Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bursa Mt Doğa Harikası Gezilerine Devam Ediyor..

Motovento
    REKLAM ALANI
    Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Süpersiniz, tekerlerinize sağlık...
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    nevin hocam faruk abi elinize sağlık çok güzel olmuş gerçekten bu arada yeni ismim er-MT için tekrarda teşekkürler

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Arkadaşlar bişey değil,biraz aceleye geldi yalnız ara sıra bu topice girin,bazı değişiklikler olacak ve bir tanede video koyulacak.

Bir şey değil Mert çiğim sen bu yaşta bu km yi yaparak ve gezi boyunca enerji içeceğinle zinde kalarak bu ismi hakettin.

Tmm Mami sen bize pratiğini öğret biz bu işe devam ederiz,resimler bundan sonra daha kısa daha kolay zamanda bizden,

Bu arada kısa zamanda yaptığımız için geziye katılan her arkadaşı tanıtamamış olabiliriz,bizim hazırlayacağımız belli olsaydı inanın her biriniz için ayrı kareler çeker isimleri tek tek not ederdik,Bir sonraki gezide,herkese ayrı ayrı yer verilecek.Hatta geziye katılan arkadaşlarda fotolar varsa bu gezide çektiklerini bu topice izimleriyle birlikte eklesinler,bizde yorumlayarak baştakilere dahil edelim...Özür diliyorum ihmal edilen herkesten...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

--volkan-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    süper yaa ellerinize tekerinize yüreğinize sağlık ... saygılar...

csem66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF150
    Gerçekten çok güzel olmuş.Kutluyorum.Hem fotoğraflar hem de anlatımlar mükemmel.İnşallah kazasız belasız daha nice gezilerde buluşmanızı diliyorum.

ÇakaBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki vn900 / BMW r25/3
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bişey değil,biraz aceleye geldi yalnız ara sıra bu topice girin,bazı değişiklikler olacak ve bir tanede video koyulacak.

Bir şey değil Mert çiğim sen bu yaşta bu km yi yaparak ve gezi boyunca enerji içeceğinle zinde kalarak bu ismi hakettin.

Tmm Mami sen bize pratiğini öğret biz bu işe devam ederiz,resimler bundan sonra daha kısa daha kolay zamanda bizden,

Bu arada kısa zamanda yaptığımız için geziye katılan her arkadaşı tanıtamamış olabiliriz,bizim hazırlayacağımız belli olsaydı inanın her biriniz için ayrı kareler çeker isimleri tek tek not ederdik,Bir sonraki gezide,herkese ayrı ayrı yer verilecek.Hatta geziye katılan arkadaşlarda fotolar varsa bu gezide çektiklerini bu topice izimleriyle birlikte eklesinler,bizde yorumlayarak baştakilere dahil edelim...Özür diliyorum ihmal edilen herkesten...
    Tabiki sayın hocam ne demek bir daha ki gezide de ben ve ayakkabı fırçam hazır ve nazır olacağız

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Güzel ve anılarla dolu birgün oldu...
    Herkese teşekkürler...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    ---------
    Güzel hoş ve samimi bir gezi oldu umarım o anları yeniden yaşadınız tıpkı benimki gibi.
    Bu arada yorumlarıyla tebessümü bizlerden eksik etmeyen,uykusuz kalarak konuyu yetiştirmeye çalışan eşime huzurunuzda buradan teşekkür ediyorum iyi ki varsın..

Motosikleti
    ...........................

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    çok güzel bi gezi oldu kendi şahsıma çok eğlendim geziye katılan anlayışlı arkadaşlara resimleri çeken ve yüklemek için gayret ve emek harcayan hocamıza ve saygı değer eşine teşekkürler

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    Nevin hoCam Faruk aßi ELLerinize SağLık ÇohK GüzeL ßir anLatım oLmuş(mami çatLasın )
    ßen aÇmış oLsaydım konuyu ßüyük iHtimaL SadeCe Resim Görürdünüz

Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gercekten güzel bir gezioldu görüntüler muhteşem katılan ve katılamayan arkadaşlarıma cok teşşekür ederim
    nevin hocam ve faruk abimede cok teşekkür ederim kurgu yorum süper klavyenize sağlık.
    Neden aßi geLmedikLeri iÇin Mi :D
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

İnegöl fotosu yokmuydu yaff. Ben inegöldeyim inş. en kısa zamanda birtane iki teker alıp aranıza katılmak istiyorum... Artık benide gezdirirsiniz dimi ?

Motosikleti
    mondial-125.agk
    slm arkadaşlar evet bende defalarca baktım baktım resimlerimize ve bende geziye devam bu hafta neresi acaba merak içinde sabırsızlıkla bekliyorum ne dersiniz

Motosikleti
    ybr 125
    Maneviyatıyla birlikte çok keyifli ve güzel bir gezi olmuş.Katılanların tekerine,emeğine ve gönlüne sağlık.
    Peugeot 103-Honda kinetic-Asya 150 T1-Vespa ET 150-Şu an ybr 125...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı Boracalin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnegöl fotosu yokmuydu yaff. Ben inegöldeyim inş. en kısa zamanda birtane iki teker alıp aranıza katılmak istiyorum... Artık benide gezdirirsiniz dimi ?
    Tek günde uzun yol yaptığımızdan dolayı İnegöl'den yalnızca geçtik fakat durmaya dolaşmaya ve tanıtıma başka bir gezide yer veririz sizde yardımcı olursanız...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    bu arada video da cok guzel olmus gercekten faruk abi iyiki gelmişin

Motosikleti
    Her ne kadar içinde ben olmasam da, video çok harika olmuş...

Eline emeğine ve ayrıca beline sağlık Ve buna sebep olan ben olduğum için de ayrıca özürlerimi bildiririm

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    çok süper gezi.

Bi açıklamada "yurdumun sıcak kanlı polisi diye" yazılmış ama o polisler nedense beni hiç sefmio.bi denk getirsem mantığı var.....
    08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)

Motosikleti

Motosikleti
    Ayrıca bugünkü Hürriyet gazetesinin Bursa ekinde de yayınlanmış, babam almış saolsun benim için ama ben henüz okuma şerefine nail olamadım :(

Ancak şunu söyleyebilirim resim çok güzel çıkmış, çünkü babam dedi ki " resimde sen yoksun " Bu da resim güzel anlamına geliyormuş

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)