Darülaceze Foto & Vıdeo 's
Reklamlar
-
İlker&Burçin adlı üyeden alıntı
Sence atlatmış gibimi gözüküyoruz baksana ...
akşam giderken elin boş gitme derim ben
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
-
günaydın faciası? ben niye bilmiyorum
bence gelmek isterdi böyle bir imkanımız varsa alalım bence süper olur düşünsenize
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
scuteer olmaz yarıs motoru belkı soyle kaza bastınmı 300 falan gorenlerden
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
-
-
-
-
-
O zaman aldırt bence en kralın dan bir motosiklet fırsat bu fırsat
-
şimdi akşam kırmızı kurdelalı 1300cc 240 beygir bir alet getirirse eve çok utanırsın abla walla
-
-
Burçin&İlker adlı üyeden alıntı
racing sevgisi çooook galiba
-
ilker benim motoru kakaliyalim sana hee
muhahaha
-
sen hayatta satmazsın motorunu
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
ilker benim motoru kakaliyalim sana hee
muhahaha
İlker Hayabusa alacakmış netcek senin motosikleti
-
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)