herkezin emeğine sağlık Katılımda bulunan Tüm arkadaşlara Teşkrüler... Umarım Amacımıza Ulaşırız... Bu arada Videoyuda güzeL çekmişim kapak kapalı dienlere Duyrulur :d
herkezin emeğine sağlık Katılımda bulunan Tüm arkadaşlara Teşkrüler... Umarım Amacımıza Ulaşırız... Bu arada Videoyuda güzeL çekmişim kapak kapalı dienlere Duyrulur :d
evet eray gökyüzü asfalt filan çekmişsin işte bişeyler
eline saglık eraycım....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
hayat ne garip, yüreğim emin olun sizinleydi. o halatlarda 2 can yitirdik, asfaltlarda ise binlerce can verildi. sizin orada can kurtarma, sesimizi duyurma zamanınızda ben nişamnlanıyor ve hayata yeni bir adım atıyordum.
hayat gerçekten garip, galiba insanoğlu ölümü nefsine sindiremiyor :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
istanbulda olup bı mıtınge katılmak var...en kısa zamanda ankarada da boyle bı mıtıng duzenlemek lazım...sesımızı duyurana kadar mıtıng duzenlemek en ıyısı sanırım...bas bas bagırmalıyız...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Fotolarda olmasa da videoda başrolü almışım
X9 un kornası sağlam ses çıkarıyo bap bap bap
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Sabah incirlide aranızda olamasam da Zeytinburnunda yanınızdaydım.
Gerçekten katılım çok güzeldi. İnşallar birileri artık birşeylerin farkına varır.
ben bendeki videoyu yarın atabilicem üzgünüm...
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Katılan tüm arkadaşları canı gönülden destekliyor ve teşekkür ediyorum. Umarım bu miting yetkililerin ilgisi çeker.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
İki yıl önce meydana gelen motosiklet kazasında oğlu Onur'u kaybeden Baba Muhsin Sual ise motosiklet sürücülerinin bir kaza anında bedenlerini koruyacak bir kaportaya sahip olmadığına dikkat çekti.
Haber7.com haberi bu şekilde geçmiş üzücü haberi yapan muhabir BU kadar işine sahip ve yapılan miting e bu kadar duyarlıymışyazık çok yazık
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
bi metrobüs faciasıda sabah sabah kadıköye gelirken biz yaşıyorduk şerifle köprüden kadıköye gelişte e-5 bağlantısını geçtikten sonra uzun sağ virajda çok güzel bi çukur vardıki bizde girdik erkenden orada olalım derken ve sonuç olarak 2 jantımızda yamuldu 3 saat arama çalışmaları ve 2 2.5 saat tamircide düzeltme çabaları sonucu eskisi gibi oldu hatta dahada iyi oldu belki ama mitinge yetişemedik dolayısı ile ....
belediye o kadar güzel çalışıyorki bizlerin sadece kablolarından değil çukurlarındanda bol bol nimetimizi alıyoruz maşallah...
miting dışında gün içinde heryere gidebildik ama fotoğraf çekemedim pilim bitmiş çünkü kontrol etmedim bende evden çıkarken
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
geçmiş olsun bende geç kaldım başka sebeplerden dolayı.. Gittiğimde kimse kalmamıştı oliviumun orda kazlıçeşmeyi sordm sahanın ordan sağa dön falan dediler gttm ama malesef yeri bulamadım hiç motorlu görmediğimden miting bitti diyip geri döndüm :(
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Derkunt abinin eklediği videoları yeni izleyebildim.
7. videonun, 7.-11. saniyeleri arasına dikkat edin.
http://www.motordelisi.tv/video/267/...ARKED%C4%B0N-7
Konvoyun arasına dalan öküzün sağa girişi, yeni bir facianın nedeni olabilirmiş.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Katılım çok güzeldi,umarım son olur ve ilgili yerlere mesajımız gitmiştir..
mezarlık ziyaretine katılamadık,duvalarımız onlarla.
Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
arkadaşlar hepinizin eline yüregine saglık
YBR125 '06
Evet arkasında kalan grup icindeydim.kamerada gorundugunden daha tehlıkelı bir geçiş yaptı :(
Arabanın önünden geçtiği motosikletli arkadaşlarda fazla tepki göstermemiş başka araçlardan tepki almamak için.. HArbi helal olsun daha napalım bu kadar iyiyiz ama kimse anlamıyo !!
öküzlerede haksızlık edilmiş bence bu 4 tekerdeki başka bişey ! töbe töbee
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Helal olsun sağa girişe bakın
hangi dağdan inmiş
YBR125 '06
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)