Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Yollarda Ölmek İstemiyoruz Mitingi,mezarlık ziyareti fotografları,duygu ve düşünceler

REKLAM ALANI
    lijoluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR-600F vardı çalınanakadar :(
    bütün dostlarıma teşekkürler katılım bence iyi orandaydı..

allah ölen arkadaşların ailesine sabır ölen arkadaşada rahmet eylesin..

umarım bu gibi kazalar tekrar yaşanmaz bizde toplanmak ve sesimizi duyurmak zorunda kalmayız :(

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    PIAGGIO X8 200
    Arkadaşlar Mitigimiz Haber 7 com sitesinde de yayına girdi;
    http://www.haber7.com/haber/20090201...an-cigligi.php

Buda Son Dakika Com sitesindeki haber;
    http://www.sondakika.com/haber-motos...k-icin-miting/

Buda Spot haber com sitesine düşen Haber linki;
    http://www.spothaber.com/haber.asp?id=97922

Net Gaxete Com sitesindede yayına girdi;
    http://www.netgazete.com/News/564453...emiyoruz_.aspx

haber ajans

http://www.haberajans.com/habereGit....miting-haberi/

haberler.com
    http://www.haberler.com/motosiklet-s...haberi-yazdir/

haber vaktim
    http://www.habervaktim.com/haber/552..._yaptilar.html

gazete port
    http://www.gazeteport.com.tr/GUNCEL/NEWS/GP_380264

haber aktüel
    http://www.haberaktuel.com/news_deta..._id=1233698738

Sanırım Sesler gelmeye başladı. Ses hemde gümbür gümbür geliyor.

AFERİN BİZLERE ARKADAŞLAR ÇOK İYİ BİR İŞ BAŞARDIKKKKKKKKK
    PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
    Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.

frontier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılım oldukça yüksekti güzel bi ortam vardı anlamlı bi gün oldu.

Bendeki resimler;

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AYBERK, serdar23_Bilgem, Orko_ye, psicobike, jesse, mhrrmkpnr, yuksel_dgdr83, sedat_57, Derkunt, roadcarver, lacivertt, MasterFK, akkaya, dargmen, STeReO, CİHAN, lijoluna, flying hellfish, kuyucadısı, By_StaR, faruk59, Kartal23, kirki, Reşit19, absolit, kıllıtarkan, Skullhunter, 06bey06, muhammed_2189, kismetsiz, desperadost, nebileimm, KEMALKOMAN

son zamanların en kalabalık topic'i...

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Onur kardeşimizin kaza yaptığı gun böyle bir toplanma aklıma gelmişti, hatta foruma bile yazdım, ama son bir kaç gündür nete giremediğim için bu mitingi kaçırdım, katılamadağım için çok üzgünüm.. Katılan herkese çok teşekkürler !!!
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

Motosikleti
    Salcano sm250
    resimlerdeki motorlarda çok temiz herkez özene bezene gelmiş buda süper
    [B] 34 EA 6?3?[/B]

Motosikleti
    Honda
    Tahminimin kat kat üzerinde bi katılım oldu.Tüm motorcu kardeşlerime teşekkür ederim.inşallah bizleri duymazlıktan ve görmezden gelen şahısların bir nebzede olsa dikkatini çekmişizdir.vefaat eden arkadaşlarımıza Allahtan rahmet,Ailelerine sabır ihsan etmesini diliyorum.

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P

emegi geçen yanımızda olan yada olamıyan herkeze bikez daha teşekkürler...

mehmet sana ayrıca teşekkürler bugün bana katlandıgın için...
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    r6
    İlk defa sizlerle birlikte oldum ve bu günün anlamı benim için gerçekten çok değerliydi inşallah birazda olsa sesimizi duyurabilmişizdir.MEKANIN CENNET OLSUN ONUR...

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    İki yıl önce meydana gelen motosiklet kazasında oğlu Onur'u kaybeden Baba Muhsin Sual ise motosiklet sürücülerinin bir kaza anında bedenlerini koruyacak bir kaportaya sahip olmadığına dikkat çekti.
    http://www.haberaktuel.com/news_deta..._id=1233702920

Bunlar ne yapıyor yahu?
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben anlayamıyorum ya.. Gerçekten Anlayamıyorum! Tamam Çok GÜzel bir Organizasyon yapmışız.. 1 saat İçinde Sürekli Olarak 6 Tane Haber Kanalıını ve normal kanalı sıraya koydum sürekli zaplayarak baktım bakalım bizim sesimizi kim duyacak diye ?
    KanaLD ,Show Tv,Atv,NTV,CnnTurk,Haberturk Bunları Sürekli Gezdim ama Sadece ATV HABER YAPTI BİZİ!! Hemde 1 dakikayı doldurmayacak kadar kısa bir haberdi.2 tane Youtubeden kaza videosu koymuslar oraya okadar.. SAdece Araçlarla ilgili haberler yapan bi abi vardı ismini hatırlamıyorum onun röportajını koymuslar.. Kimseye Sormamışlar Hiç Bir Motor sürücüsüne sormamışlar; " Abicim Derdin nedir ?" Dİye.. 500 Tane aracın toplanarak trafikte sürmesine sadece bi tane medya objektifi takılmışş..
    Bir Kaza Olsa Sıra Sıra Plav gibi Uzun uzadıya pişirip pişirip Koyuyosunuz azizim.. Peki BÖyle bi Farkedilme çabasına giren bu içinde 2 teker tutkusu taşıyan insanları neden fark etmiyorsunuz.. Siz FArkedip GÖrüntülerinizle Ekranlara taşıyacaksınız ki ;Bunu gören araç sürücüleri yayalar televizyonun hitap ettiği en geniş Kitle Yani Halkın Kafasında Bi Acaba Uyandıracaksınız..
    Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.. Ayrıca Bu organizasyon için Tekirdağdan hasta Hali ile Havanın durumuna aldırmayıp gelen kardeşim Faruğuda TEbrik Ediyorum...
    tertemiz miting oldu o yüzden haber az olmuş olabilir ... az ama öz oldu heralde .gece haberleri bekliyorum tekrarı için.

