merhabalr herkese
haklısınız sürekli topikteki gurup sürüşü kurallarını okuyalım dememe ragmen çok kötü bir gurup sürüşü yaşadık bugün
özür dilerim
tüm çabalarıma ragmen hava muhalefeti yüzünden anlaştıgımız
aydın restourant ile aramızda küçük bir tatsızlık oldu... sizleri önce soguk havada bekletim sonrada anlaşma saglanamadıgı için bi süre açkalmanıza neden oldum
özür dilerim
bazı arkadaşların işletme sahibi tarafından kötü muammeleye maruz kaldıgı için
özür dilerim
10-15 dk içerisinde ayarlıya bildiğim en uygun en yakın balık restaurantı daha kısa sürede (sorunun çözülmesini beklemek yerine) ayarlıyamadıgım için
özür dilerim
yola çıkarken herkese istikametimizi bildirdiğimi sanıyodum ama arada atladıklarım olmuş
özür dilerim
bugün çok daha güzel birgün olmasını umuyodum ancak çabalar bazen yeterli gelmiyo elinizde olmıyan müdahale edemediğiniz durumlar yaşanabiliyo ben bugün yaşanan tüm aksilikler tatsızlıklar için hepinizden
ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM
haklısın arkadaşım
üzgünüm....
seninle ve belki başkalarıylada yeterince ilgilenemediğim için
üzgünüm
katılan 100 e yakın motosikletli arkadaşın dışında bizden olmıyan tesadüfen orda olan motosikletli arkadaşlarla bile tek tek tanıştım o kalabalıkta seni atladıysam
üzgünüm
organizasyonda istem dışı gelişen olaylara yeterince hızlı müdahele edememişim demekki eksiklikler için
üzgünüm...
herkes kafasına göre haraket etmesin diye tüm motosikletli arkadaşları tek tek stikamet belirttigimi sanıyodum (istikamet lokanta ismi değil) sana bilgi ulaştıramadıgım için
üzgünüm...
bugün bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... inşallah çok daha güzel bir organizasyonda tekrar birlikte oluruz... umarım size kendimi affettirebilirim....
NİCE YILLARA MOTOSİKLET.NET