nasıl bir enerji bitemek tükenmek bilmeyen bravo süper gezi
nasıl bir enerji bitemek tükenmek bilmeyen bravo süper gezi
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
motocular dünyasında hayat bambaşka zevklerle dolu sizde bunları tadıyor ve bu güzel fotograflar ile bizlere taddıyorsunuz ....denlanşöre basan arkadaşımızdan ...model olanlara kadar tüm crosculara tşk
birbirinden güzel ve essiz mekanlar için...sağolsun
KARMOK'TAN sevgilerle ....
güzel fotolar. Karmok(Karadeniz Motosiklet Kulübü)den selamlar.
<<<<KARADENİZ MOTOSİKLET KULÜBÜ>>>>
(((((((((((( www.karmok.com ))))))))))))
yine iyi bir kaçamak yapmışsınız,insan bir haber verir pazar günü takılırdık.
her şey çok güzel . Selim bu işi başaracak.
elinize saglık.
KARMOK'cu arkadaşlara KAdirli KAMOK'tan selamlar,kadirliye bekleriz.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Yusuf Abi Inanın Ne Kadar Yazsam Boş.yaşamak Gerek.denildiği üzre Motorların Hakkını Vermişsiniz.lastiğini Yak Ama Yüreğini Asla.devamını Bekliyoruz.teşekkür Ediyorum.kamok
Abi arazide fotoğraf çekmek inanın tahmin ettiğinizden çok daha zahmetli ama yaşadığımız bu güzellikleri sizlerle paylaşabilmek adına bu zahmete seve seve katlanıyoruz.Abi gelmek isteyen herkesi davet ediyoruz, her zaman kapılarımız ardına kadar açık,rüya gibi bir gün geçirmek için sizi Kadirli'ye bekliyoruz.
Abi bazan bitiyor valla, o gün durdunun kalbi yerinden çıkacakmışcasına çarpmaya başladı, yarım saat yerinden kalkamadı, çok kötü olmuştu, zaman zaman hepimiz yaşadık onları, bittinmi çok kötü bitiyorsun.
Yaşadığımız güzelliklerin içerisine sizleri de çekebilmek bizim için çok önemli. Görsel bile olsa güzel birşeyler sunabilmek, en azından seyrederken insanlara hoş bir manevi tat sunabilmek çok güzel. Deklanşöre basan genelde ben oluyorum, asıl biz teşekkür edioruz ilginiz için. KAMOK'tan selamlar.
Teşekkürler, KAMOK'tan da KARMOK'a selam ve saygılar.
Merhaba Ahmet abi. Evet güzel bir kacamak oldu, cuma günü toplantıda bahsetmiştik ama belki kalabalıkta tam olarak anlaşılmamış olabilir,eğer bu konuda bir eksikliğimiz olduysa özür dilerim. Nasıl takılacağınız konusunda da kafamda soru işareti kaldı ama neyse? Bu arada kankam ilk deneyimi olmasına rağmen süperdi, en kısa sürede bir crossta ona alcaz inşallah. Selamlar abi.
Sevgili kardeşim içtenliğin yazına çok net bir şekilde yansımış, taktir edersiniz ki her anı fotoğraflamak mümkün olmuyor,bu nedenle size sunabildiklerimiz yaşadığmız, mutluluk ve heyecanın minik bölümleri, kesitleri. Umarım sende hayatta neyden hoşlanıyorsan onu yaşar ve en az bizim kadar haz alırsın. İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum, gezilerimizi siz değerli dostalrımızla paylaşmaya devam edcez tabiki .
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Fotolar Güzel Emeğinize Saglık Tekerleriniz Herzaman Dönsün Kardeş Selamlar
Dağda Kurt Yollarda XT600
yusufum süper olmuş ellerine sağlık ama bu hafta sizleri fazla yerde gördüm niye acaba.
çok güzel gerçekten emeğinize sağlık
KIRMIZI BOĞA..
Çok çılgınca , süper olmus Nice qeZilere...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Teşekkürler Kadir abi. Abi beni yerde gördün mü?Görmedin, yusufun performansı aynı merak etme aramıza yeni katılan arkadaşlar vardı, birinci sebep bu, ikincisi ise hakikaten zor bir parkur yaptık bu hafta sonu. Selamlar abi, sizin gezi paylaşımını merakla bekliyoruz.
Teşekkürler arkadaşım, çok sağol.Sizin yorumlarınız daha da güzel yapıyor.
Çılgın ve süper geziler kış boyuda devam edcek inşallah, bizi izlemeye devam edin.
yaw bu saatden sonra krosçumu olsak ne ? içim gitti ama hem yaş hemde boy meselesi var yaşı hallederiz de bu arada 27 oldum boyu halledemeyiz ..
Sevgili kardeşim, grubun en küçük üyesi benim ve ben de 28 yaşındayım. Bu iş yaşla değil, kendini kaç yaşında hissettiğinle ilgili bir şey, ama kilo konusunda malesef, kendini kaç kilo hissettiğinle ilgili birşey diyemiyorum, kilo olunca hakikaten bu iş zor. KAMOK tan selamlar.
Off yine bir doğa, yine bir motorcu kaynaşması. Elinize sağlık, iyi günlerde kullanın hep.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
çok güsel bi gezi olmuş.. paylaşım için teşekkürler..
ha bide ilk moladan sonra yollardayız demişin..yalancüü.. oralar yolmu..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
yusuf abi inşahlah iyisindin çok güzel eylenmişiniz gördügüm kadar.herkesin emeğine sağlık arkadaşlarada selamlar
Fatih abicim çok teşekkür ederim, çok şükür üstesinden gelemediğimiz bir sıkıntımız yok, sizde iyisizin umarım. Evet abi çok güzel bir gündü, inşallah daha geniş bir vakitte bir gün yine birlikte gazlamak dileğiyle...
İlginiz için teşekkürler.Fotoğraflara tekrardan göz gezdirdim, haklısın abicim, hakikaten yol değilmiş.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Doğa, dostluk, heyecan, aksiyon herşey burda. Geeeeel, geeee, Kamok'a geeeel.
yusuf cok güzel bir kros macerası yaşamişsınız maşallahınız var rabbim sizi kazadan beladan korusun eline emegine saglik....
Antep den selamlar....
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
çok güzel bir paylaşım teşekkür ediyorum. içimdeki tutkuyu ve cross sevdasını daha da arttırdı teşekkürler sizlere. devamını dört gözle bekliyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)