bravobravo bravo
bravobravo bravo
gerçekten çok profesyonelce olmuş karadenize hiç gitmememe ragmen oraları gezmiş kadar oldum eline sağlık
Hem Honda nı hemde seni canı gönülden tebrik ederim..İşte ruh işte motor işte motorculuk...Örnek bir motorcusun ne diyeyim...
Aman nazar değmesin herşey 4x4 lük..
Herkes hakettiğini yaşar.
Valla helal olsun hocam, resimleme olayıda güzelmiş, keşke motorun ve seninde daha çok resmin olsaydı ama tek başına olunca olmuyo dimi.
Gezi çok güzel olmuş. Bu iki aylık deneyim olayına gelince: Ben de en uzun gezimi iki aylık deneyimden sonra yaptım. Hem acemiliği atmak hemde ilk heves diyelim. Ama tek başına olman hakikaten büyük cesaret. Benim yol arkadaşım (hasangurleyen) hem tecrübe olarak benden çok eski hemde teknik olarak yaşanacak sorunlar için motor işinden anlayan bir arkadaş. Onun motor bilgisi, benim profesyonel turistliğimle ve bizi yolda hiç üzmeyen YBR 125'lerimizle hoş bir gezi yaşadık. Fotoğraflarında çok hoş. Ben nacizane olarak bu tip uzun yol gezilerinin en az iki kişiyle yapılmasını savunuyorum. Bu tarz geziler diğer site sakinleri içinde örnek ve gezilecek yerler konusunda ciddi kaynak oluyor. Eline ve tekerine sağlık. Yenilerini de inşallah burada bizimle paylaşırsın.
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6861
tebrık ederım cok gusel olmustur sanırım....
DOSTUM tebrik ederim.harika bir is çikarmissin.fotolar çok hos.antalya tarafina gelirsen muhakkak motorize07 ye karis.
MT Motorize07 Antalya Grubu
arkadaşım canawar olmuş gezin. Çocukken 2 defa sinop'a ,amasraya , mengene gittim o doğayı yeşili hala unutamam. Benimde aklımda bi karadeniz turu var hemde kamplı çadırlı. Askerden gelince umarım daha buyuk bi motor alırımda eşilik ederim sana. Sinop cezaevinide süper görüntüler almışsın.
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Her ne kadar her resmi açamasamda (sağ tıklayıp resmi gösterde etkili olmuyo) çok iyi bir gezi olmuş 125 ile uzun yol yapılırmı diye soran arkadaşlar bence cevabı almıştır ben ilk resme dikkatli bakmamışım fazer zannettim yüklü motoru resimler ve gezi mükemmel sanada müthiş bi tecrübe olmuş tabi ya motor gibisi varmı hele hele bir enduro motor gibisi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Çok teşekkür ederiz, ben kendi adıma gezmiş kadar oldum diyebilirim, belgesel tadında olmuş
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Arkadaş Helal Olsun Sana. Diyecek Bir Laf Bulamıyorum. Hayranlıkla Çektiğin Fotoğraflarına Baktım ve Yazdıklarını Okudum
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
Gözlerinden öpülesi adamsın helal olsun. Bir arkadasın olsa sanırım daha rahat geçerdi yolculuk.
Gerçekten ben böyle bir gezi yazısı görmedim çok güzel olmuş bu motoru almayı düşünüyordum ama acaba uzun yola yetersiz mi kalır diye endişeleniyordum. Şuan hevesim daha da arttı
bumuduuuurrrrr buduuuuuuuuuuurrrrrrrrr :razz:
Cesaretinden ve azminden dolayı kutluyorum seni bir belgesel tadında vallahi
maşallah tek başına bir insan anca bu kadar eğlenebilir senide motorunuda tebrik ediyorum, en iyi dost kitapmış zırt:-D , en iyi dost motosiklettir:D bende böyle bi gezi yapmak istiyorum ama tek başıma yapamam umarım yaza kadar benle gelecek birini bulurum...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
Tebrikler üstad ellerine ayaklarına pedallarına sağlık insanın bu kış günü gezesi geliyo valla
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
ne zamandır bakmıyodum topiğe
yorumları şimdi okudum herkeze teşekkürederim
bende uzun yola çıkmak istiyoruuum.. bi babam izin verse... ölürüm diye korkuyo tabi bi de A2 alıcam o da şart..
YAMAHA DRAGSTAR 650
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)