[Adana MT]Kamok'un Kar Macerası
Reklamlar
-
Bu hafta sonu Andırına bağlı Altınboğa ve Akifiye yaylalarına kar tepelemeye gitmeye karar verdik. Saat 9 da buluşma noktasındaydık, ancak saat 10 da hereket edebildik.
Malesef buluşma noktasından fotoğraflar yok, ilk durak noktamız Tokmaklı,her gezide burada durur, giderken çay içer, dönerken şeker sucuğu yeriz. Şimdi çay molası, çaylar esnaftan.
Geziye kimlerle çıktığımızdan bahsetmek istiyorum.
**En sağda Sezer kardeşimiz,şu an üniversite öğrencisi,boş zamanlarında oto yedek parçacısı olan babasına yardım ediyor**Solunda İshak abi,namı diyar GOCA İSAK,kendisi gözlükçüdür.
**Onun solundaki ben, yani Yusuf, İlçe kaymakamlığında memur olarak çalışıyorum. **Benim solumdaki Hakan, Sanayide torna atölyesi var,aynı zamanda otogaz sistemleri üzerine çalışıyor.
Onun solunda (motor üzerinde) Süleyman hocam, ilçemizde bir okulun Müdürlüğünü yürütüyor.**En soldaki Selim, telefon ve elektronik sektöründe at koşturuyor.
Goca isak karın üzerine serilmiş
Kar üzerinde sürüş denemesi yaptım, eğer yol uygun olup motoru hızlandırabilirsek ve hız kesmeden gidersek, kross kar üzerinde gidiyor, ama durdunuzmu oracıkta gömülüp kalıyr, fotoğrafta görüldğü gibi.
Selim abi hain bir plan yaparak Hakanı yere yatırıp üzerine atlıyor, tabiki bizde onun üzerine. Herşey çok güzel, taki isak abi üzerimize çullanıncaya dek.
Yemek vakti, yemekte ızgara alabalık var. Hemde porsiyonu 5 ytl
Sanırım mustafa abi grubun en yaşlı üyesi, ancak o kadar dinç ki 20 lik delikanlılara kafa tutuyor maşallah.
En başta arkadaşları tanıtmıştım, o fotoğrafta 3 kişi yoktu,şimdi onlarla ilgili bilgi vermek istiyorum. **Sağ baştan 3. Abdurrahman, kendisi çilingir.
**Oturanların en sağındaki Uğur, Garanti bankasında güvenlik görevlisi**Oturanlar ortadaki Mustafa abi, renault ve tofaş özel servisi, sanayide tamir atölyesi var (felaket karburatör ayarlar)
Zıp zıp sezer yine yaramazlık peşinde, bayırın yüzündeki kazığın üzerinde keyif yapıyor.
Ve günün sorusu : ACEBA İSAK ABİ BU KAZIĞI KİME ATACAK. Ve sonunda isak abi Kadirli ye kazık atıyor.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Reklamlar
-
Yusuf abi yine yapmışsın geziyi ayagınıza gazınıza sağlık eglenceli geçmiştir.
Karın içine gömülen arkadaşa (tost misali) geçmiş olsun diyorum.
Karda kalıbı cıkmıştır.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
o yamaha cruiser uzun saçlı arkadaşa mı ait maşallah..
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
maşallahınız var hergün ayrı bi gezi
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
-
emomen adlı üyeden alıntı
Yusuf abi yine yapmışsın geziyi
ayagınıza gazınıza sağlık eglenceli geçmiştir.
Karın içine gömülen arkadaşa (tost misali) geçmiş olsun diyorum.
Karda kalıbı cıkmıştır.
Evet abi uzun zamandır istiyorduk kar üzerinde bir gezi, bu hataya kısmetmiş, çok eğlenceli ve güzel bir gündü. Arkadaşın kalıbı çıktığı gibi onun üzerindeki adamın bile kalıbı çıktı, isak abi hepimizi pressledi.
cousinecruis adlı üyeden alıntı
o yamaha cruiser uzun saçlı arkadaşa mı ait
maşallah..
Evet yamaha wildstar uzun saçlı adama, yani ishak abiye ait.
-
Adana İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş,emeği geçenlerin ellerine sağlık.herkese selamlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
MasterFK adlı üyeden alıntı
maşallahınız var hergün ayrı bi gezi
Abi ne yapalım, içimiz kıpraşıyor, duramıyoruz.
adanalı adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş,emeği geçenlerin ellerine sağlık.herkese selamlar.
Çok teşekkür ederim hocam, Kadirli den selamlar, bir gün yine ortak biryerlerde buluşalım, epeydir görüşmedik.
