Bayram tatilinde 2400 km (İstanbul-Mersin-Konya-Ankara-İstanbul)
Reklamlar
-
güzel bir gezi olmuş kazasız şekilde atlatmışsınız.emegine saglık.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Reklamlar
-
varsın deli desinler,9 gün evde oturmanın neresi akıllılık,önce onu izah etsinler, sen en güzelini yapmışsın emeğine,tekerine ve yüreğine sağlık güzel kareler çekmişsin.
-
by_001 adlı üyeden alıntı
size deli dedilerseee..bana ne derler ben 125 cc scooterim le :
manavgat. antalya. mugla. izmir. afyon. konya, yapmak istiyorum...
hatta yolu uzatip karaman-mut silifke, anamur.gazipasa bu guzergahdan da gide bilirim
konya_karaman arasi en nefret ettigim yol_ama karaman mut arasina bayiliyorum..
o yolda ogrendim arac kullanmasini...;)
dedigin konya_polatli yolunu hic kullanmadim :( ama konya ankara arasi cok super diyebilirim ;)
karaman mut arasında manzara süper ama tehlikeli bir yol biz az daha yoldan çıkıyorduk o güzel manzarayı izlerken
konya-polatlı arasını hiç tavsiye etmem helede yaz ve bahar aylarında hasat mevsiminde çok fazla traktör var diyorlar
blue black adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş
paylaştıgınız için teşekkürler.
teşekkürler
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
bayramdaki trafik yoğunluğu içinde kötü hava şartları ve kötü yollarda bu kadar yol yapmanız gerçekten takdire şayan tebrik ederim paylaştığınız içinde teşekkür ederim..
aslında bayram tatilinde arabayla çıkmak delilik olsa gişelerde 5 km kuyruklar vardı
genç kaptan adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş kazasız şekilde atlatmışsınız.emegine saglık.
teşekkürler
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
varsın deli desinler,9 gün evde oturmanın neresi akıllılık,önce onu izah etsinler, sen en güzelini yapmışsın emeğine,tekerine ve yüreğine sağlık güzel kareler çekmişsin.
herkes bizim gibi düşünmüyor
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
dilaver abi tekeerin yan dönmesin hiç, Allah yolunu acık etsin cok hos olmus bidahakine afyonu beraber gezecez inşallah....
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
nahzuvay adlı üyeden alıntı
dilaver abi tekeerin yan dönmesin hiç, Allah yolunu acık etsin cok hos olmus bidahakine afyonu beraber gezecez inşallah....
telefonda da dediğim gibi afyonda olduğunu bilsen birkaç saatliğine uğrardım yanına
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
telefonda da dediğim gibi afyonda olduğunu bilsen birkaç saatliğine uğrardım yanına
yok öle yama abi bi kaç saatte kurtulamazsın bnden:D kocaaaa afyon bi kac saatte biter mi yaw her zaman basımın üzerindesin abicim
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
yaza bir ege akdeniz düşünüyoruz dönüşte ayfonda olursan uğrarız. bi kahve içmeye gönül almaya
-
süper ßi qezi olmuş ßi kere daha pişman oldum sizin qeziyi qörünce inşallah ßu yaz aßimin peşine takılıp ßende ßi kısa türkiye turu ataßilirim dua edin
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
AnqeLa adlı üyeden alıntı
süper ßi qezi olmuş ßi kere daha pişman oldum sizin qeziyi qörünce inşallah ßu yaz aßimin peşine takılıp ßende ßi kısa türkiye turu ataßilirim
dua edin
inşallah diyelim
-
yuhhhh harbi helal olusn göze alıp çıkmışsınız unutamadığınız bir macera olmuşutr....
-
-
mukemmel
en ıyısı de bu yolculuk ta sızı terk etmeten esınız olmus kendısı nı tebrık etmek lazım genel de bayanlar motor dıyınce uzak durur ıkınıze de helal olsun. devam...
-
çApIrCı GeNç adlı üyeden alıntı
en ıyısı de bu yolculuk ta sızı terk etmeten esınız olmus kendısı nı tebrık etmek lazım genel de bayanlar motor dıyınce uzak durur ıkınıze de helal olsun. devam...
o benden deli artçılıktan sıkıldı direksiyona geçmek istiyor.
-
hocam çok hoş bir gezi yapmışsınız.insan bu kadar gelmişken birde adana yapar
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
hocam çok hoş bir gezi yapmışsınız.insan bu kadar gelmişken birde adana yapar
kim söylüyor yapmadığımı hatta adana mt mesaj attım bana burası adana mersin mt değil gibi bir cevap geldi
-
tebrik ediyorum, çok güzel bir gezi olmuş, sanırım motorunuz wildstar o motordan bizim burda bir abimizde de var, o motora 2500 km vız gelir tırs gider, yeter ki yolcular ile ilgili sorun çıkmasın.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
kim söylüyor yapmadığımı hatta adana mt mesaj attım bana burası adana mersin mt değil gibi bir cevap geldi
tamam hocam hatırladım sanırım
ama sen adanaya gelmekten bahsetmemiştin sadece mersinden bahsetmiştin diye hatırlıyorum.neyse sağlık olsun. birdahaki sefere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler