numara eğlenmiş..Zaten o tayfayı al dağbaşına koy yine eğlenirler. amaç balık yemek değilki amaç beraber olmak tanışmak .. Amaç balık yemek olsa giderdiniz eminönüne balık ekmeğin yanına bide kola ohh mis

geziye bak 30000 tl lik motorda var 1500 tl lik motorda .. öğrenciside var işadamıda. bu kadar ayrı uçlarda insanı bir araya asgari müşterekte buluşturabilmek her babayiğidin harcı değil..

Tüm olay bardağın dolu yarısını görebilme kabiliyeti oysa.

Bu arada Skullhunter benim pastam nerde ... bu ayıptır . esefle kınıyorum ..Kargolayın kardeşim hakkımı 800 km uzaktayız diye bu muamele yapılırmı ..

Bundan böle yapacağınız hiç bi organizasyona katılmayacağım ... Bu ayıp size yeter
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    BBRR ye aynen katiliyorum.
    Pasta konusunda.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    benım tek anlmadıgım ve buyuk bır sekılde kınadıgım nokta nıe kamerayı goren bazı suruculer ellerını bırakıp selam verme geregı duyoyolar cok sacma geldı bana toplu bır suruste elını bırakan bır bılgısız yuzunden arkadakı herkez kaza yapabılır cok sacma ve kınıyorum

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuyucadısı

Baştan itibaren yazılan çizilenleri okudum. Anladığım ve çoğunluğunda hem fikir olduğu kadarıyla sen iyi bir organizasyon için elinden geleni yapmışsın. Ancak hava muhalefeti, bir esnafın esnaflık terbiyesi ve etiği dışı davranışları dolayısıyla bide ufak bi kaza olmuş(ki bence normaldir 70 motorun katıldığı bir organizasyonda) eksik hiçbi şey yok.. Eksiklikler önceden tahmin edilip ayarlanabilecek durumlarda değil malesef..

Amaç beraber olmak ... Keşke bende aranızda olabilseydim dedim resimleri görünce, bi bardak çayla bi dilim pastaya fit olurdum vallaha

2008 de marmok"un yaptığı malesef benim katılamadığım festival içinde çok olumsuz konuşuldu .. ama bizim tayfa 10 numara eğlenmiş..Zaten o tayfayı al dağbaşına koy yine eğlenirler. amaç balık yemek değilki amaç beraber olmak tanışmak .. Amaç balık yemek olsa giderdiniz eminönüne balık ekmeğin yanına bide kola ohh mis

geziye bak 30000 tl lik motorda var 1500 tl lik motorda .. öğrenciside var işadamıda. bu kadar ayrı uçlarda insanı bir araya asgari müşterekte buluşturabilmek her babayiğidin harcı değil..

Tüm olay bardağın dolu yarısını görebilme kabiliyeti oysa.

Bu arada Skullhunter benim pastam nerde ... bu ayıptır . esefle kınıyorum ..Kargolayın kardeşim hakkımı 800 km uzaktayız diye bu muamele yapılırmı ..

Bundan böle yapacağınız hiç bi organizasyona katılmayacağım ... Bu ayıp size yeter
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BBRR ye aynen katiliyorum.
    Pasta konusunda.
    bende yiyemedim

(hani ben bile istanbuldayımda yiyemedim size ne oluyor gibilerinden oldu az sanki yanlış anlaşılmasın sonra )

şerife ve burgmanın sahibine geçmiş olsun şu grup içinde millete gaz verme olayı bence çok riskli şekil 1a videodada görüldüğü üzere 2 tekerin şakasının olmadığı bir gerçek (her ne kadar bazen 4 tekerden bile güvenli olabiliyor olsa bile) biraz daha duyarlı olmak lazımbence bu konuda
    şerifin orada hatası olabilir ama bence orada o kadar kişide ona bu gazı verirken en az kendisi kadar suçlu bence....
    bu yorumu yaparkende şerifle çok sık görüşüyor konuşuyor hep onunla geziyor felan doğal olarak onu savunuyor diye düşünmeyin bu hepimiz için geçerli olan bir durum uçurumun keneraındaki bi yerde yapılan şeyin şakası felan olmaz bazı arkadaşlar gülüyor felan orada ya adamın yerine kendinizi koyun o an ya aşağı uçacak olsanız?

bütün gezi gerçekten çok güzel olmuş çağla her zamanki gibi döktürmüş bence olan olumsuzluklara rağmen o kadar motorcuyu oraya toplamak çok büyük ir marifet ama kazadaki olaylar hiç hoş olmamış restaurattı felandı bunlar olabilecek şeyler ama kazanın şakası olmaz ...
    sadece o kısmı esefle kınadım ortamda gaz verenleride şerifinde bu gazı almasınada...

umarım söylediklerim yerlerini bulur anlatmak istediklerim anlaşılırda bir daha bu tarz şeyler olmaz ilk ve son olur umarım ....
    herkese günaydın diyorum şimdiden iyi bir gün geçirmeniz dlieğiyle
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korkutucu ve kaos içinde bir grup sürüşü, yol boyunca her an bir SS tarafından arkadan çarpılma korkusu, kalede artistlik yapmaya çalışırken başkasının motorunu denize uçurmaya yeltenenler, restoranla kavga, rüzgar ve soğukta açık havada 1.5 saat boşuna beklemek...

"İyi geziydi" tanımına kesinlikle katılmıyorum.
    ALLAH ALLAH ne kadar negatif birisin sen ya madem iyi değildi niye ayrılmadın gruptan eğlen eğlen organizasyona hediyeleri al katıl sonrada şöyleydi böyleydi.yok yaaa
    ss lermiş motosikletinemi çarptılar ????
    Arkadaşım orası boş arazi trafik olmayan yerler Öyle yazmışsınki sanki e5 te artislik yapıyor insanlar öyle yerlerde motosikletiyle hareket yapmayacakta nerede yapacak boş arzide eğlenmeyecekte nerede eğlenecekler .. Her halde denize uçmaya çalışan sendin...denize uçmaya çalışan demişsin her halde düşse rahatlardın haaa.. Rüzgar ve soğuk organizasyon başlamadan önce vardı o zaman niye ayrılmadın bizle geldin heee
    bir organizasyonda sen düzenlersin dört dörtlük bizleri davet edersin bakalım sen bu kadar becerebilecekmisin .. yapıcı eleştiriye tamam yıkıcı eleştiriler al senin olsun .
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    günaydın millet nasılsınız
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    Kimsede zaten dört dörtlük bir organizasyon demiyor .Bir daha katılmazsın olur biter...
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben cadıyla bır gunde 300 km yaparım gerekırse açta kalırım soguktada üşürüm çünkü o bunların hepsini bizim için yapar hemde motoru olmayışı ve birçok imkansızlığa rağmen bunu yapıyorsa ben niye yapmıyım ewet 10 tane hamsi doğrudur ve birini torx yasin kaptı birini ayfere verdim ama onlarla bunları paylaşmak bile yettide arttı...
    bu benim şahsi düşüncem ama eminim bu düşüncede en az 50 kişi bulurum peki ya beğenmeyenler siz kaç kişisiniz...

özel bir sıkıntım değil o herkezin bilmesi ona göre davranması gereken bazı durumlar var bu da onlardan biri...

ÇAĞLA ABLACIM HERŞEYİÇİN TEŞEKKÜRLERR herşeyde vardır bir hayır boşverin kaza vs sallayın bir kenara zaten herkes akıllandı büyütülecek bişey yok biz memnunuz beğenmeyenler varsa da biorganizasyon yapsınlar da biz de gidelim

Aranıza yeni katıldım o gün bende buluşma noktanızdaydım bizimde gezimiz vardı sanırım aynı istikamete gittik motor sayımız az olduğu için problem yaşamadık ama sanırım siz bayağı zorlanmışsınız böyle çoklu organizasyonda çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum...

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı tomm7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aranıza yeni katıldım o gün bende buluşma noktanızdaydım bizimde gezimiz vardı sanırım aynı istikamete gittik motor sayımız az olduğu için problem yaşamadık ama sanırım siz bayağı zorlanmışsınız böyle çoklu organizasyonda çok dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum...
    hoşgeldin abi sen şu ilk 3 motor arasına gelen abimiydin siyah maxi scooter ın vardı galiba

Motosikleti
    Alıntı mgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YA ARKADAŞLAR HERKES İYİ DİYOR FAKAY BEN HİÇ MEMNUN KALMADIM O KADAR YOLU GELDİM BU CADI DENİLEN ARKADAŞIN NE SESİNİ NE KENDİSİNİ TANIMADIM.GEZİ DÜZENLENİYOR O KADAR ŞİŞİRİLİYOR ŞİŞİRİLİYOR FAKAT BEN CE FOSSSSS KİMSE KUSURA BAKMASIN KİMSEYE YALAKALIK FALAN YAPMICAM BURASI OLMADI ŞURAYA ŞURASI OLMADI ORAYA BÖYLE ORGANİZASYON YAPILMAZ ORASIYSA ORASI DÜZEN İNTİZAM HAK GETİRE ...
    KİMSE KUSURA BAKMASIN O ARKADAŞIN MOTORU OLMASAYDI ARKADAŞ DENİZE UÇSAYDI ... NEYSE ..KUSURA BAKMAYIN .HERKEZE SELAMLAR İYİ AKŞAMLAR..
    Sen orada Cadı kim diye sordunmu ?? sordunda göstermedilermi ??sorsaydın zaten gösterirlerdi
    ilk gittiğimiz yerde lokantacının şer.....liğine uğradık sonra başka mekana geçildi... Bu kadar ... Ordan oraya ,ordan oraya olmadı,sadece yemek yenilecek mekan değişti başkada bir durum olmadı. kaza yapan arkadaşımızda tam durduğu sırada öndeki motosiklete vurdu deniz demişsin deniz daha 5,6 metre ilerdeydi öyle bir anlatmışsınki sanki 120 km hızla gidiyorda duramamış...

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    zorlanma falan yok hava bozuktu ama biz bunu dert etmedik ufak bir kaza oldu ama mala geldiği için onuda dert etmedik sorun olan biten organizasyonda değil bazı arkadaşlarımızın kafasında...
    bir dahakinde sen ve arkadaşlarında gelin sizleride tanıyalım...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zorlanma falan yok hava bozuktu ama biz bunu dert etmedik ufak bir kaza oldu ama mala geldiği için onuda dert etmedik sorun olan biten organizasyonda değil bazı arkadaşlarımızın kafasında...
    bir dahakinde sen ve arkadaşlarında gelin sizleride tanıyalım...
    SORUN MORUN YOK tamam HERŞEY GÜZELDİ GEÇTİ GİTTİİ

Motosikleti
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın millet nasılsınız
    Günaydın Canerim
    Abi hoş geldin aramıza

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiciğim ilk gezide böyle olur sonra kaynaşırsın

Senin amacın ne bağcıyımı taşlamak CANIM
    okuldayım video yu izleyemiyorum ama ktucuk yolladıysa tahmin edebiliyorum

12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112131422 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler