hayırlısı olsun yeni motorun ışıl ışıl maşaallah, bende 21bin km bindim cbf'e anılarım canlandı
gezide güzel olmuş...kazasız belasız
hayırlısı olsun yeni motorun ışıl ışıl maşaallah, bende 21bin km bindim cbf'e anılarım canlandı
gezide güzel olmuş...kazasız belasız
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
güzel bodrum güzel gezi !! :D
vay be hemşehrim varmış burada da haberim yokmuş. Allah içine sindiriveesin gaari .
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
ah ahh o yolları iyi bilirim eylül ayında bende Dylan'ımla istanbul'dan Bodruma gittim. Gidiş dönüş 1600 km yaptım. Yollar çok zevkliydi.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
rahat gidip gelmişindir o makinayla pek sorun yaşamazsın,resimler çok güzel emeğin için sağol.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
motorunu güle güle kullan ama, fazer ile karşılaştırmak biraz haksızlık olmaz mı?
vay mustafa abime bak biz scooter la şehir içi ancak geziyoz vitesliye geçince inşallah gezimizi yazarız güzel fotolar
Mustafa abiye CBF gazı vermiş biri olarak büyük bir memnuniyetsizliğinin olmadığını görmek güzel.
Benzin sarfiyatın 4-5 bin km den sonra daha da azalır diye düşünüyorum. Ben şuan gayet tasarruf amaçlamaksızın 0.9 yakıyorum KM de.
Far konusunda ben de çözüm arayışları içerisindeyim. Hem güzel aydınlatacak hem aküyü bitirmeyecek son olarak da astronomik rakamlarda gezinmeyecek bir çözüm lazım.
Bu arada o Starbucks fotoğrafına hasta oldum... Anladın sen
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Bende bu gün veya en geç yarın cbf'me kavuşuyorum. Far konusunda umarım 2009 modellerde bir iyileştirme yapılmıştır
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
ooo tireden topragımmm, beni hatırladın mı? tireli bahtiyar, hatta v-stromla fatih parkında otururken beni görmüştün..
yeni motorun hayırlı ugurlu olsun.. bodrum göl kenarındaki yol da ve bodruma yakın eğimli virajlarda motorla geçiş yapmak çok keyifli olsa gerek.. görüşmek ümidiyle mustafa abimm.. saygılar...
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
kardeşim tekerine sağlık bu arada cbfinde hayırlı uğurlu olsun. çok selamlar
unuturmuyum kardeşim seni ben,aşkolsun,iyi bak kendineben bundan sonra devamlı tiredeyim,gelirsen beklerim
hayırlı uğurlu olsun
teşekkür ederim,beğenmenize sevindim
eyvallah dostum,bundan sonra tire ödemiş taraflarına gelirsen beklerim,ev tirede,iş yerim ödemişte
Bir ay önce yapmış olduğun gezi çok güzel olmuş daha nice yolculukları kazasız belasız tamamlaman dileğiyle..Vitesli tecrübem olsa gözüm kapalı alacağım CBF 150 çok albenili çıkmış. Yalnız Bodrum'daki binalar almış başını gitmiş doğal güzellikler bir bir gidiyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)