Lanet olsun bende gidemedim?Artçı olarak bile almadınız beni alcağınız olsun
Şaka bir yana harika dostluk çerçevesi içerisinde süper gezi olmus paylasım için teşekkürler
Lanet olsun bende gidemedim?Artçı olarak bile almadınız beni alcağınız olsun
Şaka bir yana harika dostluk çerçevesi içerisinde süper gezi olmus paylasım için teşekkürler
süper miş ya aaaa
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Zaman Zaman TOparlanıyoruz biz sahilde falan motorları görürsen rıhtımda falan gel yanımıza Onun haricinde Aöf Sınawlarından sonra Pazar Günü bi Buluşma organizasyonu yapıcaz sanıyorum.. Senide Bekliyoruz ARtık aramıza ama..
Olm Sen gelme gelme, ondan sonra almadınız etmediniz muhabbeti yap .. Olacak iş mi ya *
Sağolasın doğanım..
işte CEp'ten Fotoraflar..
EDirnede Durduğumuzda..
VE İŞTE O FOTORAF...
Yeni EKürim :D
Şunlara Baksana aBisi Ne kadarda Mutlular..
Bu KAdar Yeter Sanırım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
ellerine sağlık özer,katılan ve yorumlarını eksik etmeyen arkadaşlara teşekkürler
::tutkuy::
Süperr di ya Abilerim ile Beraber ne güzel Vakit Geçirdik
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
özer emeğine sağlık benim resimleri beyen mediler gercekten senin yüklediklerin güzel görünüyo edirne mt yede teşekkürler güzel bir gezi oldu.
:wiinkk: Arkamdan gelme bende kayboldum:cherry:
Sizin hıznıza yetişmek zor Valah Hele Özer abiyi bu gün crosscuyla kapısırken görmek ayrı bir zevk Benden duymuş olmayın
Yazın bacanağın yanına Edirne'ye otobüsle gitmiştim şimdi oraları tekrar görmek büyük keyif verdi.
Bence Edirne'nin bir tek denizi eksik. Onun haricinde tarihi yerleri (Selimiye camii, Şükrüpaşa anıtı, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı alan vs.), Meriç-Tunca nehirleri doğal güzellikleri ve meşhur ciğeriyle çok mükemmel bir yer.
özer hani arkadaşım bizim ciyer gönderecektin kargoyla
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
beyler , afıyet seker olsun yedıklerınız ama hangı cıgercıde yedınız ?
gıdecek olanlara dukkan ısmı tavsıye edın.
sevgıler & saygılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)