KAMOK'tan iki gezi raporu bir arada.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yusuf eline saglık
Resimler çok güzel,
Bölgemizde kış mevsiminin ılık geçmesi ve aynı zamanda 50 km yukarılarda istadiğimiz kar ve kış şartlarının bulunması, motor binmeyi eğlenceli hale getiriyor.
Darısı bir an önce baharı bekleyen diğer motorculara.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
kamok gezisi
Kamok bireylerine adanadan kuçak dolusu selamlar.Klr 250 hayırlı olsun.Yusuf-hakan abileri kutlarım.emeğinize sağlık.Adanaya çumok'a bekliyoruz.görüşmek ümidi ile.saygılar.
-
yusuf usta emiğinize sağlık iyi eylenceler
Dağda Kurt Yollarda XT600
-
airman adlı üyeden alıntı
Yusuf eline saglık
Resimler çok güzel,
Bölgemizde kış mevsiminin ılık geçmesi ve aynı zamanda 50 km yukarılarda istadiğimiz kar ve kış şartlarının bulunması, motor binmeyi eğlenceli hale getiriyor.
Darısı bir an önce baharı bekleyen diğer motorculara.
Teşekkürler Ahmet abi. Evet abi coğrafi açıdan cennette yaşıyoruz desek abartı olmaz.
sgumral adlı üyeden alıntı
Kamok bireylerine adanadan kuçak dolusu selamlar.Klr 250 hayırlı olsun.Yusuf-hakan abileri kutlarım.emeğinize sağlık.Adanaya çumok'a bekliyoruz.görüşmek ümidi ile.saygılar.
Çok teşekkür ederim,bir mukabil. Hayırlı olsun dileklerinizi Hakan a iletcem. Sizde de klr 250 varmış, ben adanada çok bulundum ama sizi çıkartamadım. Görüşmek ümidiyle, selamlar.
XT.600 adlı üyeden alıntı
yusuf usta emiğinize sağlık iyi eylenceler
Çok teşekkür ederim abi, bir gün bu taraflara doğru gazlayın da birlikte çıkalım araziye.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
Çok güzel olmuş gerçekten resimler süper bir özendim sormayın.
-
gardaş eline sağlık çok güzel olmuş 1 daha açıklamasız kabul etmeyiz ona göre.
-
Gaziantep İl Temsilcisi
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
motosiklet ve özgürlük ötesi yok işte . ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
yusuf kardeşim sizi tebrik etmiyorum takdir etmek istiyorum çünkü
bu havada sizi tebrik etmek biraz boş laf gelecek ti bence
valla helal olsun diğer arkadaşlarada
biz yazı bekliyoruz hali ile
-
regal adlı üyeden alıntı
kroscu01 adlı üyeden alıntı
gardaş eline sağlık çok güzel olmuş 1 daha açıklamasız kabul etmeyiz ona göre.
Çok teşekkür ederiz Kadir abi. Açıklama yaptım ya abi yukarıda, fotoğrafları yükleyecek zamanım olmadı.
AYDEMİR adlı üyeden alıntı
Aynen kadir abime katiliyorum
güzel insanlar elinize yüreginize saglik yine güzel kareler yine kamok reşit sakal yakişmiş yusuf yaw sen geçleşmişmisin bana mı öyle geldi..
Çok teşekkür ederiz Aydemir abi. Evet abi yakışmıştı ama Reşit şimdilerde sakalı kesti. Bana gelince gençleştiğim doğrudur abi, sırrını da sanırım fotoğraflar anlatıyor. Antep'e selam ve saygılar abi.
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
motosiklet ve özgürlük ötesi yok işte . ..
Abi çok güzel ifade etmişsin. Teşekkür ederiz.
regal adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim abi. Aslında Maraşta da hava koşulları buradan çok farklı olmamalı ama sanırım siz giyinmeye, motora binmeye üşeniyorsunuz. Biz yılın her mevsimi, her koşulda motorlarımızın üzerindeyiz abi. Siz yaza kadar olmasa da bahara kadar bekleyin, canınız sıkıldığında açın bizim fotoğraflara bakın.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
Dağ bayır gezmişsiniz ; Tebrik ederim ... Cok güzeL ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
-
yusuf abi hani kız yusuf köyünde yemek yedik beraber kaleye çıktık.bende yamaha ybr 125 kırmızı vardı.daha sonra kırıkhan-radar hasan abilerle de gezdik.karaisalı turunada çıktık.umarım hatırlarsın.ben de klr 250 aldım.sağolsun çumok bizi cross cu yaptı.görüşmek ümidiyle.saygılar tekrar..
-
Hocam mükemmel olmuş.. Tebrikler...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
beyler harika iş bu arada klr hayırlı olsun hakan kardeşim görücüye cıkarmışsın bide bu motor fotograflarda oldugundan güzel cıkmış BREEE
[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler