[MT ADANA]22 mart namrun gezisi, tereyağlı tavuk-bulgur pilavı :)
-
Sevgili arkadaşlar sayenizde güzel bir gün geçirdik resimler için çekenlerin emeklerine sağlık ufak bir düzeltme yapayım geziye katılan teyzemin oğlu Serdar İskit(İsmi Zafer ve eniştem olduğu yazılmıştı düzeltmek açısından)Allah tekrarını hep beraber olarak nasip etsin.
Reklamlar
-
Elinize sağlık güzel gezi olmuş
O yol benim favorim
-
arkadaşlar geziniz harika geçmiş yakında bende katılıcam inşallah sizlere.haluk,gürsel ve diğer arkadaşlar ve özellikle turgay abim yakında görüşecez selamlar
-
-
wertcvb adlı üyeden alıntı
holllleeeyy ilk yorum yapan benimmm...
paylaşım için teşekkürler çelik abi sağolun varolun...
canercamalan adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş ayaklarınıza sağlık ;)
sağolun arkadaşlar
fazerr adlı üyeden alıntı
bune kardeşim yükleme yapamamışsın her defasında tıklamamı yapıcazdüzeltin lütfen.çatlatmayın adamı
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
bende aynı şeyi söylüyorum,böyle editörlük olmazzzzzzzzzzzzzzz bakmıyorum yorumda yapmıyorum
huceyn adlı üyeden alıntı
bu ne abi ya
PIERzig adlı üyeden alıntı
Linklere tek tek tıklarken parmak felci oldum
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Gürsel üşenme de düzelt şu fotoları
adanalı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu nedir yav? şaka gibi...
mattet adlı üyeden alıntı
hocam duzeltmeye usenıyosan sıfrenı bana yolla duzeltım bole paylasım olmaz!
halilihsan adlı üyeden alıntı
sabaha kadar anca bakarım
ya ne kadar acımasızsınız yol yorgunluğu ve artı ben milletten sonra 2 saat daha motor üzerindeydim ve yağmur yedim bayağı, diğerleri uyurken ben yağmurda motor sürme ve yanımdan geçen arabalardan boydan boya ıslanma fantazisi yapıyordum, anlayacağınız yorgunluktan uyuya kaldım ÖZÜÜÜÜÜÜR
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Bu motorla keyif işi böyle işte. İnsan bu güzelliği tek yaşasa olamaz. Ne kadar çok insan olsa o kadar güzel oluyor.
-
-
emeginize sağlık güzel bir gezi olmuş.eee birileri çalışırken birileride gezecek bu hafta çalışan önümüzdeki haftada çalışan ben olayım da sonra inşallah gezen ben olurum sanki bu gezi doğal yönden birazdahamı ne iyi gibi geldi fotolara bakınca içimizi çektik çalışmasaydık keşke diye ama sağlık olsun gitmiş kadar olduk
-
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
ne güzel gezmişsiniz emeginize ve yüreginize saglık...yanınızda ve oralarda olmak vardı ama kısmet yaza inşallah
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
kızı kolda fazerı yolda severim.
-
Emeginize saglık arkadaşlar. Sizler le gezi yapmayı cok özledim...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Çok güzel gezi olmuş manzara harika ama lokmalarda çok kuvvetli :D
Born To Be wild,Live to Ride...
-
-
ben ayrıldıktan sonra bir de lokma partisi mi oldu.bilseydim ayrılmazdım yav.
-
fotolardaki honda silverwing 400 mü 600 mü?
-
Limankalesi adlı üyeden alıntı
fotolardaki honda silverwing 400 mü 600 mü?
silverwing 600
-
kullanıcısı kim acaba? yakıt olayını soracaktım? 1 depo kaç lt ve ne kadar yol yapıyor? birde yakıtta 400 cc ile ne kadar farkeder?
pek alakalı yer değil ama?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler