Toroslarda kendimizi bulduk.. 06 Kasım 2005..
Reklamlar
-
Antalya'da güzel bir gün.
Biz ikimiz volkano (Asfaltsevmez) ve ben harduro (yolistemez) şehirde kendimizi kaybettik.. ve dedik ki "Kendimizsiz olmaz !" Ee , n'olcak ? "Kendimizi arayalım." da nerde ? Gözümüzü dağlara diktik ve dedik ki "Haydi ormana." Günlerdir bulamadığımız kendimizi belki de orada kaybetmişizdir..Bi bakmadığımız orası kalmıştı.
"Eh, bugün pazar (Ne demekse!) bi çıkalım bakalım şu Toroslar'a." deyip yola çıktık..
İlk durak benzinci.. "Kurşunsuzundan 95 oktan olsun." dedik."Doldur bakalım."
Bi de marketten nevale alalım. Çikolata , ekmek , sucuk , kola .
"Ha bi de foto çıkınalım gari ." Dedik mi ? Dedik .."Gel bakalım 95 oktancı." "Buyur abi.." "Çek bakalım.. Şöyle aynalı olsun." ...
Yola çıkan koyunları şöyle bir toparladım ben..
Koyunları hizaya soktuktan sonra dedim ki "Asfaltsevmez , şuralara bakalım , kendimiz olsa olsa oralardadır."
Asfaltsevmez şöyle bir baktı ve dedi ki "Ya Yolistemez , haklısın galiba. Bi gidip bakalım."
Başladık aramaya...
Heryere baktık..
Suya da baktık.. Hayalimizi gördük. Ama kendimiz değildi o , hayalimiz di..
Devam ettik aramaya..
Bi ara dinlendik..Hatta güneşlendik bile..
Asfaltsevmez dedi ki ne "Yau Yolistemez böyle yan gelip güneşlenmekle olmaz. Biz devam edelim aramaya."
Adam haklı.
Tembelliği bırakıp yola düştük yeniden...
"Aa ! .... O da ne ! .... Buralar tam da kendimizi kaybedebileceğimiz bi yer gibi sanki.. Şurada olmasın sakın..."
"Orada değilmiş..."
"Belki buradadır Yolistemez.."
Heeeyyy !! .. Yolistemeeeezz..!.. İn aşağı oradaaaan.. Bulduuum Bulduuummm.. Evrekaaaaaaa.....!
"Yahu Asfaltsevmez , sen varya sen . Evet abi yaa. Tam da burası işte yaaa.."
"Abi öldüm yorgunluktan. Ben biraz dinleneceğim.."
KTM der ki. "Ben koşturdum siz yoruldunuz. Bu ne iş yaa."
"Haydi Asfaltsevmez , madem kendimizi bulduk , şurada bir ateş yakıp karnımızı doyuralım.."
"Ateş yakmak için yanımızda sadece kibrit getirmişiz. Oralarda bulduğumuz kağıt parçaları olmasa zor yakardık o ateşi ya..
Yine de pek kolay olmadı. Ama oldu..
Asfaltsevmez dumandan boğulurken..
Sonra da ısınırken ..
Ve deee sucuklaarrrr.....
Yaşasın hayat..
"Yolistemez.. Pişmiş midir artık sence ? "
"Pişmiş abi pişmiş..."
Reklamlar
-
güzel bir pazar gezisi
-
Güneşi görüp vurduk kendimizi dağlara powerbyaydin,
Sen de kaçırma bu havaları derim..
-
gerçekten ufak bi hikaye gibi olmuş. ne güzel...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam harika olmuş desem yeridir heralde , ben en sonunda scooter ı satıp bi cross makina alıcam heralde abicim , olucağı o yani.......
-
benkaan, mertmertmert, sağolun arkadaşlar..
Biliyorsunuz sonunda herkes endurocu olacak
-
Yok abi bu adamlar bize (İstanbul'lulara) nispet yapıyor. Ama güzel yapıyor. Valla sadece süper diyecem başkada bir şey demiycem. Bu mudur? Budur... Tekerinize sağlık...
-
Bawebaran adlı üyeden alıntı
Yok abi bu adamlar bize (İstanbul'lulara) nispet yapıyor. Ama güzel yapıyor..
Nispet yaptığımız doğrudur.. Ama amacımız kıskandırmak değil , sizleri de buralara getirip birlikte gaz açıp bu güzellikleri paylaşmaktır..
-
baba büyüksünüz işte bu. güzel resimler
sucuk ekmek ohhh vallaha iyiii
hayat bu işteyaaa
-
24 Aralık 2005, 00:36
harika bi gezi cidden.. ellerinize sağlık.. bu aralar bende düşünüyorum ama mersinde gidecek eleman pek fazla yok bea..
-
29 Aralık 2005, 19:15
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
harika bi gezi cidden.. ellerinize sağlık.. bu aralar bende düşünüyorum ama mersinde gidecek eleman pek fazla yok..
Mersin'e gelmeyi düşünüyorum ne zamandır. Oradaki arkadaşlarımı görmek için ama bahardan önce zaman ayırmak zor gibi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler