gerçekten 10 numara bir gezi olmuş fotolarada denilecek hiç birşey yok çok güzel olmuş herşey...paylaşım için teşekkürler
gerçekten 10 numara bir gezi olmuş fotolarada denilecek hiç birşey yok çok güzel olmuş herşey...paylaşım için teşekkürler
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
yusuf kardeşim emeğine sağlık harika bir gezi ve paylaşım olmuş harikasınız allah kazadan beladan korusun
Helal olsun.Yürekten kutlarım.Herşeyiyle gerçekten çok güzel olmuş.Krosa özenmiyor da değilim hani.
ne güzel eğlenmişsiniz
artık böyle gezi yazılarına ne yorum yapacağımı şaşırıyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Süpersiniz cros motoru alırsam aranıza katılmak isterim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
eline sağlık yusuf,sanırım sende kamera kayıtlarıda vardı onlarıda bekleriz özellikle kadir ustanın görüntüleri
eline sağlık yusuf bu fotoları bekliyordum valla.
bir adanalı olarak bu gezilerinizi hep kıskanarak takip ediyorum bigün sizn yüzünüzden toplanıp dönecem memlekete
İki kişinin bindiği motor değildir.
ya yusufum ben sana demedimi yükleyince haber ver bendeki resimleride ekleyim diye nolacak şimdi 2ci sayfa olmuş artık eklenmez eline sağlık.
Manyakmısınız nesiniz siz kardeşim düz yol dururken
yine güzel bir gezi olmuş,tekeriniz düz bassın.herkese selamlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
heyttt gene güzel bir gezi gene güzel arkadaslar vegene ben buradan kafayı yemek üzereyim
çok güzel görümüyor yaw. birde cros mu alsak ne etsek
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Tebrikler arkadaşlar,gıpta ile hayranlıkla baktım fotolara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)