Süpersiniz, tekerlerinize sağlık...
Süpersiniz, tekerlerinize sağlık...
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
nevin hocam faruk abi elinize sağlık çok güzel olmuş gerçekten bu arada yeni ismim er-MT için tekrarda teşekkürler
Arkadaşlar bişey değil,biraz aceleye geldi yalnız ara sıra bu topice girin,bazı değişiklikler olacak ve bir tanede video koyulacak.
Bir şey değil Mert çiğim sen bu yaşta bu km yi yaparak ve gezi boyunca enerji içeceğinle zinde kalarak bu ismi hakettin.
Tmm Mami sen bize pratiğini öğret biz bu işe devam ederiz,resimler bundan sonra daha kısa daha kolay zamanda bizden,
Bu arada kısa zamanda yaptığımız için geziye katılan her arkadaşı tanıtamamış olabiliriz,bizim hazırlayacağımız belli olsaydı inanın her biriniz için ayrı kareler çeker isimleri tek tek not ederdik,Bir sonraki gezide,herkese ayrı ayrı yer verilecek.Hatta geziye katılan arkadaşlarda fotolar varsa bu gezide çektiklerini bu topice izimleriyle birlikte eklesinler,bizde yorumlayarak baştakilere dahil edelim...Özür diliyorum ihmal edilen herkesten...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
süper yaa ellerinize tekerinize yüreğinize sağlık ... saygılar...
Gerçekten çok güzel olmuş.Kutluyorum.Hem fotoğraflar hem de anlatımlar mükemmel.İnşallah kazasız belasız daha nice gezilerde buluşmanızı diliyorum.
Güzel ve anılarla dolu birgün oldu...
Herkese teşekkürler...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Güzel hoş ve samimi bir gezi oldu umarım o anları yeniden yaşadınız tıpkı benimki gibi.
Bu arada yorumlarıyla tebessümü bizlerden eksik etmeyen,uykusuz kalarak konuyu yetiştirmeye çalışan eşime huzurunuzda buradan teşekkür ediyorum iyi ki varsın..
...........................
çok güzel bi gezi oldu kendi şahsıma çok eğlendim geziye katılan anlayışlı arkadaşlara resimleri çeken ve yüklemek için gayret ve emek harcayan hocamıza ve saygı değer eşine teşekkürler
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
İnegöl fotosu yokmuydu yaff. Ben inegöldeyim inş. en kısa zamanda birtane iki teker alıp aranıza katılmak istiyorum... Artık benide gezdirirsiniz dimi ?
slm arkadaşlar evet bende defalarca baktım baktım resimlerimize ve bende geziye devam bu hafta neresi acaba merak içinde sabırsızlıkla bekliyorum ne dersiniz
Maneviyatıyla birlikte çok keyifli ve güzel bir gezi olmuş.Katılanların tekerine,emeğine ve gönlüne sağlık.
Peugeot 103-Honda kinetic-Asya 150 T1-Vespa ET 150-Şu an ybr 125...
bu arada video da cok guzel olmus gercekten faruk abi iyiki gelmişin
Her ne kadar içinde ben olmasam da, video çok harika olmuş...
Eline emeğine ve ayrıca beline sağlık Ve buna sebep olan ben olduğum için de ayrıca özürlerimi bildiririm
çok süper gezi.
Bi açıklamada "yurdumun sıcak kanlı polisi diye" yazılmış ama o polisler nedense beni hiç sefmio.bi denk getirsem mantığı var.....
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-bursa-mt.html
Haberin link i...
Ayrıca bugünkü Hürriyet gazetesinin Bursa ekinde de yayınlanmış, babam almış saolsun benim için ama ben henüz okuma şerefine nail olamadım :(
Ancak şunu söyleyebilirim resim çok güzel çıkmış, çünkü babam dedi ki " resimde sen yoksun " Bu da resim güzel anlamına geliyormuş
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)