herkesin emeğine sağlık. gerçekten cok güzel bir gezi olmuş... süpersiniz...
herkesin emeğine sağlık. gerçekten cok güzel bir gezi olmuş... süpersiniz...
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
valla kardeşim dogru sölüyor. cok güzel,cok süper bir gezi olmuş yine.. gelememek içimi cok burkuyor ama malum okul... inşallah sömestr döneminde görüşmek dileğiyle... hoşçakalın
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
yaa çok kötüsünüz bayram bayram kamp mı olur yaa güsel bi zamnda yapsanızda he beraber gitseydik olmuyomuydu :(
harika olmuş ama yaa özellikle kahvaltı çok güsel görünüyoo
ne diyelim güsel gezmişsiniz yine
sen kal aşk ben giderim buralardan
Yine eğlence yine deniz.....Ellerinize sağlık Adana
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Harika bir kamp oldu bence. Her ne kadar çadırda kalmasam da kamp ateşi önünde yaptığımız sohbetler çok keyifliydi. O anlar anlatılmaz yaşanır. Bence en kısa zamanda hava ısınmadan bir kamp daha yapalım
Herkese selamlar saygılar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
abi walla mükemmelsiniz
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
artık antalyalı arkadaşlardanda gezi yazıları bekliyoruz oğuzcum en uygun iller bizleriz
biraz hort olacak ama.gündemde buna benzer gezi olduğunu duydum.
ne eylenmiştik be arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gerçekten hort ama nerdeeeeeeee o eski geziler... gecligimizde ne gezerdik degilmi gürselim demirim abim....
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
güzel bir gezi olmuş.sıcak bir ortam.paylaşım için teşekkürler.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
heheyttt bütün adana spor burada yavv
neşeniz daim olsun
:cat:hasanayes@hotmail.com
cok maceralı bir gezi bnce
maşallah maşallah allah nazardan saklasın. çok şamatalı bir organizasyon olmuş fotolardan belli. ateşi de harika yakmışsınız. şimdi içim gitti o ateşin sesinde oturup bira içmek kadar güzel ne var. yüreğinize tekerinize ve emeğinize sağlık. muhabbetiniz daim olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)