Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

[Gaziantep MT] Ateşi ve İhaneti Gördük (Gezi yazisidir)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Beverly 500
    Güzel bir gezi olmuş. Bu ülke kolay kolay düşmandan temizlenmedi. Her anlamda ülkemize sahip çıkmalıyız.
    Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Tebrikler Antep mt, tebrikler Aydemir, mükemmel bir gezi olmuş. Bizler de sayenizde gezmiş görmüş olduk. Bilgilerimiz tazelendi.
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    böylesine güzel bir organizasyon katıldığım için çok mutlu ve gururluyum gezi sırasında bazen çok duygulandım gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum kolay değil 11 ay boyunca Atalarımız toprakları için Bayrağımız için canları pahasına kesinlikle Ordumuzdan en ufak bir destek yardım alamadan kazmayla kürekle orakla çekiçle hançerleriyle üç beş silahla tüfekle taşla sopayla düşmana karşı durup aç susuz çoluk çocuk yaşlı genç analarımız bacılarımız dilek olay 11 ay boyunca savaşıp düşmanı topraklarımıza sokmamışlar.RUHLARI ŞAAD OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Ali abi resimler için sağol
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

sofuoglu-54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerçekten,bunları en samimi en içten duygularımla yazıyorum sevgili arkadaşlar doğma büyüme,Gaziantep'li birisi olarak hayatım boyunca ilk defa kendi memleketimi bu kadar yakından tanıma fırsatı buldum ve o kadar boş geçen senelerime ah ettim ve o kadar utandım ki kendi ifade edecek cümle bulamıyorum şu anda,Bundan sonra attığım her adımda soluduğum her nefeste halime binlerce kez şükür edeceğim ecdadımız neler yaşamış ne fedakarlıklar yapmışlar bu vatan için,Rabbim hepsinden'de binlerce kez razı olsun mekanları cennet kalbleri nur olsun inş..

Bu organizasyonda emeği geçen başta hayali abi ve ali abiye katılımda bulunan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkürler ediyorum...

Kefen Bayraklı Kale(Ayıntab)Belgeseli

Bölüm-1 http://www.youtube.com/watch?v=EfgU0fddAyg

Bölüm-2 http://www.youtube.com/watch?v=YHsgAktChCU

Bölüm-3 http://www.youtube.com/watch?v=x8MC4Arrptg

Bölüm-4 http://www.youtube.com/watch?v=VhlWtLB9TZM

Bölüm-5 http://www.youtube.com/watch?v=erMDDT3nGw0

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Gaziantepli arkadaşlar çok güzel bir etkinlik yapmış ve burada bize sunmuş. Her Türk insanının bunları okuyup atalarımızın ne zorluklarla bu ülkeyi savunduğunu, kurtardığını bilmesi gerekir. Tarihini bilmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur. Allah nasip ederde buraları bizde görürüz.

Teşekkürler.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu topraklarda,daha nice şehirler,kasabalar,köyler var ki böyle kahramanlık destanlarıyla dolu olan.bu güzelim topraklar işte böyle korundu düşman çizmesinden.şuan başımızdaki yöneticilerimiz dediğimiz insancıklar,ne yazıkki o yıllarda insanların içinden geçen duygulardan mahrumlar.tam tersine sanki bu toprakları birilerine peşkeş çekerek,kendilerince iyi birşeyler yaptıklarını sanıyorlar.BÜYÜK ATATÜRK'Ü ve onun gibi düşünen silah arkadaşlarının duygularını asla hayal bile edemiyorlar.yazık çok çok yazık...böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için tüm G.ANTEP'Lİ dostlarıma şükranlarımı sunuyorum.hepinize sevgilerimle.
    Teşekürler bora abi

Alıntı fevri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanın kendi yaşadığı toprağı ve atalarını tanıması gerekir. Kültürel miraslar bizi biz yapan en önemli değerlerdir.

Güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler.
    eyvallah..

Alıntı GozgurS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir gezi olmuş. Bu ülke kolay kolay düşmandan temizlenmedi. Her anlamda ülkemize sahip çıkmalıyız.
    kesinlikle
    Alıntı Su Silahı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tebrikler Antep mt, tebrikler Aydemir, mükemmel bir gezi olmuş. Bizler de sayenizde gezmiş görmüş olduk. Bilgilerimiz tazelendi.
    amacımız da buydu zaten su silahi
    Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    böylesine güzel bir organizasyon katıldığım için çok mutlu ve gururluyum gezi sırasında bazen çok duygulandım gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum kolay değil 11 ay boyunca Atalarımız toprakları için Bayrağımız için canları pahasına kesinlikle Ordumuzdan en ufak bir destek yardım alamadan kazmayla kürekle orakla çekiçle hançerleriyle üç beş silahla tüfekle taşla sopayla düşmana karşı durup aç susuz çoluk çocuk yaşlı genç analarımız bacılarımız dilek olay 11 ay boyunca savaşıp düşmanı topraklarımıza sokmamışlar.RUHLARI ŞAAD OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Ali abi resimler için sağol
    katıldıgınız için ben teşekür ederim nihat
    Alıntı sofuoglu-54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten,bunları en samimi en içten duygularımla yazıyorum sevgili arkadaşlar doğma büyüme,Gaziantep'li birisi olarak hayatım boyunca ilk defa kendi memleketimi bu kadar yakından tanıma fırsatı buldum ve o kadar boş geçen senelerime ah ettim ve o kadar utandım ki kendi ifade edecek cümle bulamıyorum şu anda,Bundan sonra attığım her adımda soluduğum her nefeste halime binlerce kez şükür edeceğim ecdadımız neler yaşamış ne fedakarlıklar yapmışlar bu vatan için,Rabbim hepsinden'de binlerce kez razı olsun mekanları cennet kalbleri nur olsun inş..

