[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
kanka boşver yaaaa...
ilk kez geliyolar ilgilenelim diyoruz kabahat...
toplu sürüş yapalım site sakinlerini kaynaştıralım diyoruz organizasyon yapıyoruz soğukta yemek yemesinler bizi adam yerine koymayan bir adama para kazandırmayalım diyoruz kabahat anlamadan dinlemeden kopup gidiyolar gene kabahat ekip kopmuş mu kopmamışmı kontrol amaçlı ileri geri geziyoruz gene kabahat ilerleyip bekleyip foto video cekiyoruz gene kabahat...
bu işleri cadıdan daha iyi yapsınlar bende üyeliğimii iptal edicem bu kadar büyük konuşuyorum...
öle klavye başından sallamasınla icrat yapsınlar örnek versinler...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
bazı arkadaşlar biraz düşüncesizce yazmışlar.
kimse cadıya bişey söylemesin
kimsenin söylemeye hakkı da yok
ha bi dahaki geziyi ben yapıcam dersin, masraf yaparsın buluşma mekanını ayarlarsın, iş yoğunluğundan vakit bulup ümraniyelerden kalkıp garipçelere gidersin bilmem kaç kere. herşeyin düzgün olması için herkesi arar organiasyonu yapar onlarca kontör harcarsın bi karşılık beklemeden. o kadar riske girersin mutlu olması zor olan bi insan topluluğunu mutlu etmek için, sonra gelir dersinki benim yaptığım gezi daha güzel daha düzgün daha kusursuzdu dersin konuşursun. cadı arkadaşımız elinden geleni yapmıştır kimse de ona çamur atmasın boş konuşmasın. orda 100 kişiden fazlaydınız cadı herkesin elini sıkmak tanışmak zorunda değil ama o kız elinden geldiğince herkesin peşinde koşan birisi. kimse bu organizasyona para kazanmak için girmedi. hatta tam tersine bi ton zarar etti. geziye katılanlardan kaç kişi topiği tam olarak okudu? kaç kişi topicte verilen linke tıklayıp toplu sürüş eğitimini öğrendi? herşeye kulp takan arkadaşlarım bi cvp versin zahmet olmazsa. her motorun çetelesini cadı tutamaz kontrol de edemez. herkes kendisinden kendi motorundan sorumludur. düzgün kullanırsanız zevk alırsınız. mekan sıkıntısıda cadının problemi değildir. mekan sahibinin denyoluğundan kaynaklanan bi sorun da cadının suçu olamaz.
bu kadar konuşan arkadaşlar o gezide yaşanan sorunları çözmek adına hiç bi gayrette bulundumu peki?
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
aslında işin farklı bir boyutu daha var bu gezilerden hoşlanmayan şahıslar sayesinde daha sıkı fıkı dostluklar kuruluyor bilmem farkettiniz mi!!!
onlar kendilerini eleyerek bir sonraki geziye umarım ki gelmezler ve sadece birlikte vakit geçirmek isteyen insanlar buluşuyor yer, mekan, hava, yol ayrımı gözetmeksizin... bırakın herkez beğenmesin dostluklar da asıl yüzler önemlidir...
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
ben cadıyla bır gunde 300 km yaparım gerekırse açta kalırım soguktada üşürüm çünkü o bunların hepsini bizim için yapar hemde motoru olmayışı ve birçok imkansızlığa rağmen bunu yapıyorsa ben niye yapmıyım ewet 10 tane hamsi doğrudur ve birini torx yasin kaptı birini ayfere verdim ama onlarla bunları paylaşmak bile yettide arttı...
bu benim şahsi düşüncem ama eminim bu düşüncede en az 50 kişi bulurum peki ya beğenmeyenler siz kaç kişisiniz...
özel bir sıkıntım değil o herkezin bilmesi ona göre davranması gereken bazı durumlar var bu da onlardan biri...
butun sayfları okudum :D suandada 43 üye okuyo waw yanı nese eglenmeyenler bıdaha gelmez olur bıter bosuna cagla ablaya bıdı bıdı yapmasınlar onun yapacagı bırsey yokmus restaurant sahıbının ....... oyuzden bosu bosuna bıdı bıdıya gerek yok fotolardan anlasılıo ısteyenler eglenmıs tadını cıakrmıs kendını kasıp herseyden mutsuz olanlarada lafım yok aranızda olamadım cunku motoru daha yenı aldım acemıyım vıteslıde toplu bı katlıam cıkarmak ıstemedım
merhabalr herkese
haklısınız sürekli topikteki gurup sürüşü kurallarını okuyalım dememe ragmen çok kötü bir gurup sürüşü yaşadık bugün özür dilerim
tüm çabalarıma ragmen hava muhalefeti yüzünden anlaştıgımız aydın restourant ile aramızda küçük bir tatsızlık oldu... sizleri önce soguk havada bekletim sonrada anlaşma saglanamadıgı için bi süre açkalmanıza neden oldum özür dilerim
bazı arkadaşların işletme sahibi tarafından kötü muammeleye maruz kaldıgı için özür dilerim
10-15 dk içerisinde ayarlıya bildiğim en uygun en yakın balık restaurantı daha kısa sürede (sorunun çözülmesini beklemek yerine) ayarlıyamadıgım için özür dilerim
yola çıkarken herkese istikametimizi bildirdiğimi sanıyodum ama arada atladıklarım olmuş özür dilerim
bugün çok daha güzel birgün olmasını umuyodum ancak çabalar bazen yeterli gelmiyo elinizde olmıyan müdahale edemediğiniz durumlar yaşanabiliyo ben bugün yaşanan tüm aksilikler tatsızlıklar için hepinizden ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM
haklısın arkadaşım üzgünüm....
seninle ve belki başkalarıylada yeterince ilgilenemediğim için üzgünüm
katılan 100 e yakın motosikletli arkadaşın dışında bizden olmıyan tesadüfen orda olan motosikletli arkadaşlarla bile tek tek tanıştım o kalabalıkta seni atladıysam üzgünüm
organizasyonda istem dışı gelişen olaylara yeterince hızlı müdahele edememişim demekki eksiklikler için üzgünüm...
herkes kafasına göre haraket etmesin diye tüm motosikletli arkadaşları tek tek stikamet belirttigimi sanıyodum (istikamet lokanta ismi değil) sana bilgi ulaştıramadıgım için üzgünüm...
bugün bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... inşallah çok daha güzel bir organizasyonda tekrar birlikte oluruz... umarım size kendimi affettirebilirim....
NİCE YILLARA MOTOSİKLET.NET
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)