tebrikler harikasınız, ben calısdım
Güzel gezi olmuş dostlar. Kısırda süper. Ellerinize sağlık diyorum. Herkese selamlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
dün hataya gittim ben de, ama aklım bir ara döndü ve dedim ki acep adana tayfasına mı takılsam ne yapsam filan derken seyyah riders grubuyla antakya cbfturkiye grubuna misafirliğe gittim.
ama kısırı şey pardon sizi görünce içim cızz etti. en kısa zamanda kısır şey dilim sürçtü bir gezi yapmak ümidiyle. ( bir daha sizin fotolara bakmadan evvel yanıma bolca peçete alıcam, ağzımın suyu aktı beee)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Burası Yalovaya çok benziyor
Ulem tam geziye niyetlendik derken mesai çıktı,yine heves kursakta kısır karataşda kaldı,canlarım benim biz yemiş gibi olduk.Gelemesekte gönülller sizinle hepinisi çook seviyoruz.Biliyoz biliyoz sizde bizi seviyorsunuz.Havalar böyleyken daha çok gezersiniz elbet birine denk getiririz.Emeği geçen katılan tüm dostlara teşekkürler.
Adanada birilerinin (hele ki tanıdıgım birilerinin) böyle geziler yapması ve yaz kış demeden motorlarının hakkını vermesi olaganüstü bir olay.Hepinizi çok seviyorum; biraz rahatsızım bu yüzden sizlerden uzak kaldım ama en yakın zamanda görüşürüz inşallah...
Born To Be wild,Live to Ride...
EVET ARKADAŞLAR,DİĞER RESİMLERDE BUNLAR:
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
sizi gidi çitlekçiler sizi,ne güzelde poz vermişsiniz,zafer bunlar senin başının altından çıkmıştır.Allah muhabbetimizi her daim etsin tekerinize zeval vermesin
şalgam olayını yeni gördüm ama alkolllü resimler bence çok hoş durmamış...
:(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
gerçekten çohk güzel bir gezi olmuşş kısır da harika görünüoo!.. bişe sorcam affınıza sığınarak bi daha ki gezide artçı olarak gelebilirmiyim?... u_soysarac@hotmail.com haberdar ederseniz sevinirim şimdiden teşekürler!..
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Bu yollardan ben 1968 de hyo ile geçmiştim,teyyy teyyy,cengiz kankamla çelebi olmuştuk o aralar....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)