K.D.Z. Ereğli Şehir turu ( Tek başımayım...! )
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kimse yorum yapmayacak mı?
Bir gün herkes Motosiklete binecek...!
-
Hocam Kdz eregli gören biri olarak diyorumki her motorcu mutlaka gitmeli yolu güzel kendi güzel. ( Eskiden biraz pahalıydı malum avrupa şehri nerde yenir içilir bilmek gerek ).
Merak etme hocam bayram geçsin çok sürmez geliriz. Yakın zamandada hasan abimle Düzceye sereye hocamın yanına gidicez. Gelebilirsen bekleriz.
-
Katiliyorum Oduncu, bu yaz o taraflara dogru cadirli bi kamp olayina girelim bencede. Sitede duyurursaniz bende takilirim pesinize..
-
conqueror,
Hocam nezaman istersen gel yaparız bi karadeniz turu. Ama tabii yazın gelen olursa grup gezileride düşünüyoruz.
-
Ereğli batı karadenizde gidilmesi gereken yerlerin en başlarında geliyor. GRKN, biraz da çarşı içinden fotoğraflar bekliyoruz senden
-
Gerçekten güzel bir yer kdz ereğli yaza kesinlikle o tarafa bi seyahat lazım
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
Arkadaşlar sağolun sizi Ereğli hakkında iştahınızı kabartacak kadar fotoğraf ile bilgilendireceğim merak etmeyin. Ayrıca ODUNCU hocam SEREYE' nin yanına giderken benide haberdar edersen gelmeye çalışırım.
-
GRKN, merhaba ben yeni farkettim mehmet biraz bahsetti nasip olursa en kısa zamanda görüşmek üzere
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
GRKN, merhaba ben yeni farkettim mehmet biraz bahsetti nasip olursa en kısa zamanda görüşmek üzere
-
GRKN, merhaba ben yeni farkettim mehmet biraz bahsetti nasip olursa en kısa zamanda görüşmek üzere bide sezai hocamın Ramazanda şöyle yumuşak yumuşak pidelerini yiyebilseydik ne iyi olurdu
-
amcam orada maden mühendisi iyi bilirim karadeniz ereğlisini senin yaşadığın yere ben ancak 3 günlüğüne gidebiliyorum bence yaşadığın yerin kıymetini bil hocam
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
cidden bulunduğun yer çok güzelmiş hocam......
umarım bi gün gezmek nasip olur bizede......
-
Sevgili hemşehirli kardeşim.
Ben Kdz.Ereğlili olup iş gereği İstanbul da yaşayan biriyim. Kısmetse arife günü geliyorum Şirin Ereğlime. Evimiz sanat okulunun yanındaki, sahildeki büyük binadır. Ereğli öyle anlatmakla olmaz, Ereğliyi görmek gerekir. Herkul'un doğduğu yerdir Ereğli. Cehennem Ağzı mağaralarında yeryüzüne çıkan dört başlı zebaniyi öldürdüğü yerdir. Mitolojideki adı HERAKLIA dır. 15 sene önce çilek festivali olarak başlayan, bugünse Sevgi, Barış, Dostluk festivali her yıl Haziran ayının ilk hafta sonu kutlanır. Osmanlı Çileği ve keşi meşhurdur. Osmanlı zmanında saraya gönderildiği için mis kokulu, pembe küçük çilekler adı böyle kalmıştır.
Ben motorumu maalesef getiremiyorum. Arabayla geleceğim, ama senin önderliğinde Ereğli de böyle bir gurup kurarak, motor sevdasını insanlara yaymak senin içinde bir görev oldu artık. Resimlerden anladığım kestaneci mahallesinin oradan tepelerden çekilmiş fotolar. Ereğli aşkı bambaşkadır !!! Ereğlide scuba diving de yapabilirsiniz şayet motorcu arkadaşlar arasında ilgilenen varsa.
Sevgiler hemşerim.
Rıdvan
-
Mümkün olduğunca yaşadığım yerin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama yanımda bir kaç arkadaş daha olsa daha fazla gezilecek ve keşfedilecek yerlerin olduğuna eminim.
-
bu yaz için bi gezi adresi daha not alın arkadaşlar
-
Başımın üstünde yeriniz var sevgili kardeşlerim, Hemen buyrunuz ramazan iftar, sahur farketmez, her zaman geliniz yahu.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
ben de gelicem bi ara.. benim eşim ereğlili (aslen akçakocalı ama orda doğup büyümüş).. ailesi de alaplı'da halen.. ben de aslen akçakocalıyım her ne kadar istanbul'da doğup büyüsek de yazlarımız belli bi yaşa kadar orada geçti..
arkadaşlarla bu hafta kıyıköy yaptık.. ben akçakoca demiştim ama hava çok soğuk olduğundan daha kısa bi mesafe seçtik..
en kısa sürede mutlaka o tarafa da (olmazsa baharda) ctesiden kalmalı bi gezi yapıcaz inşallah...
-
freedom34;
Akçakoca gezisi olursa beni de haberdar ediniz.
Ereğli, Sakarya, İzmit,Gebze grubu da katılır sanırım.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
tabii ki ederiz sereye, önümüzdeki 2 haftasonu programlar var benim hep.. ondan sonra hava ii olan bi haftasonu denkj getirdik mi 2,5 saate ordayız inşallah..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler