Ben Onur'un kardeşi Saygın.Hepinize tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum tüm çabalarınız ve bizi yalnız bırakmadığınız için
Ben Onur'un kardeşi Saygın.Hepinize tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum tüm çabalarınız ve bizi yalnız bırakmadığınız için
sen bizimde kardeşimizsin,keşke elimizden daha çok şey gelseydi.
::tutkuy::
onur kardeşimiz için mitinge katıldık hep birlikte konuşmacılar sesimizi duyurdu basın aracılığı ile kamuoyuna,bayağıda kalabalık oldu orda olan ve kalpleri bizimle olan herkese candan teşekkürler...... sonrasında motokolikle yemekli buluşmamız gerçekleşti
işte motokolik dostlarıyla yemek buluşmamız isa kardeşimin ellerine sağlık,ve emeği geçen herkese teşekkürler.
[/QUOTE]
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümmet abi heryerde karşıma çıkıyosun o kalabalıktata beni buldunya pek konuşma fırsatım olmadı iyileştin galiba, ya savaş abiyi fln görmek beni çok mutlu etti mazilerim aklıma geldi bu tarz etkinlikler olmasa motor siteleri bir araya gelemiyecek malesef
Buluşma noktasına gitmeden önce Küçükçekmece'de minik bir şekilde toplanıyoruz ve buluşma noktasına doğru yoldayız.
Buluşma noktasındayız. Epey kalabalık var.
Miting alanına doğru yolculuk başlıyor.
Miting alanına giriş yapıyoruz ve yavaş yavaş kalabalıklaşıyoruz.
Miting konuşmaları başlıyor.
[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk230/keremulusoy/ENDUROAD
/motosikletlileri-fark-edin-mitingi---01-02-2009/IMG_0591.jpg[/IMG]
Miting sorunsuz bir şekilde bitti ve artık dağılıyoruz.
Miting sonrası üşüyen bedenleri ısıtmak, yorulan vücutları dinlendirmek, acıkan karınları doyurmak için bir yere giriyoruz.
[B][COLOR="Red"]1 Şubat 2009'da "ONUR"umuzu geri kazanabiliriz ve belki bakarsınız o gün bizim "UĞUR"umuz olur...[/COLOR][/B]
111 adet resim çekip yükleyemediğini söyleyen bir arkadaşım resimleri bana gönderdi yüklemek bana kaldı. İşte o resimler;
Tamamdır 111 resim geldi. :ok:
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
JeopardY = derkunt abi fotoğrafları yüklediğin için çok teşekkürler. ellerine kollarına sağlık abimm.
( Bu arada bende posta güvercini gibi oldum jeo nun mesajları buraya taşıyarak )
kamyoncu 01 DM 231 dm nın acılımını bılenler vardır ;)
Ömür e gelince çok duygulandım, soğuğa rağmen insalar gelmişti hele konvoyda gözlerim buğulandı bu işin devamını getirmeliyiz arkadaşlar iki teker ruhunun dahada yaygınlaşması dileğiyle gelen herkese teşekkürler
eski konu fakat forumda dolaşırken rasladım hiç kaza olmaması sevindirici
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)