Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 125 R
    bakın şimdi ben geziye gelmedim... nedeni de sağ aynam kırık ve grup sürüşünde birinin ve kendimin canını yakabilirim diye düşünmem... ayrıca ben hiç beğenmedim yok yemekler kötüydü aman hava çok soğuktu vb. yorumlara sinirlendiğim için bu kadar şey yazıyorum... uğraşan emek harcayan insanlara saygısızlık edildiğini düşünüyorum... ama kalkıp birine de sen neden beğenmedin diye bozuk atmaya gerek yok... gelmek isteyen gelir eğlenmek isteyen eğlenir bu şahıslar insanlar ile kaynaşamadı diye üşüdüler diye yemekleri beğenmediler diye bi suçlu arıyorlarsa aynaya baksınlar... beğenmeyen dinlemesin.........
    [B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
    ::pulp:: ::pulp:: ::whip::
    [B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beğenmeyen zaten beğenmemiştir.... ama; kırıcı olmakla bir yere ulaşılmıyor!!!! verilen bir emek ve çaba var,bazı şeyleri üstüne basa basa 2-3 defa yazdınız,çizdiniz.... tamam artık;

birazda yapıcı olun!!!! herkes birbirine iğneliyici laf peşinde,kimse laf altında kalmak istemiyor....

ne gereksiz şeyler yaaa!!!!!!!

beğenilmeyen ortam bu işte.... beğenmeyenler çok istiyorlarsa daha fazla sıkı-fıkı olsunlar dostluk kursunlar... ne güzel işte

gidildi-görüldü-gezdik-yedik-içtik...

kötü anılarda yok... yeni dostluklar ve arkadaşlıklar var.... şurda 45 üye okuyor,yorum yapan ve aynı yerde dönüp dolaşan toplasak 5-6 kişi....

hiç gerek yok........

bu gün yeni tanıştığım 5-6 arkadaşım vardı... hatta aynı masada yan yana bile yemek yedik....

hepsine selamlar,umarım bu son olmaz....

ÇAĞLA....

emeğin,gayretin,güler yüzün,her şey için tekrar tekrar teşekkür ederim....

yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalr herkese

haklısınız sürekli topikteki gurup sürüşü kurallarını okuyalım dememe ragmen çok kötü bir gurup sürüşü yaşadık bugün özür dilerim
    tüm çabalarıma ragmen hava muhalefeti yüzünden anlaştıgımız aydın restourant ile aramızda küçük bir tatsızlık oldu... sizleri önce soguk havada bekletim sonrada anlaşma saglanamadıgı için bi süre açkalmanıza neden oldum özür dilerim
    bazı arkadaşların işletme sahibi tarafından kötü muammeleye maruz kaldıgı için özür dilerim
    10-15 dk içerisinde ayarlıya bildiğim en uygun en yakın balık restaurantı daha kısa sürede (sorunun çözülmesini beklemek yerine) ayarlıyamadıgım için özür dilerim
    yola çıkarken herkese istikametimizi bildirdiğimi sanıyodum ama arada atladıklarım olmuş özür dilerim
    bugün çok daha güzel birgün olmasını umuyodum ancak çabalar bazen yeterli gelmiyo elinizde olmıyan müdahale edemediğiniz durumlar yaşanabiliyo ben bugün yaşanan tüm aksilikler tatsızlıklar için hepinizden ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM

haklısın arkadaşım üzgünüm....

seninle ve belki başkalarıylada yeterince ilgilenemediğim için üzgünüm

katılan 100 e yakın motosikletli arkadaşın dışında bizden olmıyan tesadüfen orda olan motosikletli arkadaşlarla bile tek tek tanıştım o kalabalıkta seni atladıysam üzgünüm

organizasyonda istem dışı gelişen olaylara yeterince hızlı müdahele edememişim demekki eksiklikler için üzgünüm...

herkes kafasına göre haraket etmesin diye tüm motosikletli arkadaşları tek tek stikamet belirttigimi sanıyodum (istikamet lokanta ismi değil) sana bilgi ulaştıramadıgım için üzgünüm...

bugün bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... inşallah çok daha güzel bir organizasyonda tekrar birlikte oluruz... umarım size kendimi affettirebilirim....

NİCE YILLARA MOTOSİKLET.NET

nerede kaldın canım
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    Alıntı Torx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seni tanıyan herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını biliyor. cadı sıkma canını

Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaaa seninle her yere gider gelmeyen gelmesin...
    aynen cem abı gelmeyen gelmes....

Motosikleti
    şimdilik yok :(
    merhabalr herkese

haklısınız sürekli topikteki gurup sürüşü kurallarını okuyalım dememe ragmen çok kötü bir gurup sürüşü yaşadık bugün özür dilerim
    tüm çabalarıma ragmen hava muhalefeti yüzünden anlaştıgımız aydın restourant ile aramızda küçük bir tatsızlık oldu... sizleri önce soguk havada bekletim sonrada anlaşma saglanamadıgı için bi süre açkalmanıza neden oldum özür dilerim
    bazı arkadaşların işletme sahibi tarafından kötü muammeleye maruz kaldıgı için özür dilerim
    10-15 dk içerisinde ayarlıya bildiğim en uygun en yakın balık restaurantı daha kısa sürede (sorunun çözülmesini beklemek yerine) ayarlıyamadıgım için özür dilerim
    yola çıkarken herkese istikametimizi bildirdiğimi sanıyodum ama arada atladıklarım olmuş özür dilerim
    bugün çok daha güzel birgün olmasını umuyodum ancak çabalar bazen yeterli gelmiyo elinizde olmıyan müdahale edemediğiniz durumlar yaşanabiliyo ben bugün yaşanan tüm aksilikler tatsızlıklar için hepinizden ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM

haklısın arkadaşım üzgünüm....

seninle ve belki başkalarıylada yeterince ilgilenemediğim için üzgünüm

katılan 100 e yakın motosikletli arkadaşın dışında bizden olmıyan tesadüfen orda olan motosikletli arkadaşlarla bile tek tek tanıştım o kalabalıkta seni atladıysam üzgünüm

organizasyonda istem dışı gelişen olaylara yeterince hızlı müdahele edememişim demekki eksiklikler için üzgünüm...

herkes kafasına göre haraket etmesin diye tüm motosikletli arkadaşları tek tek stikamet belirttigimi sanıyodum (istikamet lokanta ismi değil) sana bilgi ulaştıramadıgım için üzgünüm...

bugün bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... inşallah çok daha güzel bir organizasyonda tekrar birlikte oluruz... umarım size kendimi affettirebilirim....

NİCE YILLARA MOTOSİKLET.NET
    hic bişey icin üzgün olmana gerek yok. ben geziye katılamadım ama bütün sayfaları tek tek okudum.
    yazılanlara göre sen elinden geleni yapmışın.
    o geziyi beğenmeyenler var ya onlar bi daha senin düzenlediğin geziye
    katılmazlar olur biter sen niye üzülüyorsun.
    ben şahsen senin düzenlediğin her geziye katılmak isterim.
    cünkü arkadaşlığa değer veriyorsun. (bu arada sen nerdesin 10 sayfa oldu sen yeni geldin)

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhabalr herkese

NİCE YILLAR MOTOSİKLET.NET
    Abla seni üzenler utansın... Sen boş ver... 100 kişilik bi grupda elinden geldigini yaptığına inanıyorum.

