GEÇTE OLSA GEÇEN HAFTAKİ TOPLANTI RESİMLERİMİZ (İZMİR)
-
Reklamlar
-
kanka geçmi.ya bu haftakini yayınlasaydın kanka yorulmazdın ama
-
-
Moderatör (forrap)
Oy Oyyy Oyyy sondaki foto çok sağlam ya
-
benzin vardıda bizmi içtik.........
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
benzin vardıda bizmi içtik.........
açık hava sana yaramadı kenan
-
hangi açık hava bu?? yamur da yağmışsa bak sen işe az buçuk aklım vardı oda ıslandı telefonumda o yüzden çalışmıyo zaten yaktım kabloları
-
yaw ben şimdi bu motoru nasıl satayım yaaaaaaaaaa bir hatun kişi bir motorun üzerine ancak bukadar yakışır abicim yaaaaaa eheheheehe
-
adam motoruna aşık satası yok olayı nasıl dolandıyor ama
-
arkadaşlar fotoların hiçbiri açılmıyor
-
bu motor bu artçıya yakıştı itirazı olan ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, yokmu tamam konu kapanmıştır KARAR bu motor bu artçıya verilecek gruba bir deli daha katılacak ALLAH YAYALARI KORUSUN artık yollar hiç güvenli değil
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Dostum ilk resim biraz karanlık olmuş senin için aydınlattım.. Çok güzel bir buluşma İnşallah en kısa zamanda sizlerle tanıma fırsatı yakalarım..
Atına Atla Yüreğinin Götürdüğü Yere Git... Hadi Go!!!!!!!
-
yav resimleri genelde ben çektiğim için sanki toplantıda yokmuşum gibi oldu adalet mi bu yaa ühü ühüü
-
abi izmirin olayı iyiymiş yaw.. çok kısakandım wallaaa
-
iyidir tabi, çok zevkli geçiyor buluşmalarımız. sanırım bayan sayısı en yüksek olan grup bizim İZMİR TAYFASI
-
Amanında....amanında....güzel dostlarımın arasında olamasamda.. .resimlerle avundum...harika bi gece olmuşş...süpersiniz..
-
kanka sağol senide daha sık görmek istiyoruz haberin olsun özletme fazla kendini
-
A
D
İ
L
E
R
!
-
bizde seni seviyoruz kanka
-
Bir gün evleneceksin o zaman görüşürüz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler