Ellerinize ve tekerinize sağlık, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere
Katılan ve yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim
Ellerinize ve tekerinize sağlık, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere
Katılan ve yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
canım acayip ciğer çekti öglen ciğer yemek istiyen varsa gelsin.
fotografçı arkadaşların hepsine 10 numero ben eve geldim yarım saat duramadım ayakta siz nası fotoları yüklediniz helal olsun.
Süper bi gezi oldu arkadaşlar .... bunca senelik adanalıyım buraları daha yeni görüyorum....İyiki motor almışım ve iyiki sizleri tanımışım...Sağ ol Ümit kardeşim...Senin sayende tanıştım bu güzel insanlarla...
gerçekten Adana'da böyle yerler varmı? Tekerinize sağlık harika bir gezi olmuş. Mt cruiser İstanbul buluşması topiğinede beklerim
Bu arada Haluk abicim çantalar yakışmış gv ye özel mi yaptırdın?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Bu da bendeki resimler......
Güzel bir gezi, güzel resimler..
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
ben neden resim yükleyemiyorum ki....yardım bora abi....
kardeş,önce çektiğin resimleri pc.ye yükle.imageshack'ı açıyorsun.upload'tıkla,oradan resimleri seç ve upload yap.daha sonra o resimler upload olduktan sonra,üzerlerine tıkla ve FORUM yazn linki kopyala ve buraya yapıştır. ok.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
güzel geziydi katılan herkese teşekkürler en çokta canım tatlı istemişti dağın başında tatlıcın gelip tatlı ikram etmesi hoşuma gitti selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
geziniz harika olmuş, ilk fırsatta mt gurubu ile tanışmak ve gezilere iştirak etmek dilekleri ile pozantı dan selamlar.
iş yoğunluğu sebebi ile geziye katılamadık kaçırdık...
neyse siz güzel gezmişsiniz,
birdahaki sefere artık ne yapalım...
habe habe
çok güzel bi yer yaa bende gitmek istiyorum oraya
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
Gayet güzel gezi olmuş arkadaşlar. Obruğun karlı zamanı da çok güzel oluyor. Allah yolunuzu açık etsin.
@fevri, @ahmetnr Hayırlı olsun dostlarım. Allah kazadan beladan korusun.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Mükemmel gezi herşey süper,Adana'ya geldiğimde mutlaka buraları gezeceğim.
muzaffer abi iyi gezi olmuş........(muzaffer abi NOLURRR BENİDE ALIN ARANIZA)
hehehe.çokk iii olmuş orda olmak isterdim neyse olcam çok yakında.özlem bitiyor..1defada olsa bu dörtyoldan çıkıp gelecem katılacam size.1 defada olsa bu kaeyfi sizlerle yaşamak isterdim.....saygılar herkeze.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)