ugurapay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250
    Sayın Topbaş Doğru söylüyor 120 km ile gidemessiniz diye (Evet ben 120 ile Gidiyorum yol var ya Kaymak Gibi bariyerler söküşmüş cukurları halen duruyor E5 te Yol Şeritleri Bir Birine Karışmış Kocaman Asfafalt kakmış kocaman Yani Motosikletin Lastiğinin İçine Gireceği Başluklar Var Ken Ben 120 Km ile gidiyorum Ben Anamı Avradımı Çoluğumu Çocuğumu Düşünmeden Gidiyorum Ben Enayiyim Ya O Yüzden 120 Km İle Gidiyorum Ben Salağım Ya O Yüzden 120 İle Gidiyorum ) Bilmiyorum Usta Motosiklet Ciler Sayın Kadir Top Başın Bahsettiği 120 Km De Gidebilirler Ama Ben Sabah 06.45 te 80 ile 85 Km Arasında gide Biliyorum Yol Dan Sebep Akşamları İse Belli Noktalarda 16,30 ise 40 ile 45 Ançak Yapabiliyorum O da Benim Beceriksizliğim Her Halde
    Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net

Motosikleti
    Salcano sm250
    Alıntı ugurapay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın Topbaş Doğru söylüyor 120 km ile gidemessiniz diye (Evet ben 120 ile Gidiyorum yol var ya Kaymak Gibi bariyerler söküşmüş cukurları halen duruyor E5 te Yol Şeritleri Bir Birine Karışmış Kocaman Asfafalt kakmış kocaman Yani Motosikletin Lastiğinin İçine Gireceği Başluklar Var Ken Ben 120 Km ile gidiyorum Ben Anamı Avradımı Çoluğumu Çocuğumu Düşünmeden Gidiyorum Ben Enayiyim Ya O Yüzden 120 Km İle Gidiyorum Ben Salağım Ya O Yüzden 120 İle Gidiyorum ) Bilmiyorum Usta Motosiklet Ciler Sayın Kadir Top Başın Bahsettiği 120 Km De Gidebilirler Ama Ben Sabah 06.45 te 80 ile 85 Km Arasında gide Biliyorum Yol Dan Sebep Akşamları İse Belli Noktalarda 16,30 ise 40 ile 45 Ançak Yapabiliyorum O da Benim Beceriksizliğim Her Halde

katılıyorum bu seçimdede birsürü motosikletçinin oyunu kaybetti hatta hepsinin...
    Bari suçunu kabullenip çözüm üretseydi yine tmm derdim..
    Ama adam suçu bile bize atıyo ya yuh diyorum
    [B] 34 EA 6?3?[/B]

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onlarda ne dediğini bilmiyo ki......
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

motorun hızı kanuna göre 70 araba 90 125cc normal hızı rahat 70-90 arası ama o süratle gitsen bile 4 tekerin tacizlerinden kurtulamıyorsun .trafiğe uyum sağlamak zorundasın . bu nebiçim kanun yaaa . kadir bey dua etsin burada oy kullanamayacağım .

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HELAL olsun elinize yüreğinize sağlık....
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    honda cbr 125r
    arkadaşlar mitinge, kabristan ziyaretine gelen gelemeyipte yüreği bizimle olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. saolun iyiki varsınızz. temennimiz şu ki umarım bundan sonra motosiklet kültürünün var olduğu ve yaşandığı bilincine varılır, umursanır, güneşli güzel günler görürüz.
    4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.

lijoluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR-600F vardı çalınanakadar :(
    tekrardan hepimizin başı sağolsun

güzel katılımdı benden videolar var resim yok

kalyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS ADV ( Flagello di Dio )
    eve dondugumde babam sordu nereye gittin pazar gunu sabah sabah kahvaLti biLE yapmadan diye..
    bir arkadasimi gorup geLdim dedim teLEfonda
    sonra binLerde dostumu gordum..
    fotograf makinem yoktu
    tum kareLErde de hep sırtım donuk ama
    cok basariLi oLDu bu is..
    cok guseL seyLer daha basaracak bu insanLar
    adim gibi biliyorum..
    tum geLen arkadasLara sonsuz tesekkurLer..
    Kafa FLY
    Görüntü FLU
    Hayat FREE

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    herkeze teşekkür ederim katılan katılmamayan orada olan orada olamayıpda yüreği bizlerle çarpan herkeze..
    bir yerlerden başlamak gerekiyordu ve sanırım başlandıda ilk tohumları atıldı iş bundan sonra o tohumu büyütmeye kalıyor ve büyüyecek'de şu an bizleriz ama ileride çocuklarımız olacak kardeşlerimiz olacak trafik terörüyle yüz yüze kalan ve bazı şeyler değişmezse yine acıyacak canlarımız umarım bu tohumu iyi büyütür ve bir fidan olarak bizden sonra gelecek kuşaklara devrederiz.
    herkezin emeğine sağlık tekerleriniz düz bassın
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)