Ama bu gezi ne kötü bi geziydi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ÇAĞLA....

emeğin,gayretin,güler yüzün,her şey için tekrar tekrar teşekkür ederim....

yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    Saglık durumum nedenıyle gezıye gelemedım fakat ılk sayfadan ıtıbaren sonuna kadar yorumları okudum.Evet gezıde bazı aksılıkler olmus sorunlar cıkmıs 100 kusur kısının katıldıgı bır organızasyonda elbettekı sorunlar cıkabılır.Bır kaza yasanmıs cok sukur ucuz atlatılmıs ama şuda varkı yola cıkıyorsunuz her nekadar yolda olmasada yapılan kaza,yola cıktıgınızda ne olacagını bılemezsınız.Ustelık herkes sızın gıbı tecrubelı olmayabılır yada yenı baslamıs bırısı olabılır bu tur toplu sürüşlerle ılgılı bılgılerı acaba aranızdan kac kısı bılıyordu yada zahmet edıp okudu yola cıkmadan once.Bırını suclamak kolay aaa topıcı cadı acmıs bızı o bır araya toplamıs tamam suclu o cadı suclu dıye bagırıp cagırmak kolay.Pekı sız onu suclarken acaba kacınız daha once boyle bır organızasyon hazırladı yada boylesını gectım kacınız 10 kişiyi bir araya toplayıp bır buluşma organıze ettınızde olanlardan dolayı kuyucadısını sucluyorsunuz.Sanıyormusunuzkı bır toplantı helekı boyle uzak bır yerde gunler oncesınden ayarlanan bır toplantı sadece klavyenın basına gecıp garıpceye gıden varmı dıye yazıp ayarlanıyor.Yaw bırde su var gezının amacı cogunuz ıcın anladıgım kadarıyla gıdıp oturup karnınızı doyurup gelmek.O zaman evınızde kalın sıcacık ortamınızda evden cıkmadan yıyın yemegınızı.Bu toplantıların amacı bır arada olmak netten gormeden konustugunuz sadece nıckını bıldıgınız kısılerle yuzyuze gelmek tanısmak hep bırlıkte yol almak bırbırınızle paylasımlarda bulunmak yenı seyler kesfetmektır .İlla balıgınızı sıcak yerde yemek ıstıyorsanız yola cıkmayacaksınız o zaman.Yola cıktıgınızda sogukta olur yagmurda yagar guneste acar elınızın altında yola cıkmadan once ınternet var tv var radyo var acın hava durumunu ogrenıp cıkın yola herseyden mızıklanıp rahatsız olmaya kımsenın hakkı yok.Oraya kımse zorla goturulmemıs.Gıttıysende ortama uyacaksın...

Mt'nın 6. yılını kutlarım nıce 6 yıllara hep bırlıkte ulasmak dılegıyle...
    Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
    C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
    www.salihkalic.spaces.live.com

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı yalnız_kurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saglık durumum nedenıyle gezıye gelemedım fakat ılk sayfadan ıtıbaren sonuna kadar yorumları okudum.Evet gezıde bazı aksılıkler olmus sorunlar cıkmıs 100 kusur kısının katıldıgı bır organızasyonda elbettekı sorunlar cıkabılır.Bır kaza yasanmıs cok sukur ucuz atlatılmıs ama şuda varkı yola cıkıyorsunuz her nekadar yolda olmasada yapılan kaza,yola cıktıgınızda ne olacagını bılemezsınız.Ustelık herkes sızın gıbı tecrubelı olmayabılır yada yenı baslamıs bırısı olabılır bu tur toplu sürüşlerle ılgılı bılgılerı acaba aranızdan kac kısı bılıyordu yada zahmet edıp okudu yola cıkmadan once.Bırını suclamak kolay aaa topıcı cadı acmıs bızı o bır araya toplamıs tamam suclu o cadı suclu dıye bagırıp cagırmak kolay.Pekı sız onu suclarken acaba kacınız daha once boyle bır organızasyon hazırladı yada boylesını gectım kacınız 10 kişiyi bir araya toplayıp bır buluşma organıze ettınızde olanlardan dolayı kuyucadısını sucluyorsunuz.Sanıyormusunuzkı bır toplantı helekı boyle uzak bır yerde gunler oncesınden ayarlanan bır toplantı sadece klavyenın basına gecıp garıpceye gıden varmı dıye yazıp ayarlanıyor.Yaw bırde su var gezının amacı cogunuz ıcın anladıgım kadarıyla gıdıp oturup karnınızı doyurup gelmek.O zaman evınızde kalın sıcacık ortamınızda evden cıkmadan yıyın yemegınızı.Bu toplantıların amacı bır arada olmak netten gormeden konustugunuz sadece nıckını bıldıgınız kısılerle yuzyuze gelmek tanısmak hep bırlıkte yol almak bırbırınızle paylasımlarda bulunmak yenı seyler kesfetmektır .İlla balıgınızı sıcak yerde yemek ıstıyorsanız yola cıkmayacaksınız o zaman.Yola cıktıgınızda sogukta olur yagmurda yagar guneste acar elınızın altında yola cıkmadan once ınternet var tv var radyo var acın hava durumunu ogrenıp cıkın yola herseyden mızıklanıp rahatsız olmaya kımsenın hakkı yok.Oraya kımse zorla goturulmemıs.Gıttıysende ortama uyacaksın...

kurt yaptın yine kurtluğunu

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bütün suç benim katılamadım. katılmışınız, bazı memnun değil. herşey yolunda gitse hiç tadı olmazdı bence. bikaç yüz km yüzünden katılamadım içim dışımı yiyor, okurken özentiden bitaraflarım şişecek
    bu mükemmel organizasyonda olduğunuzdan çok şanslısınız değerini bilin. bak bana sadece okuyorum. ama okuyorum, yaşadıklarınızın 100de 1inide olsa paylaşıyorum. bardağın yarısı dolu yani

sitedeki biçok motorcuyla yüzyüze tanışma fırsatı, çok üzülmüyorum,daha vaktim var tanışıcam

organize edenleri, "edeni" laf olsun diye değil , gerçekten anlamıyla tebrik ediyorum.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    Alıntı yalnız_kurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster

aklın yolu bir abi...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    özelden elli kişiye yazıcama burdan uyarı yaparım...
    kimsenin gözünede bişey soktugum yok merak etme...
    burası resim video ve organizasyonun topiği ve ciddi konular ithamlar var başka mevzulara dalmak yerine onlarla ilgilenmek lazım..
    her gezide çıkar böyleleri boşverin yaa.
    bundan sonra 20 kişilik gurupları geçmeyelim günler öncesinden topik açamayalım CADI sende bu yazılanlara kafanı takma sakın.
    kendi aramızda gezeriz biz yaa yeni arkadaşlara ihiyacımız yok.
    bir buluşmada yaparız pilanı o ona söyler o ona bizim grup toplanır.
    yormayın kafanızı böyle bol adamlarla, beyenmeyen bir daha gelmez o kadar.
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Ohooooo bu ne ya .. Konu amacından çıkmış milleti memnun etmeye kalmış. Neyse gezi dönüşü ilk yazım. Arkadaşlar çok güzel bir organizasyon oldu. Şahsen ben çok keyif aldım. Yazılanlara göre yeni katılanlara ilgi gösterilmemiş, üzüldüm.. Bende yeni katılmış sayılırım. İlk ciddi katılımım oldu. Kimseyi doğru düzgün tanımıyodum, peki ben niye yabancılık çekmedim? Lütfen ön yargılı olmayın. Şu sanal alemde ya da reelde bu kadar kalabalık ve farklı türden motorları bir araya getiren bir grup bulamazsınız + böyle bir organizasyonu cadı arkadaşımızdan daha iyi organize edecek bir kimse bulamazsınız. Herkes kötü yanlarından bahsetmiş gezinin. Arada ufak kazalar oldu, olabilir. Bir arkadaşımız kaza videosunu çekip üzerine hiç gerek yoktu yazmış. Bence o videoyu buraya koymaya gerek yoktu..

