Güzel bir gezi olmuş. Bu ülke kolay kolay düşmandan temizlenmedi. Her anlamda ülkemize sahip çıkmalıyız.
Güzel bir gezi olmuş. Bu ülke kolay kolay düşmandan temizlenmedi. Her anlamda ülkemize sahip çıkmalıyız.
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
Tebrikler Antep mt, tebrikler Aydemir, mükemmel bir gezi olmuş. Bizler de sayenizde gezmiş görmüş olduk. Bilgilerimiz tazelendi.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
böylesine güzel bir organizasyon katıldığım için çok mutlu ve gururluyum gezi sırasında bazen çok duygulandım gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum kolay değil 11 ay boyunca Atalarımız toprakları için Bayrağımız için canları pahasına kesinlikle Ordumuzdan en ufak bir destek yardım alamadan kazmayla kürekle orakla çekiçle hançerleriyle üç beş silahla tüfekle taşla sopayla düşmana karşı durup aç susuz çoluk çocuk yaşlı genç analarımız bacılarımız dilek olay 11 ay boyunca savaşıp düşmanı topraklarımıza sokmamışlar.RUHLARI ŞAAD OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ali abi resimler için sağol
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Gerçekten,bunları en samimi en içten duygularımla yazıyorum sevgili arkadaşlar doğma büyüme,Gaziantep'li birisi olarak hayatım boyunca ilk defa kendi memleketimi bu kadar yakından tanıma fırsatı buldum ve o kadar boş geçen senelerime ah ettim ve o kadar utandım ki kendi ifade edecek cümle bulamıyorum şu anda,Bundan sonra attığım her adımda soluduğum her nefeste halime binlerce kez şükür edeceğim ecdadımız neler yaşamış ne fedakarlıklar yapmışlar bu vatan için,Rabbim hepsinden'de binlerce kez razı olsun mekanları cennet kalbleri nur olsun inş..
Bu organizasyonda emeği geçen başta hayali abi ve ali abiye katılımda bulunan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkürler ediyorum...
Kefen Bayraklı Kale(Ayıntab)Belgeseli
Bölüm-1 http://www.youtube.com/watch?v=EfgU0fddAyg
Bölüm-2 http://www.youtube.com/watch?v=YHsgAktChCU
Bölüm-3 http://www.youtube.com/watch?v=x8MC4Arrptg
Bölüm-4 http://www.youtube.com/watch?v=VhlWtLB9TZM
Bölüm-5 http://www.youtube.com/watch?v=erMDDT3nGw0
Gaziantepli arkadaşlar çok güzel bir etkinlik yapmış ve burada bize sunmuş. Her Türk insanının bunları okuyup atalarımızın ne zorluklarla bu ülkeyi savunduğunu, kurtardığını bilmesi gerekir. Tarihini bilmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur. Allah nasip ederde buraları bizde görürüz.
Teşekkürler.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Teşekürler bora abi
eyvallah..
kesinlikle
amacımız da buydu zaten su silahi
katıldıgınız için ben teşekür ederim nihat
bazi şeylerin farkına vardık bu sayede harun dogru söylüyorsun..
Teşekürler ustad kısmet olurda gelirseniz bekleriz..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Abi çok güzel ve bir o kadar da yararlı bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Sayenizde G.Antebin bilmediğimiz bir tarihi zenginliğini tanımış olduk.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
gurur duyuyorum antepli olduğum için.. şahinbeyin.. karayılanın torunu olduğum için.. sizin gibi hemşerilerim olduğu için.. her kelimesini okudum yazdıklarınızın.. başından sonuna kadar ağladım.. antebi özlemeninde verdiği duygusallakta olunca... umutlandırıyor beni benim gibi düşünenlerin.. bu değerleri herşeyin üstünde tutanların olması... hiç korkmuyorum yarındanda... kimse kıyamayacak bu vatana.. kimse parçalayamayacak.. ne içerden sata sata.. ne dışardan uğraşa uğraşa.. iyiki varsınız güzel antepliler... emeğinize sağlık...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
antepe çok gittim ama bu kadar gezilecek yer oldunu sizin sayenizde öğrendim süper bir gezi olmuş tekerinize zeval gelmesin.
tebrik ediyorum antepli kardeşlerim ellerinize motorlarınıza sağlık , gezi demeyeceğim çok güzel bir etkinlik yapmışsınız . vatanımızın her karışında ayrı dir destan yazılı, ne mutlu bize
aydemirim bizlere aktardığın için teşekkürler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
mübarek topraklar...........................
cok güzel bi gezi olmus arkadaslar tekerinize emeğinize sağlık .tüylerim diken diken oldu o sözleri okurken cok saolun
gerçekten evimde otururken sanki bende sizlerle o kutsal şehitlerimizin mezarlarına gittim Türkiyemizin 4 köşesinde varbu gururla okuduğumuz yiğitlerin öyküsü ruhları şaadolsun sizlerede böylesine güzelbir gezi yaptığınız için teşekkür ederim.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
şehitlerimize allahtan rahmet dileyerek... tekerinize ve yüreginize saglık egitici çok manadar bir etkinlik olmuş teşekkürler
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Müthiş bir gezi raporu. Paylaşım için teşekürler.
mükemmel! Orada olan ve burada paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
sevgili arkadaşlar elinize emeğinize sağlık gerçekten görülmesi bilinmesi gereken tarihler ve görüntüler bunlar daha önceki g antep gezimizde de birkısım yerleri gezmiştik çok güzel di herşey tekrar görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarımla
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)