resimlere bayıldım süper bi gezi olmuş ya emeğinize yüreğinize sağlık
resimlere bayıldım süper bi gezi olmuş ya emeğinize yüreğinize sağlık
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
bıravo arkadaşlar hem motor kullan resim çek birde üstüne video en zor olanlar bir arada teşekkürler
Aydemir abicim ilginiz için de iyi dilekleriniz için de çok teşekkür ediyorum. G.Antep'e selam ve saygılarımı sunuyorum.
Asıl biz teşekkür ederiz, göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı. Sizlere crossu sevdirecek paylaşımlarda bulunabiliyorsak ne mutlu bize.
Abicim paylaştığmız fotoğrafları begenmiş olmanız bizleri çok mutlu ediyor, daha güzellerini yine sizlerle paylaşabilmek ümidiyle....
Video çekmenin pek bir zahmeti yok, aparatı var, gögsümüze bağlıyoruz ama fotoğraf çekmek tahmin ettiğiniz gibi çok zor. Fakat sizlere birşeler sunabilmek adına bu zahmete katlanıyoruz.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
emeğinize sağlık
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
Çok güzel bir gezi.Emeği geçenlere teşekkürler.Krosun ayrı bir zevki olsa gerek.
şimdi elde cross motora heveslenme..
istanbul gibi metropol bi şehirdeyim malesef.doga ortamı olan bi yerde bulunsam ilk işim motorumu bi crosla degiştirmek olurdu.
çok hoş ve zevkli bir gezi olmuş anlaşılan
paylaşım için canı gönülden teşekkkürler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
süpersiniz arkadaşlar doğa,teknoloji ve adrenalin süpersiniz devamını bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)