Bikere onun nickinde zig büyük.... Lütfen yanlış yazmayalımm.... Küçük pier kızar sonra....
Bikere onun nickinde zig büyük.... Lütfen yanlış yazmayalımm.... Küçük pier kızar sonra....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bende de 130 lastik var.... Olursa veriym....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
güzel gezi olmuş bi dahakinde bende olurum inş..
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bizim memlekete gelmişsiniz cenkis abi,geçtiğimiz pazarmıydı bu gezi? bende tiredeyim bir süredir ama o gün yoktum,hoş olsamda haberim yoktu zaten geldiğinizden,neyse bir dahakine inşallah bende katılırım
Çok güzel olmuş... iyi eğlenmişsiniz.
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
PHAETONW12,yurtdas hayalet gibisiniz ya arada bir ses verin de yaşadığınızı bilelim
Bu fotoyu çektiğim an
resimlerin tamamı onlar değil sanırım daha bir sürü resim vardı çünkü ????
daha çooookkkk resim varda atan yok
arkadaşlar ve abilerim tekerimize sağlık çok güzel bi gün geçirdik yaa..... bu arada benim motor dağınık halde şuan(ne zaman toplandıki zaten) ve doğunun durumu bilionuz zatren yarın ikimizde nasıl gezcez bilmiom
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
aaaa yarın gelirsiniz gelirsiniiiiiizzz güsel güsel filmler izlicez yarın
bu geziler daha başlangıç BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Fotoların tamamı değil tabiiki 5 10 dkk daha beklemediniz ki fotoların hepsi gelecekti benim tele Ama Yıldırım upload eder diye bekledim de onda da iş yok
Bendekiler
ybasaran Yıldırım aplanızı kırmazsınız gelirsiniz
Vidyolar da var ama aptal youtubeye bi türlü yükleyemedim
gezi çok güzel olmuş ama geziden çok innova nın jantlar çok hoşuma gitti motora çok güzel yakışmış bu hali ile bile çok sport görünüyor
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
innova grup içinde tarih yazıyor çok yollara gitti geldi dahada çok yollara çok yıllara gidecek
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)