Öncelikle herkesin geçmiş Ramazan Bayramı mübarek olsun arkadaşlar. Kazasız belasız nice bayramlara inşallah. Bizde bayramda havanın güzel olması vesilesi ile şöyle kısa bir sabah krosu yapalım dedik. Her ne kadar motor ve ekipmanlarımız arazi şartlarına uyum sağlamasa da içimizde ki bu birikmişliği atmalıydık. Asya T-125 ile abim, Yamaha BWS 100 ile Bayram arkadaşımız ve TVS Apache ile bendeniz ve artçı olarak tam teçhizatlı kameramanız Cevat Kelle Yavuz arkadaşımız yola koyulduk. İstikametimiz Kağıthane üzerinden Kemerburgaz orman içinden Sarıyer’in uzak noktaları Kilyos civarı Kısırkaya, Gümüşdere o civarlar işte.
İlk Resim Kağıthane Has Bahçedeki soluklanma ve sigara molamızdan...
Ayazağa yolunda deliler gibi gazlıyoruz
Ve kemer göründüüüüü
Orman yolunun dingin havası yüzümüze bile yansımış Kendimizi sırıtmaktan alıkoyamıyoruz
Okrobasinin böylesini bende ilk kez gördüm
Hava güzel doğa güzel sessizlik o biçim ohhh
Uzun sayılamayan orman yolu bittikten sonra. Cross yapacağımız alanı açık gören ilk noktadan tekrar fotoğraf çekinip birazdan balıklama maceraya atlıyca
İşte yağmurun yağması ile biriken göletler. Çok güzel manzaralar ve mekanlar doğal şekilde oluşmuş.
BWS nin arazi performansına hayran kaldım. O kadar zorlu yollarda banamısın demedi. Maşallah diyorum.
Apache nin orjin lastiklerinin ıslak zeminde kötü olduğunu biliyodum ama arazi şartlarında da berbat Şurayı geçene kadar çok zorlandım. Asya T-125 bile bi çırpıda karşıya geçti.
İşte şehirle neredeyse içiçe olan ama tamamen doğal olan hayat ve ortam.
İşte zorlu şartlar bizim amatör performansımız
Bir mola daha veriyoruz. Motorları bıraktığımız doruktan aşağısı epey var. Aşağıda da yine bir gölet var.
Artık sahile ulaşıp eve dönmek istiyoruz ama sanırım biraz zor olacak. Arazinin aşağısında hayvanlar otlanıyor ve başlarında da koca koca köpekler var. Köpeklerden korkmamıza rağmen zorda olsa onları atlattık.
Ve sahile ulaştık. Boydan bir resim daha
Ve artık eve dönüyoruz..
Gezimiz çok keyifliydi. Yerlerde yuvarlandığımızda oldu motorlarımızın stop ettiği de oldu. Her şeyi ile çok keyif aldık. Öğlen saatlerinde de evimize dönüp günü öldürmemiş olduk. Bi sonraki gezide görüşme üzere