Bu organizasyonda emeği geçen başta hayali abi ve ali abiye katılımda bulunan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkürler ediyorum...

Kefen Bayraklı Kale(Ayıntab)Belgeseli

Bölüm-1 http://www.youtube.com/watch?v=EfgU0fddAyg

Bölüm-2 http://www.youtube.com/watch?v=YHsgAktChCU

Bölüm-3 http://www.youtube.com/watch?v=x8MC4Arrptg

Bölüm-4 http://www.youtube.com/watch?v=VhlWtLB9TZM

Bölüm-5 http://www.youtube.com/watch?v=erMDDT3nGw0
    bazi şeylerin farkına vardık bu sayede harun dogru söylüyorsun..

Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gaziantepli arkadaşlar çok güzel bir etkinlik yapmış ve burada bize sunmuş. Her Türk insanının bunları okuyup atalarımızın ne zorluklarla bu ülkeyi savunduğunu, kurtardığını bilmesi gerekir. Tarihini bilmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur. Allah nasip ederde buraları bizde görürüz.

Teşekkürler.
    Teşekürler ustad kısmet olurda gelirseniz bekleriz..
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Osmaniye İl Temsilcisi
    Motosikleti
    YAMAHA WR 426 F - SUZUKI GN 125
    Abi çok güzel ve bir o kadar da yararlı bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Sayenizde G.Antebin bilmediğimiz bir tarihi zenginliğini tanımış olduk.
    YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:

emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    gurur duyuyorum antepli olduğum için.. şahinbeyin.. karayılanın torunu olduğum için.. sizin gibi hemşerilerim olduğu için.. her kelimesini okudum yazdıklarınızın.. başından sonuna kadar ağladım.. antebi özlemeninde verdiği duygusallakta olunca... umutlandırıyor beni benim gibi düşünenlerin.. bu değerleri herşeyin üstünde tutanların olması... hiç korkmuyorum yarındanda... kimse kıyamayacak bu vatana.. kimse parçalayamayacak.. ne içerden sata sata.. ne dışardan uğraşa uğraşa.. iyiki varsınız güzel antepliler... emeğinize sağlık...
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    antepe çok gittim ama bu kadar gezilecek yer oldunu sizin sayenizde öğrendim süper bir gezi olmuş tekerinize zeval gelmesin.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tebrik ediyorum antepli kardeşlerim ellerinize motorlarınıza sağlık , gezi demeyeceğim çok güzel bir etkinlik yapmışsınız . vatanımızın her karışında ayrı dir destan yazılı, ne mutlu bize
    aydemirim bizlere aktardığın için teşekkürler
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Alıntı yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi çok güzel ve bir o kadar da yararlı bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Sayenizde G.Antebin bilmediğimiz bir tarihi zenginliğini tanımış olduk.
    Teşekürler yusuf
    Alıntı emekkoray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gurur duyuyorum antepli olduğum için.. şahinbeyin.. karayılanın torunu olduğum için.. sizin gibi hemşerilerim olduğu için.. her kelimesini okudum yazdıklarınızın.. başından sonuna kadar ağladım.. antebi özlemeninde verdiği duygusallakta olunca... umutlandırıyor beni benim gibi düşünenlerin.. bu değerleri herşeyin üstünde tutanların olması... hiç korkmuyorum yarındanda... kimse kıyamayacak bu vatana.. kimse parçalayamayacak.. ne içerden sata sata.. ne dışardan uğraşa uğraşa.. iyiki varsınız güzel antepliler... emeğinize sağlık...
    aynı duyguları taşiyoruz
    Alıntı cbf 150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antepe çok gittim ama bu kadar gezilecek yer oldunu sizin sayenizde öğrendim süper bir gezi olmuş tekerinize zeval gelmesin.
    amin..
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tebrik ediyorum antepli kardeşlerim ellerinize motorlarınıza sağlık , gezi demeyeceğim çok güzel bir etkinlik yapmışsınız . vatanımızın her karışında ayrı dir destan yazılı, ne mutlu bize
    aydemirim bizlere aktardığın için teşekkürler
    teşekürler gürsel...

mübarek topraklar...........................

izmirli_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    cok güzel bi gezi olmus arkadaslar tekerinize emeğinize sağlık .tüylerim diken diken oldu o sözleri okurken cok saolun

Motosikleti
    Alıntı nankör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mübarek topraklar...........................

Alıntı izmirli_ua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok güzel bi gezi olmus arkadaslar tekerinize emeğinize sağlık .tüylerim diken diken oldu o sözleri okurken cok saolun
    teşekürler dostum..

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    gerçekten evimde otururken sanki bende sizlerle o kutsal şehitlerimizin mezarlarına gittim Türkiyemizin 4 köşesinde varbu gururla okuduğumuz yiğitlerin öyküsü ruhları şaadolsun sizlerede böylesine güzelbir gezi yaptığınız için teşekkür ederim.
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    şehitlerimize allahtan rahmet dileyerek... tekerinize ve yüreginize saglık egitici çok manadar bir etkinlik olmuş teşekkürler
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

CERREZCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yakında Olacak
    Müthiş bir gezi raporu. Paylaşım için teşekürler.

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    mükemmel! Orada olan ve burada paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    sevgili arkadaşlar elinize emeğinize sağlık gerçekten görülmesi bilinmesi gereken tarihler ve görüntüler bunlar daha önceki g antep gezimizde de birkısım yerleri gezmiştik çok güzel di herşey tekrar görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarımla
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)