Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI
    lijoluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR-600F vardı çalınanakadar :(
    cem cim ben gerekeni yazdım arkadaşa zaten
    kendi düzenlediği bi toplantıda daha rahat ederiz inş...
    100 kişiyi nasıl ayarlıyacaksa

Alıntı Torx adlı üyeden alıntı Mesajı göster

cadıyı eleştirena arkadaşlar bir organizasyon yapsında görelim?sölemek yapmaktan daha kolaydır...
    facebookdaki resim mevzu olan yasincim burda bişi yok
    kardeş kardeş kavga ediyoz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 125 R
    Alıntı hell24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konu dışına çıkmayalım...
    bu topik çok ciddi konulara gebe çünkü...
    sen özelden yazman gereken sıkıntını burdan herkesin gözüne sokarcasına yaparsan... ciddiyetsiz bir tartışma yaratırsın... herkezin şahsi fikirleri vardır hoşuna gidenle takılır hoşuna gitmeyenden uzak durursun... buda benim şahsi fikrim...
    [B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
    ::pulp:: ::pulp:: ::whip::
    [B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...

cadıyı eleştirena arkadaşlar bir organizasyon yapsında görelim?sölemek yapmaktan daha kolaydır...
    kanka boşver yaaaa...
    ilk kez geliyolar ilgilenelim diyoruz kabahat...
    toplu sürüş yapalım site sakinlerini kaynaştıralım diyoruz organizasyon yapıyoruz soğukta yemek yemesinler bizi adam yerine koymayan bir adama para kazandırmayalım diyoruz kabahat anlamadan dinlemeden kopup gidiyolar gene kabahat ekip kopmuş mu kopmamışmı kontrol amaçlı ileri geri geziyoruz gene kabahat ilerleyip bekleyip foto video cekiyoruz gene kabahat...
    bu işleri cadıdan daha iyi yapsınlar bende üyeliğimii iptal edicem bu kadar büyük konuşuyorum...
    öle klavye başından sallamasınla icrat yapsınlar örnek versinler...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı lijoluna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cem cim ben gerekeni yazdım arkadaşa zaten
    kendi düzenlediği bi toplantıda daha rahat ederiz inş...
    100 kişiyi nasıl ayarlıyacaksa

facebookdaki resim mevzu olan yasincim burda bişi yok
    kardeş kardeş kavga ediyoz
    şşşşşşşşşşşş

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    bazı arkadaşlar biraz düşüncesizce yazmışlar.
    kimse cadıya bişey söylemesin
    kimsenin söylemeye hakkı da yok
    ha bi dahaki geziyi ben yapıcam dersin, masraf yaparsın buluşma mekanını ayarlarsın, iş yoğunluğundan vakit bulup ümraniyelerden kalkıp garipçelere gidersin bilmem kaç kere. herşeyin düzgün olması için herkesi arar organiasyonu yapar onlarca kontör harcarsın bi karşılık beklemeden. o kadar riske girersin mutlu olması zor olan bi insan topluluğunu mutlu etmek için, sonra gelir dersinki benim yaptığım gezi daha güzel daha düzgün daha kusursuzdu dersin konuşursun. cadı arkadaşımız elinden geleni yapmıştır kimse de ona çamur atmasın boş konuşmasın. orda 100 kişiden fazlaydınız cadı herkesin elini sıkmak tanışmak zorunda değil ama o kız elinden geldiğince herkesin peşinde koşan birisi. kimse bu organizasyona para kazanmak için girmedi. hatta tam tersine bi ton zarar etti. geziye katılanlardan kaç kişi topiği tam olarak okudu? kaç kişi topicte verilen linke tıklayıp toplu sürüş eğitimini öğrendi? herşeye kulp takan arkadaşlarım bi cvp versin zahmet olmazsa. her motorun çetelesini cadı tutamaz kontrol de edemez. herkes kendisinden kendi motorundan sorumludur. düzgün kullanırsanız zevk alırsınız. mekan sıkıntısıda cadının problemi değildir. mekan sahibinin denyoluğundan kaynaklanan bi sorun da cadının suçu olamaz.