-
gezi çok güzel ve neşeli bir gezi olmuş.. nazar değmesin..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
görüntüler çok güzel.mavi cross motorun marka,modeli nedir?çok hoş görünüyor ;)
[B]face your fears,live your dreams[/B]:bounce:
-
güzel gezi olmuş elinize sağlık uzun saçlı her erkeğin gönlünde bir cruiser - chopper yatar demişlerdi
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
güzel ve eğlenceli görüntüler.orda olmak vardı...
-
çok güzel bi gezi olmuş
iyi eğlenceler
-
-
harika olmuş emeğinize sağlık sanki gecen yılki çıktığınız gibi geldi bana resimlere bakınca
galiba orayı seviyorsunuz ishak abi yusuf vede diğerlerini tebrik ediyorum harikasınız
-
Çok güzel olmuş resimler harika.Motorlar harika daha ne:D
-
Arkadaşlar süper gezi olmuş. Karlı vadiler, tepeler, köyler çok güzel görünüyor. Olay budur diyorum
Yolunuz açık olsun.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Tebrikler arkadaşlar,keşke haberim olsaydı Andırın'dan sonra bende katılırdım sizlere
-
Arkadaşlar çok güzel bir gezi yapmışsınız. manzara ve resimler harika ellerinize sağlık.
-
emekkoray adlı üyeden alıntı
gezi çok güzel ve neşeli bir gezi olmuş.. nazar değmesin..
Evet çok neşeli ve güzel bir gündü, ilginiz için teşekkürler.
emraq adlı üyeden alıntı
görüntüler çok güzel.mavi cross motorun marka,modeli nedir?çok hoş görünüyor ;)
çok teşekkür ederim. mavi cross benim motor. Yamaha wr 426 f
[QUOTE=cousinecruis;1396645]güzel gezi olmuş elinize sağlık uzun saçlı her erkeğin gönlünde bir cruiser - chopper yatar demişlerdi [/QUOTE
Evet güzel bir geziydi. O söz doğru fakat bu uzun saçlı adamın gönlünde bir değil tam 3 tane shopper-ruiser yatıyor. 3 tane motoru var
gtunerkan adlı üyeden alıntı
güzel ve eğlenceli görüntüler.orda olmak vardı...
Abi mekanımız ve yüreğimiz o kadar genişki herkese, hepinize yer var. Keşke...
CBA adlı üyeden alıntı
çok güzel bi gezi olmuş
iyi eğlenceler
Bu da KAMOK farkı, dört mevsim motorlarımızın üzerinde, dört mevsim birlikteyiz.
demirgursel adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar
güzel bir gezi yapmışsınız, balık faslı ver kar yeter, umarım karda motor yatıran olmamıştır.ben daha önce yatırdığımdan kardan korkar oldum.
Allaha emanet olun, tüm arkadaşlara selamlar
Abicim 3 arkadaşımız malesef motoru yatırdı, hatta bir akkadaş tam 3 kez yatırdı ama çok şükür önemli bir şey yok. Kadirli den de selam ve saygılar, sizde Allah a emanet olun, bu taraflara gelirseniz haberleşelim abi.
regal adlı üyeden alıntı
harika olmuş emeğinize sağlık sanki gecen yılki çıktığınız gibi geldi bana resimlere bakınca
galiba orayı seviyorsunuz ishak abi yusuf vede diğerlerini tebrik ediyorum harikasınız
Vay vay vay, kimler var burda. Abicim merhaba.Epeydir görüşemiyor, ne var ne yok. Kadirli ye hiç gelmiyormusun, her cuma toplantımız var, arkadaşlardan hangisini görsen bilgi alabilirsin, buraya gelirsen görüşelim. Abi malum kadirli kar yağışı almıyor, bize en yakın ve en yoğun kar alan yer orası olduğundan seçimi o yönde yapıyoruz. Bide yemek te bu tercihte etkili tabiki.
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş resimler harika.Motorlar harika daha ne:D
Çok teşekkür ederim kardeşim, her şey çok güzel de motorla giderken fotoğraf çekilmiyor, en önemli kareler hep kaçırılıyor, bide ona çözüm bulsak her şey tamam olcak.
Makine adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar süper gezi olmuş. Karlı vadiler, tepeler, köyler çok güzel görünüyor. Olay budur diyorum
Yolunuz açık olsun.
Teşekkürler abi, bu karlı vadiler, tepeler, köyler size çok uzak değil, gelmek isterseniz bir haber verin sizi karşılayalım, ağırlayalım. Selamlar.
cmüco adlı üyeden alıntı
Tebrikler arkadaşlar,keşke haberim olsaydı Andırın'dan sonra bende katılırdım sizlere
Abi sen sürekli olarak Andırındamısın.Biz o taraflara çok gidiyoruz. Özelden tel. no gönder bir görüşelim.
celikgürsel adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar çok güzel bir gezi yapmışsınız. manzara ve resimler harika ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederiz Çelik gürsel abicim. Kadirli"den selamlar .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler