Yine KAMOK,yine heyecan,yine bol fotoğraf
Reklamlar
-
Geçen haftadan bu yana sözleştiğimiz üzere 17.11.2008 Pazar günü saat 09’da petrolde buluşuyoruz ancak Hakan’ın bir müşterisinin arabası yolda kalmış, hakanın birazcık onunla ilgilenmesi nedeniyle ancak saat 10 gibi hareket edebiliyoruz. Şehrin merkezinde bulunan Kurtuluş mahallesinin hemen bitiminden giriyoruz araziye. Durdu Honda 185 S, Hakan DT 125, bende WR 426 ile katılıyorum geziye. İlyas abi bu iş yerinde bir takım tadilatlar yapması nedeniyle aramızda yok, onun yerine Kankam Selim geliyor İlyas abinin DT si ile. Kankamın ilk arazi deneyimi olduğu için onu bu gezide bol bol yerde göreceğiz. Ama kankamı taktir ve tebrik etmeden de geçemicem, çünkü ilk arazi denemesi olmasına rağmen sonuna kadar peşimizden geldi, düşe kalka ve hafif bir sakıtlıkla da olsa parkuru bizimle birlikte tamamladı.
Ve artık yollardayız, buyurun ilk fotoğraflar.
Not: Fotoğrafların bitimine yeni video linkleri eklenmiştir.
Hakan derenin içinde cırmalıyor yine.
Ve sıra Kankamda, ha gayret kanka, süpersin.
Çok yumuşak bir topraktan oluşan bir yokuş var, en önden ben çıktım tabiki ordan, öncesinde durdu abinin çıkma çabaları…
Ve şimdi sıra Hakanda
Kankam çıkmaya çalışıyor ama nafile…
Kankamın motorunu ben çıkarıyorum, ama DT ile bende çıkamadım, cırmalıyorum.
Ve dinlenme zamanı.
Yeniden yollardayız.
Kankam o kadar çok yorulmuş ki şaftı kaymış.
Durdu’nun trial motorlara özenip kaya üzerinde cross denemesi. Tabiki sonunda palazlanıyor
Bulunduğumuz yerin doğasından bir görüntü.
Kankam dar bir yerden geçerken sağ ayağını toprak ve taş tömbeğine vurdu, canının yandığı ne kadar da belli. Ne yaparsın acemilik işte, düşe kalka öğrenecek.
Yemek ve dinlenme molası…
Hakan kankamın kırılan vites kolunu kaynatmaya, Durdu da düşürdüğü telefonu aramaya gitti. Kankamla biz de yemek hazırlıkları için odun toplayıp, ateşi yakıyoruz, sonrasında aliminyum çaydanlıkla koyuyoruz çayın suyunu ocağa, biraz üflüyoruz çayın altına ama iş olacak gibi değil, başımız dönmeye başlıyor, kankam hemen pratik zekasını kullanıp pompayı çıkarıp getiriyor… Crosscu zekası işte.
Yemek hazır…
Hakan vites kolunu kaynatmış, durdu telefonunu bulmuş, sorun yok artık yemeğimizi yiyebiliriz.
Karnımızı da doyurduktan sonra yeniden yollardayız.
Hakan “Durdu kayaların başına çıkarda ben bu tomrukların üzerine çıkamazmıyım” diyor, bizde gaz veriyor ve hakan tomrukların başında. Poz vermede üzerine yok.
SONBAHAR…
Yolumuz Karakütük köyünde bulunan kokar kaplıcasına düşüyor, kaplıca suyunun, iç hastalıklar, hazımsızlık, hemoroid, cilt ve bir çok hastalığa şifa olduğu söyleniyor, kış mevsimi olması nedeniyle ziyaretçi yok, Kaplıca havuzundan bir görünüm.
Yol kenarında yeşillikler arasından çıkmış olan bu sevimli mantarların daha sonra zehirli olduğunu öğrendik.
Yol kenarında bir su kuyusu dikkatimizi çekiyor, çok eski olduğu her halinden belli olan kuyu birhayli derin, fakat küresel ısınmadan o da nasibini almış. Kuyunun bulunduğu bölge kalealtı bölgesi.
Artık yavaş yavaş hava kararmaya başladı, dönüşe geçtik ama hiç farkına varmadan geçtiğimiz yollar evimize hızlı dönüş için hiçte izin vereceğe benzemiyor.
Ve videolar.
Bu hafta sizlerle paylaşacağımız fotoğraflar burada sona eriyor, yazılarımızı sabırla okuyup, gezimizi takip ettiğiniz için teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun efendim.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Reklamlar
-
motoru doğayı motorcuyu kısaca bütün gülellikleri bir arada yaşamış ve göztermişsiniz yüreğinize sağlık
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
Cross ları pek sevmiyorum ama böyle fotoğrafları görünce insanın canı cekmiyor değiL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
-
mükemmel tebrik ediyorum devamlı olmasını diliyorum
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
ya afedersiniz ama çatlıyoorum bu kareleri görünce
abi herzamanki gibi dağları taşları taramışsınız tebrik ederim yine istiyoruz ama
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
yusufum tekerinize sağlık,ben o patikalardan bırak motorla inmeyi yürüyerek bile zorlanırım,185 lik honda baya bir yatmış,içim gidiyor ama yapacak bişey yok sizleri seyrederek hevesimi yeniyorum, benim makina yattığı zaman arkadan kepçe lazım kaldırmak için,kadir bir sen iki tek geçerim bu alemde teşekkürler KAMOK
-
Güzel hatta harika gezi
Ancak ben yabancı olduğumdandır bilinmez motosikletten çok siz motosikleti taşıyomuşsunuz gibi geliyo hep
-
Süper paylaşım, çok güzel fotolar yakalamış, eğlenmiş ve yorulmuşsunuz.. Allah sizleri kazadan beladan korusun.
-
Harikasınız her hafa devamını bekliyoruz
-
arkadaşlar geziyorsunuz resim çekiyorsunuz gelip bize gösteriyorsunuz, teşekkür ederiz sağolun, buraya kadar iyi hoş, fakat burada büyük bir haksızlık var, hepimiz motosikletden keyif alıyoruz ama siz daha fazla keyif alıyosunuz ya, gece gece canım enduro çekti nöbetçi endurocuda bulamam bu saatten sonra elinize, kolunuza, emeğinize sağlık, benide bi gün crossçu görürseniz hiç şaşırmayın
-
Gerçekten motorların hakkını vermişsiniz helal olsun. Paylaşım için tşk.
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
motoru doğayı motorcuyu kısaca bütün gülellikleri bir arada yaşamış ve göztermişsiniz yüreğinize sağlık
Teşekkürler abicim, sizlerin değerli yorumlarıyla dahada güzelleşiyor, Kimsesiz çocukların ziyareti ve onlara yardım yapılması ile ilgili üstün gayretiniz ve içtenliğinizi taktirle izledim, teşekkürler.
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Emeğine sağlık...
Teşekkürler, eksik olmayın.
cakalaz adlı üyeden alıntı
Cross ları pek sevmiyorum ama böyle fotoğrafları görünce insanın canı cekmiyor değiL
Bende bir zamanlar sıkı bir racin binicisiydim, bilenler bilir Yamaha YZF 750 Exup motorum vardı, crossla tanışmadan önce yzf nin bana çok büyük zevk verdiğini sanırdım, ama şimdi benim için gerçek keyif ve mutluluğun crossta ve arazide olduğunu anladım, bu arada racing kullanıcılarınada sonuna kadar saygım var tabiki bu zevk meselesi.
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Çok güzel gezi olmuş..
Evet çok güzel ve eğlenceli bir gündü, ilginiz için teşekkürler.
roadmaster adlı üyeden alıntı
mükemmel tebrik ediyorum devamlı olmasını diliyorum
Teşekkürler abicim. Bizim coğrafyada cross ve enduro işi daha doğrusu motor işi asıl kış mevsiminde güzel oluyor, etkinliklerimiz kış boyu devam edcek, ve tabiki biz de sizlerle paylaşmaya devam edcez.
oğuz-AnTALyA adlı üyeden alıntı
ya afedersiniz ama çatlıyoorum bu kareleri görünce
abi herzamanki gibi dağları taşları taramışsınız tebrik ederim yine istiyoruz ama
Abi afedersin ama neden çatlıyorsun, çatlama, cross al rahatla. Hakikaten eğer birazcık ilgin varsa geç kalmadan al abicim ve birde o zaman bak hayatın tadına. Tabiki devamı gelcek. İlginiz için teşekkürler, iyi akşamlar.
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
yusufum tekerinize sağlık,ben o patikalardan bırak motorla inmeyi yürüyerek bile zorlanırım,185 lik honda baya bir yatmış,içim gidiyor ama yapacak bişey yok sizleri seyrederek hevesimi yeniyorum, benim makina yattığı zaman arkadan kepçe lazım kaldırmak için,kadir bir sen iki tek geçerim bu alemde teşekkürler KAMOK
Abim benim, çok teşekkür ederim güzel ve samimi duygularınız için. Uygun motor olsa sizinde gidebileceğinizden eminim ama o motorla olmaz tabiki, arazi de düşmek te var, takla atmakta, yan yatmakta, çumura batmakta o yüzden makine hafif ve amaca uygun olmalı. İlginiz için teşekkürler abi, iyi akşamlar.
-
bol fotolu eğlenceli bir organizasyon olmuş.tebrikler
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
45Kasabalı adlı üyeden alıntı
Güzel hatta harika gezi
Ancak ben yabancı olduğumdandır bilinmez motosikletten çok siz motosikleti taşıyomuşsunuz gibi geliyo hep
Abi bu işin raconu bu, ne kadar çok motor yitersen gün o kadar güzel ve etkinlik o kadar keyifli demektir. Bak gördünmü biz motorları itince geziye güzel demekle yetinmemiş, harika demişsin, ama bir düşün bakalım hepimiz motorların üzerinde tıngır tıngır gidiyor olsaydık öyle dermiydin... Demezdiiiin. Şaka bir yana bu hafta sonu gittiğimiz yerler kumluk yerlerdi, lastikler gömülüyor, birazda yokuş oldumu makinalar güçsüz geliyor, fotoğraflardan pek belli olmuyor, düz gibi görünüyor ama inan o yerler motoru öyle bir tutuyor ki.
CERREZCI adlı üyeden alıntı
Süper paylaşım, çok güzel fotolar yakalamış, eğlenmiş ve yorulmuşsunuz.. Allah sizleri kazadan beladan korusun.
Sevgili abicim öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Fotoğrafları beğenmiş olmanıza sevindim, tahmin ettiğiniz üzre çok eğlendik, iyi yorulduk, özellikle yeni gelen arkadaş, bu gün yataktan kalkamamış.
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
Harikasınız her hafa devamını bekliyoruz
Teşekkürler abicim, her hafta çıkmak mümkün olmuyor tabiki ama çıktığımız her haftayı mutlaka sizlerle paylaşmaya çalışcam. Selamlar.
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar geziyorsunuz resim çekiyorsunuz gelip bize gösteriyorsunuz, teşekkür ederiz sağolun, buraya kadar iyi hoş, fakat burada büyük bir haksızlık var, hepimiz motosikletden keyif alıyoruz ama siz daha fazla keyif alıyosunuz ya, gece gece canım enduro çekti nöbetçi endurocuda bulamam bu saatten sonra
elinize, kolunuza, emeğinize sağlık, benide bi gün crossçu görürseniz hiç şaşırmayın
Saygıdeğer ve de çok kıymetli emin abiciiim,eğer sizlerin haklarını yiyor, sizlere karşı kusurda bulunuyor isek affola. Hatamızın telafisine gelinceeee, birgün gelin abi, alın benim crossu, kollarınız yerinden kalkmaz oluncaya, avuçlarınızın için nasır bağlayıncaya, botun içinde ayaklarınızın altı su toplayıncaya,suzuzluktan diliniz damağınız kuruyuncaya kadar binin helalleşelim abi. Emin abi baktım da senin motor markasının arkasında 3-4 tane "R" var, senden biraz zor crosscu olur.Selam ve saygılarımla.
ELINT adlı üyeden alıntı
Gerçekten motorların hakkını vermişsiniz helal olsun.
Paylaşım için tşk.
Abi hakkını vermek te ne demek, DT nin bir tanesi arazide cortladı, makinaların canlarını çıkarıncaya kadar biniyoruz. İlginiz için teşekkürler abi.
playboy_77 adlı üyeden alıntı
bol fotolu eğlenceli bir organizasyon olmuş.tebrikler
Fotoğraf bol da, hep ben çektiğim için benim fotoğrafım yokİlginiz için teşekkürler.
-
eyv. gezi on numara.. ama asıl önemli olan foto almak; çünkü krosa çıkmanın en zor yanı bu teşekkürler paylaşım için.. ellerinize motorlarınıza sağlık..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
-
mtk adlı üyeden alıntı
eyv. gezi on numara.. ama asıl önemli olan foto almak; çünkü krosa çıkmanın en zor yanı bu
teşekkürler paylaşım için.. ellerinize motorlarınıza sağlık..
Hocam hani bizde bir söz var ya "damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar" ne kadar da doğru. Herkes fotoğraflara güzel güzel bakarken bunlar pek düşünülmüyor ama senin tahmin ettiğin ve bildiğin üzre, arazide fotoğraf çekmek hiç te kolay olmuyor, birincisi arkanda hiçbir zaman fotoğraf çekecek birileri olmaz, ikincisi ekipten az birşey kopup uzaklaştığın zaman kaybolursun, bu yüzden durma şansın fazla yoktur. Üçüncüsü olay bir anda gelişiverir, bir bakmışsın adam yerde, ama sen eldiveni çıkarıp makinayı çıkarana kadar adam çoktan ayağa kalkıp motoruna biner. Vesselam zor iş arazide fotoğraf çekmek.
-
yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı
Saygıdeğer ve de çok kıymetli emin abiciiim,eğer sizlerin haklarını yiyor, sizlere karşı kusurda bulunuyor isek affola. Hatamızın telafisine gelinceeee, birgün gelin abi, alın benim crossu, kollarınız yerinden kalkmaz oluncaya, avuçlarınızın için nasır bağlayıncaya, botun içinde ayaklarınızın altı su toplayıncaya,suzuzluktan diliniz damağınız kuruyuncaya kadar binin helalleşelim abi. Emin abi baktım da senin motor markasının arkasında 3-4 tane "R" var, senden biraz zor crosscu olur.Selam ve saygılarımla.
valla çok isterim abicim sizinle birgün böyle araziye çıkmayı, inşAllah bir gün kısmet olur, hem sen o bol R leri yanlış anlamışsın onlar CROSS ile ENDURO daki R lerde olabilir
-
resim çekebilmeniz süper olmuş tebrikler güzel gezi SS le oraları rüyamda görüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler