mevsım sartlarında guzel bır gezı olmus ve resımlerde ıyı eğlenmıs gozukuyorsunuz.
tebrıkler....
mevsım sartlarında guzel bır gezı olmus ve resımlerde ıyı eğlenmıs gozukuyorsunuz.
tebrıkler....
süper gezi olmuş emeğinize sağlık cbf lerin arazi yeteneği gerçekten çok iyi enduro gibi kullanılabiliyor....
bu cbf'lerin nedir bizden çektiği.
facebook(Fazer Tutkunları)
süper olmuş elinize,motorunuza sağlık
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Zor koşullarda yapılan gezilerin kesinlikle ayrı bir tadı oluyor; tebrikler.
Ne kadar zengin bir bölgeymiş. Her taraf yayla, göl, şelale!
gerçektende bravo arkadaşlar....
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Cok Güzel Kareler Bunlar gerçekten. Valla Gözüm Gönlüm açıldı.fotograflara bakarken bile Sanki o anı yaşamış gibi oldum. kimbilir nekadar eglenceli bi gezi olmuştur. Keşke bizim buralardada toplanıp böyle geziler yapsak.. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
07-gєηçℓιк
cihan abi eline emegine saglık çok hoş bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
yazın cbf 150 aldıgımda mümkünse bende aranıza katılmak istiyorum.
saygılar
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
metehanımı gördüm orda nedir süper gezi olmuş
Çok güzel olmuş bol fotoğraflı ama abicim restoran önüne öyle bi çekmişiniz ki hepsi paket servis motoru gibi duruyoooo
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
arkadaşlar bunlarda gezi videolarımız.
http://img531.imageshack.us/my.php?i...kopyaszti1.flv
http://img531.imageshack.us/my.php?i...kopyaszlv3.flv
http://img531.imageshack.us/my.php?i...opyasz1qh4.flv
facebook(Fazer Tutkunları)
Çok çok çok güzel ya
Zaten Metehan abinin olması yrı bi güzel :
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
fotolar süper cbf farkı işte
hayır tamam sinirli değilim, hatta ağlamıyorum hatta içim bile sızlamıyo tamam hiç birşey yok....!!!!
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
yüreğinize emeğinize sağlık
::tutkuy::
tadından yenmez bi gezi olmuş hepinizi ayrı ayrı kutlarım bu arada hatıralar canlanmıştır bazı arkadaşlarda metem han ım benim seni çok özledik
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
İnşallah birgün aranıza katılarak birlikte güzel gezilere imza atmak ümid ed,yor ve tebrik ediyorum bu kadar harika bir gezi için
Ben Bakmaktan Yoruldum ... Abi çok Güzel Bir Gezi Olmuş..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hakikaten emek verilerek gerçekleştirilmiş bir gezi.
Bu mevsimde, bu kadar cbf 150 kullanıcısı ve bu kadar yol.
Oldukça başarılı buluyorum, tebrikler.
Not: Mavi CBF 150, nazarlık gibi olmuş, BEAT'ı da unutmamak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)