Yemek yenen yerde iyi ki sorun çıkmış, yediğimiz yer bence daha güzel. Hava soğuktu ama dostluk sıcaktı. Grup sürüşlerindeki düzensizliği yeni katılımın yoğun olması bağlıyorum (ben dahil). Katılanlara ve katılıp memnun kalan veya kalmayanlara, bana ilgi gösteren arkadaşlarıma teşekkürler, akşam vakti bizi cafelerden kurtarıp evinde misafir eden lijoluna kardeşime çok teşekkürler, annesine hörmetler, bu organizasyonu hiç bir karşılık beklemeden aksine eleştiri alan kuyucadısına, ilgi ve alakası için çok çok teşekkürler. Daha ne diyim süperdi önümüzdeki gezilere bakıcaz..

İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her gezide çıkar böyleleri boşverin yaa.
    bundan sonra 20 kişilik gurupları geçmeyelim günler öncesinden topik açamayalım CADI sende bu yazılanlara kafanı takma sakın.
    kendi aramızda gezeriz biz yaa yeni arkadaşlara ihiyacımız yok.
    bir buluşmada yaparız pilanı o ona söyler o ona bizim grup toplanır.
    yormayın kafanızı böyle bol adamlarla, beyenmeyen bir daha gelmez o kadar.
    kanka haklısın ama üç beş kişi çıktı beğenmedi diye de yılıcak değiliz...
    çağla bu topiği açmış olabilir mekanla konuşmuş olabilir ama bir itham varsa bu hepimize yapılmıştır...
    biz topik açamaya organizasyon yapmaya devam edicez isteyen gelir katılır istemeyen ekran başında ahhhhh vahhh der geçer...
    senide seviyorum biliyosun...
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kanka haklısın ama üç beş kişi çıktı beğenmedi diye de yılıcak değiliz...
    çağla bu topiği açmış olabilir mekanla konuşmuş olabilir ama bir itham varsa bu hepimize yapılmıştır...
    biz topik açamaya organizasyon yapmaya devam edicez isteyen gelir katılır istemeyen ekran başında ahhhhh vahhh der geçer...
    senide seviyorum biliyosun...

böyle şeyleri herkes içinde söyleme yanlış anlaşılacak CANIM
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]

böyle şeyleri herkes içinde söyleme yanlış anlaşılacak CANIM
    allahın bildiğini kuldanmı saklicaz...
    hadi iyi geceler millet ben kaçar...
    antin kuntin mesajlar yazmayın yarın gene burdayım...

c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX600F
    ewet arkadaşlar organizasyon hakkında hiç bişi sölemicem çook acayipti ucan en500 gördüm artık ölsemde gam yemem burgman a arkadan çarpma videosunu euro Ncap 5 YILDIZLI izledim baya sağlammış filan falan şaka bir yana çok buyuk geçmiş olsun ben bugun aranızda olamadım ama 11 sayfayı okuyunca piskolojik olarak böyle yazmak geldi içimden herkez bişi demiş bende konuşmak için konuşiyim dedim

bende kuyu cadısına verdiği emek adına teşekür ederim katılamasamda DUNYA MOTO KROS ŞAMPİYONASI vardı ki ben bir hakem olmamdan ötürü gitmesem ayıp olurdu turkiye ye yarış gelmiş izlemedinmi deseler utanırdım .

bende turkiye genelinde çook fazla serbest otomobil klubu organizasyonları yaptım ucretsiz bir şekilde ataturk olimpiyat stadının drift amaçlı kullanılan otoparkını bile 6 saatliğine tahsis ettirdim yine yaranamamıştım . . .

bir dahaki gezide görüşmek üzere. . .

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    ee bu hafta nereye gidiyoruz
    GKN MOTORS

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    hafta sonu avcılarda mangal var
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler