Adana-Mersin-Ceyhan-Osmaniye-Gaziantep-Kadirli- Mt cilerin Kozan da buluşması
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Reklamlar
-
-
başka resim kalmadı sanırım,yaf cümbüşcü amcaya ayar oldum yok hızlı çalıyon,yok dım tıs vur sanki ritm yada nota bilmiyorm her moku kendi biliyor kafaya yiyecekti darbukayı ama yaşına verdim,aslında okadar parayı benim almam lazımdıneyse bidahaki gezilerde biz kendimiz götürürüz darbuka saz
Makineye telefon açtım başlığa Mersini de ekle diye herhalde unuttu aloooo Hasannnn deniştir şu başlığı
-
-
Mersinden katılan bizlerle hemen kaynaşan arkadaşlara da katıldıkları ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Ayrıca Kahramanmaraştan katılan bir motorlu arkadaş ile motorsuz olarak istanbuldan katılan motorsever arkadaşımıza da teşekkürler.
-
Başlık değişmiştir.
Gezi güzel oldu. Her ne kadar eç katılmış olsam da motorcu arkadaşlarımla beraber olmak oldukça keyifliydi. Özellikle Mersin'den uzun zamandır görüşmediğim motorcu arkadaşlarımı görmem oldukça mutlu etti beni. Organizasyonu yapan ve destekleyen herkese çok teşekkür ederim.
Tüm motorcu camiasına selamlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Bunlar da benden. İlk foto deneme için
İlk foto CBF150 ile 10000 Km yi Sorunsuz bir şekilde Adana'ya Gelirken devirdik.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
ben bu resim işini kıvıracam ama ne zaman.
bu resim denemeydi kimse bu ne ya demesin. en sonun da başardım.
Türkiyede ki en canı gönülden motor gruplarının başında geliyor galiba ADANA MT herkese herşey için teşekkürler.
-
Arkadaşlar Kusura bakmayın buradan fotoları atamıyorum. Sürakli hata veriyor. Foto boyutlarını degiştiriyorum ama kaydetmiyor sanırım yine cok buyuk görünüyor. Aksam eve gidince komsuların bilgisayarında bidaha deniycem Daha Da olmadı artık zahmet olmassa benim fotograf makinasını Sencer abi' ye vereyim o atar artık... Atarsın dimi Sencer abi...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
-
Mersin İl Temsilcisi
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Kusura bakmayın buradan fotoları atamıyorum. Sürakli hata veriyor. Foto boyutlarını degiştiriyorum ama kaydetmiyor sanırım yine cok buyuk görünüyor. Aksam eve gidince komsuların bilgisayarında bidaha deniycem Daha Da olmadı artık zahmet olmassa benim fotograf makinasını Sencer abi' ye vereyim o atar artık... Atarsın dimi Sencer abi...
başlık için teşekkür ederim cengzi abi
resimleri elbette atarım be kardeşim
motoru nerede devirdin be ibrahim?
heşey için tekrardan çok teşekkür ederim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
sencerim önemli değil,makine halletti sağolsun bir anlık dalgılıktan oldu tekrar özür bu arada ibrahim 1000 km yi devirdiğini söylüyor motoru değil.Tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar
-
çok güzel bir gezi olmuş
-
evet hakkaten güzel bi gezi idi..Kozan a gelen herkese teşekkürler......
-
mrb arkadaşlar kozan belediyesi adına geziye katılıp beni ve kozanı onurlandırdınız hepinize teşekkür ediyor yeni gezilerde buluşmak üzere iyi günler diliyorum...
-
Resimlere bakınca çok güzel bir toplantı olduğu açıkça belli oluyor,organizasyonu düzenleyen ve katılan herkesi tebrik ediyorum
-
Benim için uzun zaman sonra birçok arkadaşımı görme fırsatı ve yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı oldu.
Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkürler.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
-
-
gezginim geçte olsa eline sağlık.diğerlerinide isterim
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)