FUAR öncesi Kahvaltı FOTO'S & VIDEO's
Reklamlar
-
motorlarınızın resımleri yok mu?
Reklamlar
-
buradan katılan katılmayan herkese çok teşekkür ediyorum.
nice güzel fuarlara,gezilere hepberaber arkadaşlar.
Emeği geçen başta büyükler ayrıca teşekkürleri bir borç biliyorum.
(Skullhunter,alper_tim,ümmetpertikan,....)
Ayrıca B-a-n-u kargaşadan doğum gününüde kutlayamadım kusura bakma,
iyiki doğdun nice mutlu yıllara E-m-r-e MT üyemiz sana emanet iyi bak.
lijoluna yaa bende bekliyorum bu adm gelecek diye neyse sağsalim vardıysan sorun yok.
Temizlik operasyonunuda kafamda tasarladım 2 günde biter herhalde.
Bu gezimizlede tatlı su motorcusu olmadığımızıda göstermiş olduk herkese sevgiler.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
ayberk adlı üyeden alıntı
bırak yakma çocuğun başını
hem hala o ayaktamı okulu yokmu yarın
motorcuyla pek bağdaşması ..
arkadaş üç kuruş bahşiş bıraktın onuda reklam yapma
evet adam çöpe gidecekleri bile silip süpürdü arkamızdan ağlar diye
-CİMCİME- oldu bile
::kalbim::::kalbim:: ABİSİNİN KARDEŞİ ::kalbim::::kalbim::
-
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Bugün öylesine yola çıkmıştım, taksim göbeğinden dönerim dedim. Miting yüzünden trafik vardı, sağda durmuş kaskımın içine telefonu sokmaya çalışıyorum. Arkadan düdük sesiyle irkildim
"Bir arızamı var" dedi motorcu arkadaş. Herşey yolunda, telefon ediyorum dedim. Sonra baktım ki motorunda mt nin stickeri var
Hemen koştum yetiştim arkalarından 3 motorcu kaptırmış gidiyorlar trafiği yara yara. Rodajdaki motorumu fazla zorlamadan mesafeyi korumaya çalışıyorum. Yolda Bmwli bir adam motorunu çelik bariyerlere yatırmış, sol dikiz aynası ve sinyal lambası kırık bekliyor. Benimle ilgilenen motorcu dostu sevgili arkadaşım aynı ilgiyi onada gösterdi, solundan arabanın teki çarpmış.
Neyse Harem feribotların orada yetiştim onlara. Pırıl pırıl insanlar hepsi, Şafak112, Büşra_bjk ve nickini bilmediğim arkadaşım Alper'e selamlar
Tekrar merhaba.Acayip trafik vardı gercekten.yazın için biz teşekkür ederiz.Bizimle feribota kadar gelmen cok buyuk ıncelıktı.Senı tanıdıgımız ıcın bızde mutlu olduk.ama keske basta anlasaydım bızımle geldıgını agır agır gelırdık.Bugun bende bırsey var sanırım.devamlı tasa vuruyorum baltayı.
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
Ayrıca
B-a-n-u kargaşadan doğum gününüde kutlayamadım kusura bakma,
iyiki doğdun nice mutlu yıllara
E-m-r-e MT üyemiz sana emanet iyi bak.
lijoluna yaa bende bekliyorum bu adm gelecek diye neyse sağsalim vardıysan sorun yok.
Bu gezimizlede tatlı su motorcusu olmadığımızıda göstermiş olduk herkese sevgiler.
Hasan ümit ediyorumki kaskı cıkartmıssındır artık.O kalabalıkta kask kafada nasıl dolastım hala hayretler ıcerısındeyım.
-
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Bugün öylesine yola çıkmıştım, taksim göbeğinden dönerim dedim. Miting yüzünden trafik vardı, sağda durmuş kaskımın içine telefonu sokmaya çalışıyorum. Arkadan düdük sesiyle irkildim
"Bir arızamı var" dedi motorcu arkadaş. Herşey yolunda, telefon ediyorum dedim. Sonra baktım ki motorunda mt nin stickeri var
Hemen koştum yetiştim arkalarından 3 motorcu kaptırmış gidiyorlar trafiği yara yara. Rodajdaki motorumu fazla zorlamadan mesafeyi korumaya çalışıyorum. Yolda Bmwli bir adam motorunu çelik bariyerlere yatırmış, sol dikiz aynası ve sinyal lambası kırık bekliyor. Benimle ilgilenen motorcu dostu sevgili arkadaşım aynı ilgiyi onada gösterdi, solundan arabanın teki çarpmış.
Neyse Harem feribotların orada yetiştim onlara. Pırıl pırıl insanlar hepsi, Şafak112, Büşra_bjk ve nickini bilmediğim arkadaşım Alper'e selamlar
yazın çok duygulandırdı cousinecruis.kucak dolusu selamlar sanda http://www.motosiklet.net/forum/imag...ler/love10.gif
ticaret insanı seni :D
-
lijoluna (turgay)yaa bende bekliyorum bu adm gelecek diye neyse sağsalim vardıysan sorun yok.
kardeşim sen boşluk buldunmu kaçıyon bende artçıda var yani bide benim mecburi istikametimdi orası sağlık olsun
tatlı su olayına katılıyorum millet 40 la gidiyo sürdük diyo yağmurda ben öle karda bile sürerim ama motorun hakkını veremezsin
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
kardeşim sen boşluk buldunmu kaçıyon bende artçıda var yani bide benim mecburi istikametimdi orası sağlık olsun
tatlı su olayına katılıyorum
millet 40 la gidiyo sürdük diyo yağmurda ben öle karda bile sürerim ama motorun hakkını veremezsin
yürü be turgay
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
zargana_21 adlı üyeden alıntı
yürü be turgay
oturuyom olm nere yüriyim
-
oturuyom olm nere yüriyim
kalk bi tur at gel
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
-
Herkese İyi Geceler
::kalbim::::kalbim:: ABİSİNİN KARDEŞİ ::kalbim::::kalbim::
-
-CİMCİME- adlı üyeden alıntı
Herkese İyi Geceler
sanada abisinin gülü
-
safak112 adlı üyeden alıntı
Tekrar merhaba.Acayip trafik vardı gercekten.yazın için biz teşekkür ederiz.Bizimle feribota kadar gelmen cok buyuk ıncelıktı.Senı tanıdıgımız ıcın bızde mutlu olduk.ama keske basta anlasaydım bızımle geldıgını agır agır gelırdık.Bugun bende bırsey var sanırım.devamlı tasa vuruyorum baltayı.
busra_bjk adlı üyeden alıntı
Bende sizle geleceğimi söylemedim ki sağ sağlim vardık gideceğimiz yere önemli olan oydu. Motorcu dostluğunu yine yaşadım sağolun Bir dahaki gezide görüşmek üzere, sevgiyle kalın
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
Ayağımın dibindeki kahvaltıda yoktum ama gönlüm sizlerlerydi...
Bir daha kine kısmet inşallah .
Sevgiyle kalın tüm dostlarıma.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
Fuarda emeği geçen herkese teşekkür ederim, gerçekten harika bir gündü.
Fuar bitti ama yaz geldi daha fazla buluşma imkanımız olacak
Resimleri yarın eklerim
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
safak112 adlı üyeden alıntı
Hasan ümit ediyorumki kaskı cıkartmıssındır artık.O kalabalıkta kask kafada nasıl dolastım hala hayretler ıcerısındeyım.
aaa unutmuşum sen söyledinde aklıma geldi çok yaşa yaa...
bende diyorum kafamda bir ağırlık var diye...
millet 40 la gidiyo sürdük diyo yağmurda ben öle karda bile sürerim ama motorun hakkını veremezsin
yaa evet yağmur çamur farketmez benim içinde hertürlü sıkarım, ama en zevklide sıcak asfalt olacak lastik yapışacak yatacan virajjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
hakkını vermek lazım biraz.(onlar kendini biliyor.)
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
fotoları istiyorum benim fotomu çekenler versin yoksa ilk buluşmada külahları değişecez....
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Ayrıca
B-a-n-u kargaşadan doğum gününüde kutlayamadım kusura bakma,
iyiki doğdun nice mutlu yıllara
E-m-r-e MT üyemiz sana emanet iyi bak.
ooo hasan temizlik firmasımı kuruyorsun kardeşim ne yapıyorsun öyle
-CİMCİME- adlı üyeden alıntı
-CİMCİME- oldu bile
hoşgeldin junior
turgay boşuna uraşmaaaa
adı çıkacağına canı çıksın derler
adın çıkmış 90'a inmez 89'a
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)