izmir.mt).nin balık merakı kuş adası sevgi plajı ..
Reklamlar
-
14 Aralık 2008, 04:45
extreme1925 adlı üyeden alıntı
emegi geçen tün dostlarıma teşekkür ederim
cesur abi resmen beynimi okudu İZMİR 20 tabelasından sonra karabağlara nasıl geldik hatırlamıyorum resmen açlıktan geberecektim balıkları çiğ yemek bile geçti aklımdan
neyseki cesimiz var o boş mideme 2 yarım kokoreç nasıl girdi anlamadım 3.sünü söyleyecektim de utandım
Oğuz abi kokoreçi kacırdınız keşke gelseydiniz
o yorgunlugun üstüne balıkları yeseydik tok karınla hepimiz mayışır izmire dönemezdik
Şu saatte buraya bakıyorum :DDD güzel gezi olmuş dostlar
Gaziemirde bi kokoreççi vardı kaç zaman oldu gitmiyoruz. Oraya da gidelim bir gece ansızın. Özledim oraları beeaaaa
16 mArttaki balık tutamama olayından sonra balıklardan soğumuştum (DARDANEL hariç :D) ama o bile güzeldi beeaaaaa. Tuzlu deniz suyu içesim geliyor haa o derece pis bi insan oldum burada. KURTARIN BENİ AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Reklamlar
-
14 Aralık 2008, 20:02
-
14 Aralık 2008, 20:13
güzel eğlendiğiniz yüzünüzden belli,teknedeki amca balık tutuyor siz portakal tutuyorsunuzyoksa masadaki balıkları paraylamı aldınızbenden sır çıkmaz hadi söyleyin bakim,emeğinize tekerinize sağlık teşekkürler
-
14 Aralık 2008, 22:04
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
güzel eğlendiğiniz yüzünüzden belli,teknedeki amca balık tutuyor siz portakal tutuyorsunuz
yoksa masadaki balıkları paraylamı aldınız
benden sır çıkmaz hadi söyleyin bakim,emeğinize tekerinize sağlık teşekkürler
bizde her şey doğal ve gerçek bileyimizin hakıyla tutuk
-
14 Aralık 2008, 22:13
şaka yaptım,hemen ciddiye alma, ne zaman dan beri isteyipde yapamadığım tek eğlencem balık tutmak iyi akşamlar gezilerin ve balıkların devamını dilerim
-
14 Aralık 2008, 22:23
güzel gezi olmuş tebrikler hepinize
-
14 Aralık 2008, 22:30
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
şaka yaptım,hemen ciddiye alma, ne zaman dan beri isteyipde yapamadığım tek eğlencem balık tutmak iyi akşamlar gezilerin ve balıkların devamını dilerim
espiri yaptığını biliyorum dostum çok teşekürler adana mt ye sevgiler saygılar .
-
15 Aralık 2008, 19:57
yakında CUSUR kardeşimi özel bir yere götürecegim onlar teknede balık tutarken bende kıyıda o özel yerin baglantısını yapıyordum.1 metre derinde eliyle çipura ve levrek bunun yanında yılan balıgıda yakalayacak ama boş gidilmez oraya ASLAN sütünü hazırla. nasıl olsa liman başkanıda bizden sorun yok
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
16 Aralık 2008, 01:15
-
16 Aralık 2008, 16:33
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
seni allah kurtarsın ahmetdim
aaaaaaaaaaaa deniz suyu içilirmi sen gel sana yusun bile yediririz
özledik seni nezaman geliyon gelde bir balık nasıl tutulurmuş gür
Gökalp'le bi balık olayına girdik, adamın şeyliğinden (!) balıklar gelmedi :D
Temennim Balık tutmada büyüyü bozmak hehehheee. Okulun işini halledelim de tutarız gerekirse yosunda pişirip toptan yeriz hehe
-
17 Aralık 2008, 01:35
-
17 Aralık 2008, 02:00
-
17 Aralık 2008, 11:45
Vay bee balıklara bakın höhöyyt
Bir daha ki sefer bende gelmek isterim ama bir kaç gün önceden karar vermenizi rica ediyorum
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
17 Aralık 2008, 22:04
Segelmann35 adlı üyeden alıntı
sagol kardeşim herşey yine herzaman ki gibi süperdi .belediye başkanıylada tanıştık ayak üstü konuştuk.yakında oralarda olabiliriz yine palinaya tişört oldumu.güle güle giysin dediğim gibi onlar CESİ,KARMAÇOMA:MUSTAFA ve benim sana hediyemizdir M.T hatırası
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
17 Aralık 2008, 23:58
Özer adlı üyeden alıntı
Vay bee balıklara bakın höhö
yyt
Bir daha ki sefer bende gelmek isterim ama bir kaç gün önceden karar vermenizi rica ediyorum
çok iyi ulur vallah özer abim sen arap kadri iyi olur hem siz daha da ustasınız balık işinde siz tutun bizler de mangala atarız teknede mangal süper olur
-
19 Aralık 2008, 00:23
-
19 Aralık 2008, 01:34
karmacoma adlı üyeden alıntı
özer abim , her geçen gün balıkların kaynağına gittikçe yaklaşıyoruz, kısa süre sonra elimizle çıkaracakmışız dediler yani o derece gelişme kaydettik. Bizim ustalığımızmı
, sürünün bereketimi yoksa gopezlerin salaklığımı bilmiyom ama bu defa iki balığı gözünden yakaladım
Rican başımızın üstüne , emir telakki ettim bile; işlerimizin ve havanın müsade ettiği ilk fırsatta hep beraber bereketli sulara açılacaz kısmetse.
yine yol,balık ve tekne sefası göründü desenize
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
19 Aralık 2008, 02:37
evet fenamı işte milet yılda birdefa biz her hafta ohh
-
19 Aralık 2008, 05:01
-
21 Aralık 2008, 02:24
evet için rahat etsin yakında yolcuyuz gene :queen xenon göz lü balıklar bizi bekliyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)