ADANA MT- 05 Nisan 2009 Kozan - Obruk Şelalesi gezisi
Reklamlar
-
Merhaba; bende gezide emeği geçen, muhabbeti ile eşlik eden herkese teşekkür ederim. Rota üzerindeki manzaralara, yolun güzelliğne doyamadım, her nekadar çok yorulmuş olsamda buna fazlasıyla deydi.
Ama şunu fark ettim ben iyi fotograf çekiyo olabilirm ama siteye iyi fotograf yükleyemediğim kesin elimdeki son fotolarıda ekledim şuan tekrar seyrinize sunarım.
Safety First..!!!!
Kaza
Anında
Seni
Korur
Reklamlar
-
geziye katılan tüm arkadaşlara (katılamayanlarada) teşekkür ediyor yeniden gezilerde buşuşmayı diliyorum bu arada kozan kalesinde yapılan resterosyon çalışmalırıyla oldukça güzel bir şekil aldı en kısa zamanda birlikte gezmeyi teklif ediyorum..hepiniz yeni iyi geziler..
-
Adana İl Temsilcisi
gerçekten çok keyifli bir gezi oldu.yol adeta motosiklet için biçilmiş bir parkur.dağ ve orman içinden,bazen derin bir vadi haline gelen,bazende yanı başınızda ilerleyen,bir yanınızda GÖKSU IRMAĞI akarken,siz,kıvrıla kıvrıla giden yolda,bir sağa-bir sola,bu harika manzara eşliğinde,motosiklet sürmenin verdiği zevk ile ilerliyorsunuz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
-
abi süpersiniz ya. Süper bi gezi olmuş.
-
güzel gezi olmuş tekerlerinize sağlık bayada foto çekmişsiniz maşallahh bak bak bitiremedim
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
-
hakan07 adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş tekerlerinize sağlık
bayada foto çekmişsiniz maşallahh bak bak bitiremedim
Teşekkür ederiz,
Evet Motor, gezgin, manzara sayısı cok olunca fotograflarda bi hayli oluyor
Safety First..!!!!
Kaza
Anında
Seni
Korur
-
okadar guzel bir geziki kelimelerle anlatilmaz. herkese tesekkur ederim
-
Adana MT bir pazarını boş gecirmiyor... Allah muhabbetnizi ve düzeninizi bozmasın arkadaşlar. Sizleri ve sizlerle gezinin keyfini gercekten cok özledim... İnsallah 19 nisan da görüşecegizz. Saglıcakla kalın....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Adana İl Temsilcisi
-
tabiki buda adana farkı...herkeze selamlar
-
adana mt grubunu kutlarım.güzel bir organizasyon.adanada böylesi turların tertip edilmesi çok hoşuma gidiyor.tüm motosiklet tukunlarına saygılarımı sunarım.paylaşım için teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler