ekibin maşallahı var yeni katılan gökhan kardeşimize hoşgeldin nice gezilere katılman temennisiyle,götürün bakalım balıkları lokmaları afiyet bal şeker lop lop et olsun,allah tekerinize zeval vermesin iyi geceler
ekibin maşallahı var yeni katılan gökhan kardeşimize hoşgeldin nice gezilere katılman temennisiyle,götürün bakalım balıkları lokmaları afiyet bal şeker lop lop et olsun,allah tekerinize zeval vermesin iyi geceler
Çok Güzel Gezi oLMuŞ. Bu Arada Resimler Çok Az Biraz Daha Yok Muydu ?
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
harika gezi olmuş tebrik ederim
tüm adana mt yi
yine güzel bi gezi olmuş ve yine katılamadım.artık önümüzdeki geziye bakıyoruzz...
Tebrik ederim güzel bir geziye daha imza atmışsınız.soguk hava koşuluna ragmen katılım bir hayli fazla olmuş.Balık ziyafeti de on numara imiş
Bora abi gene yakalamış paparazziler seni lokmayı yerken
Born To Be wild,Live to Ride...
yaw adana gene aşmış kendini yüreginize saglık fotolarla da olsa güzel bir göz ziyafeti oldu
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gezi güzel olmuş ama mersine gelip de haber vermemek? ( gerçekten üzüldüm)
aşkolsun demiyorum ve bu konuda başka birşey demiyorum....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Paylaşım için sağolun. Yine güzel bir gezi çıkartmışsınız. Gezilerinizin devamını dilerim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
lokmaları götürmüşsünüz özellikle bora abi acayip klas bi poz vermiş helal sizlere
bence yeni gelen katılan gökhan arkadaşımızı grubun fotoğrafçısı yapalım . çektiği resimler çok güzel.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
wayy e o gezide olmak vardı ama kkısmet işte kaderde pazar günü evde oturmakda varmış
balık çok güsel görünüyooo hele lokmaa off offf
neyyyse kısmet bakalım
harikasınız abilerim dee
bu 2 yeni arkadaşımız vardı gökhan arkadaşımızın haricinde noldu onlar gelmedimi geldi de benmi göremedim
sen kal aşk ben giderim buralardan
Arkadaşlar bendeki fotolar akşama... Dün gece epigastrik bölgeme yumruk gibi oturan mide eğrısından muzdariptim de yükleyemedim. Bu akşam yüklüyorum...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
@Demirgürsel abi hani ybryi göremedik
@gokhand gerçekten güzel çekimler Ama bunda k10d ninde payı var sanırım süper çekiyo alet yav
gökhanınfotğtaf makinası bi harika ve çok güsel çekiyoo görüntü kalitesi falan gerçekten çok hoş
gökhan seni oy birliği ile MT ailemizin şip şak cısı seçtik hayırlı olsun
sen kal aşk ben giderim buralardan
Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Karar alındı Gökhan bundan sonra resmi fotocumuz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
looooookkkkkkkkkmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istiyorum
carpe diem
Bu ne kardeşimm,moda dergisindemisiniz ,motosiklet gezisindemi,hayır anlmıyorum,bu fotoları buraya koymanıza yengeler nasıl izin veriyo,bu fotolar burdayken,siz çok uzun süre evli kalmazsınız...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
yaw benim finduk kırarken bi fotoğrafım olacaktı kimde o foto birisi çektiydi ama...
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)