mrb ben yenı uyeyım bı kac haftalık bızım memlekete gelmıssınıs kalede resım cekinmişsiniz keşke haberimiz olsaydı sizlerı agırlardık uzuldum bakk ...
mrb ben yenı uyeyım bı kac haftalık bızım memlekete gelmıssınıs kalede resım cekinmişsiniz keşke haberimiz olsaydı sizlerı agırlardık uzuldum bakk ...
Güzel gezi olmuş tebrikler.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
arkadaşa katılıyorum bende yeni üğeyim bizim memleke gelmişsiniz keşke sizi misafir edebilseydik
[I][U]motomania[/U][/I]
cok guzel gezı olmus....seneye unıversıteyı bursadan kazanırsam cok guzel olacak...
MT ANTALYA
güzel gezi olmuş foto larda güzel
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Acaba gezide üşüyüp dudaklar morarmış olabilirmi,belki biz farkedemedik fotoya yansıdı bu dudrm.Kan tahlili falan yaptırdınmı Rıfat,birde gezi sonrası sağlık durumun nasıldı.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hocam iyiyim ben. hatta yanyana oturduk o gün yemekte masada
maminin makinası bozuk
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
evet evet güzergah çok iyiydi hatta ikinciye tecrübeli olacağımız için daha eğlenceli bile olabilir..
herşey çok güzeldi ama bu haftayı boş geçirdik
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
muStafa aßi hakLısın ßu Pazar Süperdi Hava ßende Mamiye mSnden onu Diyordum (:
YapaLım Haftaya ßir ŞeyLerde eyLeneLim (:
Güzerğah Fark etmeS aYnı YErde oLur FarkLı yerLerde oLur asLında Karacaßey ßoğaz oRdan kurşunLu TarafLarı faLan Yine Mudanyadan Çıkarız yoLa SahiLden Sonra tiriLye faLan iyi oLur (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
ben her yere gelirim işallah katılım geçen seferki kadar fazla olur
Ben NEVİN Hocanın Artçisi Melihşah yani Stiflerssss artık bende buralarda sizinle takılıcam. Gerçekten çok güzel bir geziydi. Bu arada Ayvalıkta işe başlıyorum.Yarın yolcuyum ve muhakkak sizleri çalıştığım eniştemin cafesine bekliyorum.Kısa süre birlikte olduk ama sanki 40 yıl dostmuşuz gibi ısındım size.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)