cesaret verici doğrusu helal sana
valla süper bi gezi yapmıssın eline koluna gözüne tabiki vede MOTORUNA sağlık
ite budur!!!!! helal olsun... seni yürekten ayakta alkışlıyorum. 2003 yılında üzülerek sattığım xj900 yamaha motorlar doğu-güneydoğu gezisi yapmıştım. Elbette sollarken ve trafiğin sakatlaştığı yerlerde gazlayıp sıyrılma sorunları yaşamış olmalısın ama yine de bir çok kullanıcı için "neden olmasın? 125 lik motorla da yapılabiliyor" denilebilecek güzel bir gezi yapmışsın. Ayrıca güzel memleketini de burada göremeyen bizlerle paylaşmışsın. Çok teşekkürler, Yolun açık olsun.
süperr baba yaa daha ne diyeyimmm
harika bir iş yapmışsın. tebrk ederim. cbr ımla bir kez daha gurur duydum sayende. bende mutlaka yapıcam bu işi...
slm bu maceraya sanada free 3 diyelimmi ????? adana kozan free 2
Babuş topic'in üstünden geçen zamana rağmen hala ilgi topluyor helal olsun...İlk okuduğumda bişey yazmayı unutmuştum-tebrikler dostum.Okuduğum en güzel gezi yazısıydı.Devamının dileğiyle...
Fotoğraflar çok güzel olmuş.
Nice yolculuklara , darısı da bizim başımıza
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
eline ayağına sağlık
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Eline, ayağına, yüreğine sağlık. Çok güzel bir gezi yapmışsın ve güzel fotoğraflar çekmişsin... Bizimle bunları paylaştığın için de teşekkürler...
Kanyonun sonundaki çay bahçesine gidip ayran içmemişsin anlaşılan.....
Çok güzel bir gezi olmuş arkadaşım, ellerine sağlık. Anlatımında bayağı insanı heveslendiriyor resimlerde çok güzel olmuş.
abee supersın yaaa.içimdeki maceracı ruh tekrar dısa vurdu sayende.harıka...bende bısıkletle konya-antalya yapmıstım...ama motor baska tabı.
su anda bı motorum yok ama en kısa zamanda alıp bıtane dusucem yollara..
yasasın ozgurlukk....
kardesim öncelikle cesaretini kutlarım bendede cbr 125 var ama o cesaret yok sanırım.emeğine sağlık bizlerle paylastın gercekten harika özellikle serhos amca cok komikti ailecek güldük.gezilerinizin devamını beklieriz
Arkadaşlar uzun zamandır siteye giremedim. takip edememişim topic almış başını yürümüş. Topic tekrar gündeme gelmesin diye yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama son mesajdan bu yana çokta zaman geçmemiş.
Hepinize yorumlarınız için çok teşekkürederim.
Bu arada
HİÇ KORKMADIM
zaten korkacakta birşey olduğunu düşünmüyorum
motorunuzun kaç cc olduğuna bakmayın atlayın gidin.
Bu fırsatları ileride bulamayabilirsiniz...
vayy beee..helaaalll...vatan cennetmiş bu arada...sende cenneti bizim önümüze serdin...eline ayağına sağlık...Sinop cezaevini Can Dündarla cnn türkte izlemiştim ama bu fotolar daha içten ve daha özel geldi bana...herşey için sağol...geyikten fırsat bulamayıp böyle değerli topikleri kaçırıyoruz...
birde börek çay ambiansıı beni bi hoş etti...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dostum ben amasyalıyım da amasyaya gelenler
boraboy köyüne gitmeden yapamazlar... keşke dgitseydin.. gölde kamp kurup yatsaydın bide balık ızgara oooofffffff
www.kartal23.galerisi.com
burası benim köyüm...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
abi ellerine sağlık fotograflara baktıkça benimde içimden geçiyor bidahaki gitişinde seninle seyahat etmek beni oldukça mutlu edecek
ellerine sağlık ufkumu açtın
tek kelimeyle harika başka birşey diyemiyorum hlal
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
helal olsun sana kardeşim ne diyim dicek söz bulamıyorum tek başına kovboy gibi süpersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)