kısa ve fakat güzel gezi olmuş.
kısa ve fakat güzel gezi olmuş.
çok güzel bir gezi olmuş abi ellerinize motorunuza sağlık
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
Öncelikle Ceyhan'a gelen Veyis Hoca ve Eşine daha sonra Hasan Abi ve Eşi Sezen ablaya cok cok teşekkürler. iyiki geldiniz. Görüşmeyeli epeyce olmuştu.Cok mutlu olduk. Hepinize cok teşekkür ederim.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.. hoşçakalın...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Geldiğiniz için teşekürler iyiki görmüşüm sizleri !... Veyis Hocam ve Eşiyle sora Hasan Abi ve Eşi Sezen Ablayla tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum!.. İnşallah başka gezilerde tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın!.. Allah kaza bela vermesinn !...
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
hasancığım senin sayende güzel ceyhanımı gezmiş oldum bu arada güzel gezi olmuş allah kaza bela vermesin
Sen bir daha gezeceğinde bir defa çaldır ben inerim
@azgurbuz Ararım dostum ne demek.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ben çaldırsam benide ararmısın
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
@ahmetnr Ararım tabi ki Ahmet.
iiii gezi olmuş ama sanki motosiklet sayısı az gibi gel di bana ama yinede mükemmel olmuş elinize sağlık nice km lere
Güzel gezi olmuş. Kaleyi çok güzel ve heybetli duruyor.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
gezi güzel olmuş adanaya çok gittim ama burları görmek nasip olmadı nice km lere
tekerinize sağlık süper bir gezi olmuş.
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
guzel gezi olmuş Miss müzesi ve Yalın kalale ye fabrikanın gezisinde gitmiştim.Gercekten görülmesi gereken güzel yerler. Yollar da tam motorluk yol... Emeginize saglık.... Paylaşım için TEŞEKKÜRLER
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)