[Adana MT] (18.01.2009) Meydan Yaylası Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
süper bi gezi ağabey,fotolarda çok hoş.Kazasız belasız gezileriniz devamını dilerim
-
süper bir gezi olmuş tebrikler
-
-
kazadan dolayı geçmiş olsun demek istiyorum.. cok güzel yerler gezmişsiniz yine.. emeğinize sağlık.. inşallah başka gezilerde birlikte olmak dileğiyle...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
resimm bakmaya bayılırımm amaa okadarr çokk resimm vaarkii daraldımm :D:D ama çokta kıskandımm harika bi gezi olmuş Maşşallah tebrikler valla =)=) harikasınız MT-Adanaa
-
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızda bulunmaktan onur duydum, grubun hız limitini biraz azaltsamda çok güzel bir gezi oldu, hepinize çok teşekkür ederim pek gıymatlı abilerim&ablalarım, önümüzdeki haftalarda umarım yine görüşürüz, fotoğraflar ve güzel sunumundan dolayı hasan&sezen çiftimize ayrıyeten teşekkür eder, kapanışımı şu şarkıyla yapmak isterim :p
daağlardır dağlar benim meskenim
-
Adana İl Temsilcisi
yine herkesin çok keyif aldığı bir gezi olmuş.kaza olayına üzüldüm.arkadaşımıza ve motoruna birşey olmamasına da sevindim.yolunuz açık olsun,tekeriniz düz bassın.sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Hasan ve Sezen arkadaşlarım, fotolar süper olmuş, onlara bakarken gezideki kadar keyf aldık. Hele Erhanı kartopuna tutma sahnesine bayıldım. Bu arada Erhan arkadaşımız da sabrından dolayı teşekkürü sonuna hak etti. Mükemmel bir gezi ve eğlence oldu. Katılan herkese teşekkürler ve yeni gezilerde buluşup sağ salim gidip gelmek nasip olsun inşallah.
Bu arada kaza olayı motorun durduğu yerde kayarak devrilmesi şeklinde oldu. Yani çok şükür üzerindeki çamurdan başka hiçbirşey olmadı.
-
ucuz atlatılan bir kazaya rağmen güzel ve keyifli bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler. Geçen hafta motoru Adanaya getirdim bu sefer de ben 1 ay için Ankaradayım. mt adana gezilerine bir türlü katılamadım. 11 şubat- 18 şubat arası Adanadayım. inşallah o tarihlerdeki gezilerinize katılabilirim.
-
@agokce Her zaman bekleriz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Herzamanki gibi geziniz süper olmuş, kazaya çok üzüldüm allah beterinden korusun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
yine Hasan ın anlatımı yine güzel yerler. Eskiden resimleri kendi yakalrdı şimdi ise o görevi eşine devretmiş. Onunda Hasan dan aşağı kalır tarafı yokmuş.
Allah neşenizi bozmasın.
-
Güzel gezi olmuş,kareler muhteşem ekip de iyi etlerde yumuşaksa diyecek söz yok kaza için geçmiş olsun ufak atlatılmış sevindim
-
Allahım nedir bu adana mt gezileri takip edemiyorum artık ne kadr hızlı bi grubumuz war yaw
hasan abi hafta sonu acaip misafiriniz varmış onları gönderip hemen gezmeye mi gittiniz asıl hızlı sizsiniz grup deil
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
bizim gezimiz kadar olmasada keyifli bir gezi olmuş.ufak kaza atlatan arkadaşa geçmiş olsun.aksiyonlarınızın devamını dilerim.yüreğinize sağlık.
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
Uzun bir aradan sonra güzel bir gezide tekrar aranızda olmaktan mutluluk duydum. Geziye katılan tüm yol arkadaşlarıma teşekür ederim. Ayrıca Veyis Hocama Motor için tekrar teşekür ederim.
-
Kaza geçiren arkadaşa öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Umarım karda motosiklet sürmek sizleri hasta etmemiştir.Çok güzel bir gezi olmuş diecektim ama geziniz yarım kalmış ama resimlerden anladıgım çok güzel lokma olmuş (özelliklede Hasan için :D )
Born To Be wild,Live to Ride...
-
heyt bee memleket kokusu aldım bi an ah çok isterdim bende orda olim abilerimle gezeyim ama... Allah daha nice kazasız belasız geziler yapmak nasip etsin Adana MT
-
çok güzel gezi olmuş
ne güzel terlermiş oralar yaw
Adana ya mı taşınsak acaba ?
kazasız bol neşeli geziler dilerim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler