Ayaklarınıza sağlık...
Ayaklarınıza sağlık...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
evet arkadaşlar bugun gerçekten çok güzeldi hepinize teşekkür ederım en cok da caner kardeşime yüreğine saglık kardesım bızlere böyle güzel anlamlı bir gezi yasattıgın icin
tabi bızım sevgili mt ailemiz rahat durur mu hiç bir yere gidiyoruz dıye cıkıyoruz evden kac kapı yapıyoruz
ama süperdiii
(benide köprüden geçirdinizya helal olsun nediyim size ben
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
Cem abi yanından ayrıldıktan sonra cadı ile serseri bir reno megan nın kurbanı oluyorduk.Resmen sıfır gecti yanımızdan.Hani sadece bize yapılmıs bir hareket degildi.Devamında da makas atarak yol alıyordu.
Gerçekten guzel bir gün oldu.Cem abinin dediği gibi benimde içim burkuldu.Hatta bi ara sinirlerim epey bozuldu.Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin.
ist mt üyeleri yine çok güzel bir etkinliğe imzasını attı,budüşüncelerinden dolayı kendilerini kutlarız emkleri ve çabaları için çok teşekkür ederiz işte bendeki resimler
MT DEN HEMEN SONRA MOTOKOLİK DE AYNI YERDE HUZUREVİNDE ÇOCUK YURDUNA GELDİ
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hepinize helal olsun diyiyorum...caneri de ayrica tebrik ediyorum
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Çok güzel ve anlamlı bir organizasyon olmuş katılan herkese teşekkürler
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Allah kabul etsin arkadaslar...
cok guzel bir organize gercekleştirmişsiniz..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Tebrikler...
' ρĺىLĺk*
herkeze ayrı ayrı tesekkür ler güzel ve anlamlı bir gündü benim için sabah motoruma yapılan suikast tan sonra akşama kadar artçı dolaştım bu arada motorum çant yarıldı ve büğün yenisini alıcam
avet büyüklerimizi ziyaret ettik belki mutlu ve hüznü bi arada yaşadık
bir kere dağa anladıkki allah kimseyi yalnız bırakmasın
ve siz sevgili dostlardan tekrar teşekkürler iyiki varsınız
bendeki bir kaç resmi atıyım
[URL=http://img10.imageshack.us/my.php?image=darulaceze161.jpg][IMG]
arkadaşlar sabah okmeydanı diye evden cıkıyoruz
akşam polenezköyde çay içiyoruz biri bizi durdursun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
arkadaşlar sabah okmeydanı diye evden cıkıyoruz
akşam polenezköyde çay içiyoruz biri bizi durdursun [/QUOTE]
Abi öyle dersen senin motosiklete nasıl suikast yaptılarsa hepimizin motosikletine suikast girişiminde bulunabilirler yoksa başka türlü durdurulamaz bir grup
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Muhteşem valla orda olmak vardı
[COLOR="Red"][B][B]Hayat Üçbuçukla Dört Arasındadır....Ya Üçbuçuk Atarsın Yada Dört Dörtlük Yaşarsın.....[/B][/B][/COLOR]
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ben belki gelirim'i işaretlemiş olmama rağmen çok istiyordum sizinle gelmeyi fakat ağır bir grip geçiriyorum.Şu an hala evden çıkamadım.Gürkan abiyi arayıp bilgi vermiştim ama buradan tekrar belirtmek istedim.Çok makbule geçen bir ziyaret olmuş,hepinizi candan kutluyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
harika valla özelliklede bygrm senide görmek güzel yüreğinize ve motorlarınıza sağlık
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
bende resimleri akşama koyucam arkadaşlar bendede var biraz resimler şimdi dışarda işlerim var çıkmak zorundayım ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
evet arkadaslar bızdede resım var ama ılker aksama gelınce koyucak ben rahatsızım cunku aksamı bekleyın obur resımler için
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
beni nie çıgırmadınızzzzz
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)