bende konuyu yeni gördüm sapanca da kötü anılarım var oraları görünce içim bi garip oldu ama oralara bende kesin gidecem baharda...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Vay vay vay
Kadri abiciğim maaşallah yine güzelliklerin karesini bizlerle paylaştın bu arada cezboluyorum şu stoplarına :(
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
kadri abi canımı çektiriyosun gezme bu kadar istemiyerek seni nazara getirecem
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
tam bir sapanca aşığıyım 2,3 kez görmüş hasta olmuştum.ilerde oraya yerleşicez gibi
[QUOTE=TORAMAN;1431156]Sağolasın Anıl kardeşim gidip kahve köşelerinde oyun oynayacağıma gezmeye çıkıyorum.QUOTE]
en iyisini yapıyosun inş. bende gezecem bi gün böyle resimleri koyarım
sapanca harıka bıryer yaw heygıdı gunler hey gölün dili olsada konussa yaptıklarımı
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
kısmetse bende havalar duzelınce dusunuyorum sapanca tarafından bır adapazarı'na gıtmeyı oradanda karamana! mısafırlıge
Resımler cok guzel kazasız gunler dılerım.
Geçmiş olsun TORAMAN, ama makinanın çalışmama sebebi 99% soğuk değildir..
-22*C de rusyada ufacık makina tıkır tıkır çalıştı 1ay boyunca, ki bazen sık bir şekilde oda sıcaklığına gir-çık yaparak sensörde defalarca buhulanmaya neden olmama rağmen.. kitapçığında 0*C sınırı veriliyordu oysa ki bence sırt çantan ya da makinayı taşıdığın yer sert bir sarsıntıya maruz kalmıştır.. bu da deklanşör sensöründe bazen arıza yaratabiliyor, tecrübelerimden gezin güzelmiş.. nice dahalarına, selamlar..
Düşündüğün geziyi sağ salim kazasız belasız yapmanı diliyorum.
Gezi yazımı beğenmene sevindim. Başka geziler yaptıkça burada paylaşmaya devam edeceğim inşallah.
Foto.makinamı yeni yılın ilk günü sinirden yere atıp kırmak üzereydim sonra belki çalışır diye selenin altına koyarak eve geldim.
Geldiğimde makina çalışmaya başladı.
Çalışmama nedenini teknik konulardan pek anlamadığım için sadece soğuktandır diye yorumladım ama senin dediğinin olma ihtimali oldukça yüksek..
kadri abi objektifin mi bozuldu_?
sen bizim buraya gel bendede var 1 tane bol bol çekeriz hatta yazın su altı kabı almayı planlıyorum gelirsen senle pembe kayaklıkrdan dalarız olmazmı_?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)