xx
xx
gezi süper olmuş ben de gelecektim benim aprilia 1000 cc le ama kenan abi korktu biz de di senin hızına yetişemeyiz benim motor ada ilgi azalır dedi ve bende gitmedim olsun işallah bayramda eğleniriz hep beraber
süper gezi yapmışşsınız tebrik ederim
resimlerde harika
bu arada İzmirli motorcu ve Motor tutkunu arkadaşlarımın şeker bayramınızıda kutlarım
tüm arkadaşlara selamlar
sıcak ve samimi bir ortam olduğu çok belli.ve bu tayfadan daha neleeer neleer çıkar. ne mutlu size
tayfa güzel gezi olmus.umarim bu tarafada yolunuz düser.
MT Motorize07 Antalya Grubu
sebnem, maşallah gene döktürmüşsünüz hemşerilerim.siz böyle gezerken uyumaya vakit ayırabiliyormusunıuz acaba ben okurken pc başında çoğu zaman uyuyakalıyorumda
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
şebnemcim ellerine sağlık süper fotolar ve resimler kuşadası gezimiz ve kampımız inanılmaz güzel olacak şimdiden görür gibiyim
ya super gezmısınız.ellerıne saglık sebnem.bızde gezme tutkumuzu boole sızın gezı resımlerıne bakarak gecıstırıyoz ıste..
hemşerim Arvasi3, birgün sizide buralarda görmek isteriz
Ellerinize sağlık fotolar için...Baya bi gezmişsiniz maaşallah
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][B][B][B][COLOR="Red"]''GÖKYÜZÜ HER YERDE MAVİ´DİR''[/COLOR][/B][/B][/B][/B][/SIZE][/FONT]
içinize sinsin,çok güzel gezmişsiniz,keşke gelme imkanım olsaydı, kenan'a bahsettim gelememe sebebimden,umarım bayramda görüşmek nasip olur
biz tüm gezilerimizi gezemeyen arkadaşlar gezmiş gibi olsun sıkılmasın diye yapıyoruz GEZGİN İZMİR TAYFASI adını hak etmeliyiz düşüncesiyle eylemlerimiz artarak devam edecek
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
güzel bir gezi olmuş şebnemcim
Tebrikler arkadaşlar.....keyifle okudum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)