bu kadar konuşan arkadaşlar o gezide yaşanan sorunları çözmek adına hiç bi gayrette bulundumu peki?
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    Alıntı Darkkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen özelden yazman gereken sıkıntını burdan herkesin gözüne sokarcasına yaparsan... ciddiyetsiz bir tartışma yaratırsın... herkezin şahsi fikirleri vardır hoşuna gidenle takılır hoşuna gitmeyenden uzak durursun... buda benim şahsi fikrim...
    özelden elli kişiye yazıcama burdan uyarı yaparım...
    kimsenin gözünede bişey soktugum yok merak etme...
    burası resim video ve organizasyonun topiği ve ciddi konular ithamlar var başka mevzulara dalmak yerine onlarla ilgilenmek lazım..
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...

lijoluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR-600F vardı çalınanakadar :(
    özelden elli kişiye yazıcama burdan uyarı yaparım...
    kimsenin gözünede bişey soktugum yok merak etme...
    burası resim video ve organizasyonun topiği ve ciddi konular ithamlar var başka mevzulara dalmak yerine onlarla ilgilenmek lazım..
    al bendende okadar

Motosikleti
    CBR 125 R
    aslında işin farklı bir boyutu daha var bu gezilerden hoşlanmayan şahıslar sayesinde daha sıkı fıkı dostluklar kuruluyor bilmem farkettiniz mi!!!
    onlar kendilerini eleyerek bir sonraki geziye umarım ki gelmezler ve sadece birlikte vakit geçirmek isteyen insanlar buluşuyor yer, mekan, hava, yol ayrımı gözetmeksizin... bırakın herkez beğenmesin dostluklar da asıl yüzler önemlidir...
    [B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]

Motosikleti
    şimdilik yok :(
    ben explorere fotoları açma dedim de, açabildim 8. sayfayı

ne telekom dinlerim nede darbe

dilaver hocam bide fotolarda yengenin sol elinde bi sorun görüyorum hayırdır ?
    arkadaşım telekomda calışıyorum yakarım seni

Motosikleti
    CBR 125 R
    Alıntı __bakteri__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım telekomda calışıyorum yakarım seni
    evde yangın söndürücü var bişi olmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    özelden yazılması gereken sıkıntılar buraya yazılırsa cevabında özelden yazılması saçmalık olur......

Motosikleti
    CBR 125 R
    özelden yazılması gereken sıkıntılar buraya yazılırsa cevabında özelden yazılması saçmalık olur......
    yok anlatamadım, noktalı virgüllü uzun bir mesaj var özelden yazılmalı dediğim o...

Motosikleti
    aslında işin farklı bir boyutu daha var bu gezilerden hoşlanmayan şahıslar sayesinde daha sıkı fıkı dostluklar kuruluyor bilmem farkettiniz mi!!!
    onlar kendilerini eleyerek bir sonraki geziye umarım ki gelmezler ve sadece birlikte vakit geçirmek isteyen insanlar buluşuyor yer, mekan, hava, yol ayrımı gözetmeksizin... bırakın herkez beğenmesin dostluklar da asıl yüzler önemlidir...
    ben cadıyla bır gunde 300 km yaparım gerekırse açta kalırım soguktada üşürüm çünkü o bunların hepsini bizim için yapar hemde motoru olmayışı ve birçok imkansızlığa rağmen bunu yapıyorsa ben niye yapmıyım ewet 10 tane hamsi doğrudur ve birini torx yasin kaptı birini ayfere verdim ama onlarla bunları paylaşmak bile yettide arttı...
    bu benim şahsi düşüncem ama eminim bu düşüncede en az 50 kişi bulurum peki ya beğenmeyenler siz kaç kişisiniz...

yok anlatamadım, noktalı virgüllü uzun bir mesaj var özelden yazılmalı dediğim o...
    özel bir sıkıntım değil o herkezin bilmesi ona göre davranması gereken bazı durumlar var bu da onlardan biri...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    butun sayfları okudum :D suandada 43 üye okuyo waw yanı nese eglenmeyenler bıdaha gelmez olur bıter bosuna cagla ablaya bıdı bıdı yapmasınlar onun yapacagı bırsey yokmus restaurant sahıbının ....... oyuzden bosu bosuna bıdı bıdıya gerek yok fotolardan anlasılıo ısteyenler eglenmıs tadını cıakrmıs kendını kasıp herseyden mutsuz olanlarada lafım yok aranızda olamadım cunku motoru daha yenı aldım acemıyım vıteslıde toplu bı katlıam cıkarmak ıstemedım

ERYİLMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R1 06
    ben cadıyla bır gunde 300 km yaparım gerekırse açta kalırım soguktada üşürüm çünkü o bunların hepsini bizim için yapar hemde motoru olmayışı ve birçok imkansızlığa rağmen bunu yapıyorsa ben niye yapmıyım ewet 10 tane hamsi doğrudur ve birini torx yasin kaptı birini ayfere verdim ama onlarla bunları paylaşmak bile yettide arttı...
    bu benim şahsi düşüncem ama eminim bu düşüncede en az 50 kişi bulurum peki ya beğenmeyenler siz kaç kişisiniz...
    sana katılıyorum cem
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    merhabalr herkese

haklısınız sürekli topikteki gurup sürüşü kurallarını okuyalım dememe ragmen çok kötü bir gurup sürüşü yaşadık bugün özür dilerim
    tüm çabalarıma ragmen hava muhalefeti yüzünden anlaştıgımız aydın restourant ile aramızda küçük bir tatsızlık oldu... sizleri önce soguk havada bekletim sonrada anlaşma saglanamadıgı için bi süre açkalmanıza neden oldum özür dilerim
    bazı arkadaşların işletme sahibi tarafından kötü muammeleye maruz kaldıgı için özür dilerim
    10-15 dk içerisinde ayarlıya bildiğim en uygun en yakın balık restaurantı daha kısa sürede (sorunun çözülmesini beklemek yerine) ayarlıyamadıgım için özür dilerim
    yola çıkarken herkese istikametimizi bildirdiğimi sanıyodum ama arada atladıklarım olmuş özür dilerim
    bugün çok daha güzel birgün olmasını umuyodum ancak çabalar bazen yeterli gelmiyo elinizde olmıyan müdahale edemediğiniz durumlar yaşanabiliyo ben bugün yaşanan tüm aksilikler tatsızlıklar için hepinizden ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korkutucu ve kaos içinde bir grup sürüşü, yol boyunca her an bir SS tarafından arkadan çarpılma korkusu, kalede artistlik yapmaya çalışırken başkasının motorunu denize uçurmaya yeltenenler, restoranla kavga, rüzgar ve soğukta açık havada 1.5 saat boşuna beklemek...

"İyi geziydi" tanımına kesinlikle katılmıyorum.
    haklısın arkadaşım üzgünüm....

Alıntı Moto43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz yeni gelenler yalnız kaldı gibime geliyor... o yüzden erken ayrıldım , iyide yapmışım saolsun crosçularla...
    seninle ve belki başkalarıylada yeterince ilgilenemediğim için üzgünüm

Alıntı mgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YA ARKADAŞLAR HERKES İYİ DİYOR FAKAY BEN HİÇ MEMNUN KALMADIM O KADAR YOLU GELDİM BU CADI DENİLEN ARKADAŞIN NE SESİNİ NE KENDİSİNİ TANIMADIM.GEZİ DÜZENLENİYOR O KADAR ŞİŞİRİLİYOR ŞİŞİRİLİYOR FAKAT BEN CE FOSSSSS KİMSE KUSURA BAKMASIN KİMSEYE YALAKALIK FALAN YAPMICAM BURASI OLMADI ŞURAYA ŞURASI OLMADI ORAYA BÖYLE ORGANİZASYON YAPILMAZ ORASIYSA ORASI DÜZEN İNTİZAM HAK GETİRE ...
    KİMSE KUSURA BAKMASIN O ARKADAŞIN MOTORU OLMASAYDI ARKADAŞ DENİZE UÇSAYDI ... NEYSE ..KUSURA BAKMAYIN .HERKEZE SELAMLAR İYİ AKŞAMLAR..
    katılan 100 e yakın motosikletli arkadaşın dışında bizden olmıyan tesadüfen orda olan motosikletli arkadaşlarla bile tek tek tanıştım o kalabalıkta seni atladıysam üzgünüm

Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özür dilerim ama ben bu görüşe katılmıyorum.. geziyi kim organize ediorsa? bizi kim bir araya topluyorsa herşeyi düşünmeli.. diorki gezide; garipce 14 lira!!!! alıoruz motorumuzu sevdiğimizi artcımızı koyuoruz cebimize parayı buluşma yerine gidioruz.. ondan sonrası geziyi organize edenin görevidir bence..
    organizasyonda istem dışı gelişen olaylara yeterince hızlı müdahele edememişim demekki eksiklikler için üzgünüm...

Alıntı mgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ümmet abi peki bundan kimin haberi var kime söylendi herkez toplanıp bilgi verilebilirdi kimseye bilgi verilmedi herkes kafasına göre hareket etti
    herkes kafasına göre haraket etmesin diye tüm motosikletli arkadaşları tek tek stikamet belirttigimi sanıyodum (istikamet lokanta ismi değil) sana bilgi ulaştıramadıgım için üzgünüm...

bugün bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... inşallah çok daha güzel bir organizasyonda tekrar birlikte oluruz... umarım size kendimi affettirebilirim....

NİCE YILLARA MOTOSİKLET.NET
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F

özel bir sıkıntım değil o herkezin bilmesi ona göre davranması gereken bazı durumlar var bu da onlardan biri...
    ayıpayıp 1 tane hamsinin hesabını yapıyorsun

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalr herkese

haklısınız sürekli topikteki gurup sürüşü kurallarını okuyalım dememe ragmen çok kötü bir gurup sürüşü yaşadık bugün özür dilerim
    tüm çabalarıma ragmen hava muhalefeti yüzünden anlaştıgımız aydın restourant ile aramızda küçük bir tatsızlık oldu... sizleri önce soguk havada bekletim sonrada anlaşma saglanamadıgı için bi süre açkalmanıza neden oldum özür dilerim
    bazı arkadaşların işletme sahibi tarafından kötü muammeleye maruz kaldıgı için özür dilerim
    10-15 dk içerisinde ayarlıya bildiğim en uygun en yakın balık restaurantı daha kısa sürede (sorunun çözülmesini beklemek yerine) ayarlıyamadıgım için özür dilerim
    yola çıkarken herkese istikametimizi bildirdiğimi sanıyodum ama arada atladıklarım olmuş özür dilerim
    bugün çok daha güzel birgün olmasını umuyodum ancak çabalar bazen yeterli gelmiyo elinizde olmıyan müdahale edemediğiniz durumlar yaşanabiliyo ben bugün yaşanan tüm aksilikler tatsızlıklar için hepinizden ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM

katılan 100 e yakın motosikletli arkadaşın dışında bizden olmıyan tesadüfen orda olan motosikletli arkadaşlarla bile tek tek tanıştım o kalabalıkta seni atladıysam üzgünüm

organizasyonda istem dışı gelişen olaylara yeterince hızlı müdahele edememişim demekki eksiklikler için üzgünüm...

herkes kafasına göre haraket etmesin diye tüm motosikletli arkadaşları tek tek stikamet belirttigimi sanıyodum (istikamet lokanta ismi değil) sana bilgi ulaştıramadıgım için üzgünüm...

bugün bizimle olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum... inşallah çok daha güzel bir organizasyonda tekrar birlikte oluruz... umarım size kendimi affettirebilirim....

seni tanıyan herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını biliyor. cadı sıkma canını

Motosikleti
    ayıpayıp 1 tane hamsinin hesabını yapıyorsun

herkes seni tanıyan herkes elinden geldiğini yaptığını biliyor. cadı sıkma canını
    kanka 10 uda sana feda olsun olum lafımı olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    merhabalr herkese

abla sacmalama lutfen elınden gelenın fazlasını yaptın laf yapanlar ÖZÜR DİLESİN !

Motosikleti
    merhabalr herkese

yaaa seninle her yere gider gelmeyen gelmesin...

10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler