derin adlı üyeden alıntı
evet işte o büyük gün hepimizin intikamı alınmış olacak derincim
derin adlı üyeden alıntı
evet işte o büyük gün hepimizin intikamı alınmış olacak derincim
düğünden sonra maksim gazinosuna dansözlerle beraber göbek atmaya gidecez kanka ama sen ozamanda gelemeyip adilerrr dersin sanırım bu arada amma çok intikam meleği varmış etrafta haberim yokmuş
nie öle diyosunuz canım belki onun eşide toplantılara onunla birlikte gelir belli mi olurBir gün evleneceksin o zaman görüşürüz
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Nargile keyfine diyecek yok walla süperrr. Ama resimlerde alkolün görünmesi taraftarı değilim. Kötü örnek olmamak acısından..
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Size çok özendim valla... Ben de gezilere ve toplantılara katılmak isterdim ama Kuşadasında olmam ve ÖSS gibi sorunlarım var Umarım yazın aranıza katılırım....
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
derincim biliyorsun bizim grupta evliler var epeyce , evli olup da bululşmalara zaman ayırmalarını çok takdir ediyorum ciddenBir gün evleneceksin o zaman görüşürüz
kankam kendine dikkat et bak.benden söylemesi.stella adlı üyeden alıntı
güzel atismalar asik atismasi gibi.izmir tayfasi en az antalya grubu kadar sosyal.tutuyoruz sizleri.antalya motorize07 den sevgiler.
MT Motorize07 Antalya Grubu
ohhhhhh götürün biraları..... canım çekti be açıyımda içiyim bi tane
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)