FUAR öncesi Kahvaltı FOTO'S & VIDEO's
Reklamlar
-
Reklamlar
-
StoneOfDeath adlı üyeden alıntı
ya gercekten cok guzel bı gundu kahvaltıyı hazırlayana gercekten tesekkruler yemekten sıkıldım ya
o gidio bu gelıo daral geldı bı ara
afiyet olsun el cağızlarımla hazırladım hepsini canım kardeşim
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
herkese iyigecelerrr canser i üye yapıcaz şimdi nicki ne olsunnn ??
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
canercamalan adlı üyeden alıntı
annem ve canser in herkese selamıı vaaaaaar
a.selam sende annene sevgilerimizi ilet canercim. onu tanıdıgıma sevindim laf aramızda çok hoş bi annen var
erdemd adlı üyeden alıntı
ee sen resim çekmedin mi Abla.
yok benim makine pert
motor vadisi garipçe ??
bir gurup genç yola çıktılar vadide onları hangi garipliklerin beklediğini bilmiyorlardı veee serüven başladııı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
-
herkese iyigecelerrr canser i üye yapıcaz şimdi nicki ne olsunnn ??
garfıld
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
a.selam sende annene sevgilerimizi ilet canercim. onu tanıdıgıma sevindim laf aramızda çok hoş bi annen var
laf aramızda derken annem de yanımda adeta gölgem gibi siteyi öğrenmek için beni izliyor yazdıklarımı ve yazılanları okuyor çok teşekkür etti annem de çok memnun olduğunu belirttti :D herkesi çok cana yakın bulmuş
yok benim makine pert
bir gurup genç yola çıktılar vadide onları hangi garipliklerin beklediğini bilmiyorlardı veee serüven başladııı
süpeeer gidiyoruz bir kitap çıkar bizden
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
garfıld
ııı ıııı diyor hanımefendi :D
-
süpeeer gidiyoruz bir kitap çıkar bizden
ııı ıııı diyor hanımefendi :D
arımaya nasıl
[/B]
-
minikmt
minik-mt-üyesi
C-A-N-S-E-R
canserçamalan
CİMCİME
CİMCİME-CANSER
HANGİSİİ MİLLETTT
-
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
caner....
KÜÇÜK HN. ...Küçük Hn.
olsun!!!!!
-
YOK ya hanımefendi ya CİMCİME-CANSER i istiyor yada MİNİK-MT yi istiyor 2si arasıda kaldı
-
cimcime en güzeli abla sözü dinlesin biraz
[/B]
-
Konuyu Toplam 27 üye okuyor. (19 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
AYBERK, nick84, canercamalan, zargana_21, Lucifercod, alderney, kani2, ersinernesto, Husnun, lijoluna, Burçin&İlker, ümmet perkitan, dragstar72, berman, ugurcuk, roadcarver, istburak, player77, M.A.P.
eveeet.... gelelim kahvaltı dosyasına!!!!
yahu siz benim yediklerimimi sayıyorsun bakiim?
herkes 8.5 TL verdi,ben 10 TL verdim
zaten yazık günah... masaya konupta yenmeyen ne varsa hoooop.... çöpe gitti!!!! sevabına yedim bende....
ayrıca dün gece saat 03:00 civarında dükkanı kapattım,4 gibi uyudum.... o saat'e kadarda açtım....
siz daha benim kahvaltı ettiğimi görmediniz bile....
bu günkü; APERATİF'ti...
ÇITIR-MT
olsun
-
YOK ya hanımefendi ya CİMCİME-CANSER i istiyor yada MİNİK-MT yi istiyor 2si arasıda kaldı
cimcime canser olsun ozamaz ondan daha minik mt ler var dimi yani klavyeye basmayı ögrensin gerci yasıyorda bi anlam çıkarmak zor
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
arkadaşlar MİNİK-MT de karar kılındı hayırlı uğurlu olsun çağla abla seeni kırmak istemedi ama kısmet böyleymiş
-
Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
AYBERK, erdemd, raven71, StoneOfDeath, zargana_21, canercamalan, ümmet perkitan, aparat, cousinecruis, barsgamze, kazurat, safak112, djumuts, nick84, ersinernesto, lijoluna, Burçin&İlker, dragstar72, berman, ugurcuk, istburak, player77, M.A.P.
yokmu arttıran??????
-
hoobaaa CİMCİME YAP DEDİ CİMCİME-CANSER yapıyoruzz
son kararı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)