bu adam bodruma vardığında cenazesini gömmüşlerdir bence
bu adam bodruma vardığında cenazesini gömmüşlerdir bence
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Net'te gezinirken forumda yazılanları görünce,olumlu ve olumsuz tüm eleştiriler için bir teşekkür edeyim dedim.Herkese kocaman teşekkürler.
Savaş arkadaşa katılıyorum,(Motor sahibi olmanın motorcu olmaya yetmediğinin ispatıdır.)
abi valla ekipmanların ve kaskın çantalar fln motordan pahalı)en fazla kaç yaptın benim crypton zorluyom anca 120
2020 'Tracer 900 İcon Blue
takdir ediyorum. benimde satmaya kıyamadığım ilk göz ağrım 84 model mobiletim var. yıllardır garajda yatıyor. şimdi onu nekadar ihmal ettiğimi anladım. Şimdi mobiletimi daha çok sevdim. Vefa borcu.
Ben,zoru ve imkansızı başarmak diye; buna derim işte.. Tebrikler!...
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Ne enteresan insanlar var bu forumda
Kaç yaptın en fazla,adamın cenazesini gömmüşlerdir,şu marka daha hızlı v.s. gibi saçma sapan yorumlar yazmaktan bıkıp usanmayan bir grup var
Arkadaşlar böyle bir şey düşünülmüş,program yapılmış ve en önemlisi kazasız belasız uygulanmış.
En önemlisi kullandığımız makinelerin atası sayılabilecek bir makine ile sorunsuzca bu tur yapılmış
Arkadaşımız tebrik ediyor ve bu tarz değişik organizasyonlara teşvik olmasını diliyorum.
Saygı ve sevgilerimle
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
böyle bır motorla bunca km yol yapacaksam,
üzerıne döner koltuğun koltuk kısmını monte ederım,
ve bırde ayak koymak ıcın bışiyler daha
o hızla cok rahat olmak lazım
fakat tebrikler...
yanına sedek sılındır seti almıstır ama
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Dayı o yolu kaç saate pardon kaçgünde gittin
helal olsun ya iyi cesaret
Tebrikler.1967 mobylette'm var yavaş yavaş topluyorum 19 jant eğleniyorum. boyası ve eksikleri bitince resmini koyarım. Başarılarınızın devamını dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)