2009 yılın ilk kar sucuk mangal MERSİN
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Harika bir gezi olmuş, teşekkür ederim.
-
Güzel gezi.Sucukları gördüm canım çekti yahu
-
bu soğukta iyi gitmişsin....ellerin donmuştur....eline sağlık güzel yerlerde mangal da sucuk keyfi yapmışsınız....tebrikler....
-
elinize emeğinize sağlık.çok üşümüş duruyorsunuz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
çok muhteşem manzaralar bembeyaz karıda ne zamandan beri özlemiştim helede sucuklar of of emeğinize sağlık gezginim en son kozanamı gitmiştik birlikte
-
harıka bır gezı olmus ellerınıze saglık
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
çoook güzel olmuş...................bak canım sucuk ekmek çelkti
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
çok muhteşem manzaralar bembeyaz karıda ne zamandan beri özlemiştim helede sucuklar of of emeğinize sağlık gezginim en son kozanamı gitmiştik birlikte
Evet. Kozan gezisine katılmıştık. Ben de bu geziden ve toplu sürüsden cok zevk almışdım. dogrusu...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
tebrikler
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
süper tebrikler paylasim icin
-
bu mevsimde hemde karda bide çok aç oldunmu sucukta amma gider,güzel gezi olmuş,resimler ve anlatım için teşekkürler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Ellerine sağlık, çok güzel manzaralı bir yerde sucuk yemişsiniz tabi o zaman sucuğun tadıda bir o kadar güzel oluyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
ibirahim ve ayşe hanım güzel gezi yapmışsınız resimlerde harika emeginize sağlık..
-
kış gezisi
Çok güzel gezi olmuş.Darısı bizlere
-
güzel gezi olmuş
-
o soğukta mangal iyi gelmiştir
elinize sağlık
-
-
elinize sağlık ...
cbf çok güzel motosiklet................
-
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)