Güzel gezi olmuş haziranda hep beraber gitmiştik o günü hatırladım umarım bu yılda tekrar hep beraber gideriz.!
Güzel gezi olmuş haziranda hep beraber gitmiştik o günü hatırladım umarım bu yılda tekrar hep beraber gideriz.!
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
abı gezın cok gzl olmus...ayrıca motorun da cok gzl ısıklandırmaların bu kadar gzl oldugunu bılmıodum ben ya bu motorlarda cok hosuma gıttı....
aYe tahminin doğru olabilir. babaçi sağolun tek başıma yemek pek canım istemiyor tabiat beni yeterince kendine çekiyor, Oğuz sende sağol beğenmene sevindim, jackaan sağol tabiat aşıkları muhakkak uğramalı, megmode People S 200 den bende çok memnunum gerçekten, kenan0014 evet görülesi yerler buraları, organizatör alper_tim bende teşekkür ederim daha çok paylaşım yapacağım inanın buna, Sadık 1453, motoracer125 teşekkürler bu motosiklet fotoğrafından da güzel
çok güzel bir yer, kareler harika gerçekten paylaştığın için teşekkürler
Tek başına yapılan şahane gezilerden biri
Abi ben sizden fikir alayım dedim ....
Ben motor aşığı olduğu kadar Ava da aşığım .....
Karada ve gölde/nehirde iyi avlanırım...Sorum şu...
Barajda balık durumu nasıl? Hangi cins balıklar var? Beni bilgilendirirseniz sevinirim
Siz balık tutmak yasak dediğine bakmayın...Neredeyse bütün göllerde bu yazı var..Ama kimse uymuyo malesef
Balık sezonu her sene tummuz 1 de açılır..yani yumurtlama döneminden sonra...yasak olmasının nedeni temmuzdan önce balığa giden Şeroların yüzünden..bunuda belirteyim...
Beni bilgilendiriseniz bende ağustos sonu gibi gelmeyi düşünüyorum(motorla tabiki) ...Kamp havasında 2-3 gün kalmayı planlıyorum nasipse...Cevaplarınızı bekliyorum.....
Konuyla ilgisi yok ama dayanamadım kusura bakmayın...
Çok güzel resimler. Teşekkürler.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
paylaşım için teşekkürler çok güzel fotolar inş bu sene oralara bi gitmet nasip olur
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
valla tam benlık yermıs abı yaw...
paylasım ıcın tsk lerr
İlimizde o kadar çok gezilecek yerler varki ben çok memnunum buradan Canım sıkıldıkça stres atmaya giderim burasıda o yerlerden biri.. Balık durumuna gelince ben çok denedim ama en fazla bir tavalık balık yakalayabildim bu da hüsran demektirBurada sazan, aynalı sazan, bıyıklı cinsi tabir edilen balıklar var ve bir arkadaşım en aşağı 4-5 kg.lık balık yakaladı bunuda bil.
Sağolun bende teşekkür ederim
Sizin bu yazılarınız beni daha çok teşvik ediyor
Paylaşıma devam edeceğim inşallah..
Mükemmel yerler tabiat harikası barajda çok su olduğu zaman dahada güzel oluyor.
çok güzel manzaraların olduğu bir yermiş.yurdumu birkez daha sevdim.eline sağlık.sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gercekten güzel bi yermiş huzur dolu gözüküyor,bu güzel resimleri görmemize vesile oldugunuz için teşekkürler,inş. pek yaknda ehlyetmi alıcam ve ilkbahara dogru kocaelinde bulunan arkadslarımı ziyarete gidicem,belki bu güzel yerleri görmekte kısmet olur...
Tamam o zaman .. Denemekten zarar çıkmaz ağustos ayında orda olcam inşallah.....Çok beğendim gerçekten bu gölü...İş yapar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)