[Adana MT] 15.03.2009 Yumurtalık Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gezi çok güzel olmuş. Tekerinize sağlık. Hele o yol boyunca gidilirken ki resimler bolca olduğu için bi an kendimi o yolda gidiyor zannettim
-
Çukurova'da gezme zamanı başladı, yeşilin her tonunu görebilirsiniz artık.
Sezen sağolsun gezdik bizde fotolarla. Elinize sağlık dostlarım...
-
@AydoganX Teşekkürler. Motosikletle gezi fotoğraflarının en güzelleri genellikle motor üzerinde çekilenler oluyor. Yolda gidiyormuş gibi geliyor insana.
@azgurbuz Teşekkürler Zafer hocam. Bahar ayında Çukurova bir başka güzel.
Fotoğrafları çeken biricik eşim Sezen'e de ayrıca teşekkürler.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
kısa ama güzel, benimde sevdiğim gezi güzergahı, emeğinize sağlık arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Abi size imreniyorum anadalıyım antalyada yaşıyorum... antalya mt nerde bılmıyorum burada gezilecek yapılacak o kadar gezi varki..._! Süpersiniz bir numarasınız ilerde adanaya gelırsem sizlerle olmaktan mutluluk duyarım
-
Güzel bir gezi oldu. Katılan herkese teşekkürler. Resimler için de tabi ki Hasan ve Sezene müteşekkiriz. Onlar olmasa bu gezilerin hem tadı olmayacak hem de resimlerle bıraktığı hoş sada.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
-
@AYDEMİR Sağol Ali. Bahar geliyor. Artık bir buluşma yaparız Gaziantep'teki arkadaşlarımızla. Adana'dan selamlar.
@demirgursel Sağolasın Gürsel. Gerçekten yol çok keyifli. Ama yağmurlardan ciddi bozulmuş. 4 - 5 defa çamur geçişi yaptık. Yoldaki çukurlardan kaçmaktan da slalom şampiyonu olmamıza az kalmıştı
@pislik Teşekkürler. Her zaman bekleriz.
@Naci63 Teşekkürler hocam. Sizlerin varlığıyla gezimiz daha da keyifli oluyor. Etrafta gezecek daha çok yer var. İnşallah farklı rotalarla, yeni yerler görebiliriz.
Yolunuz açık olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
emeğinize sağlık hasan abi gezmiş kadar oldum sağolasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler